Topic: Repartizarea autobuzelor
1221 posts, 349264 views
📖 Pagination options
- ANDREI_TB_CFR_413
-
Posted:
-
Re: Repartizarea autobuzelor
ANDREI_TB_CFR_413
Și pe linia 216 au început să bage iarăși autobuze normale, de regulă Otokar Kent C -12 și, ocazional, un Mercedes Citaro Euro 4. L-am văzut acum ceva timp pe 4887 al autobazei Ferentari făcând dreapta pe Str. Nițu Vasile.
Și pe linia 216 au început să bage iarăși autobuze normale, de regulă Otokar Kent C -12 și, ocazional, un Mercedes Citaro Euro 4. L-am văzut acum ceva timp pe 4887 al autobazei Ferentari făcând dreapta pe Str. Nițu Vasile.
- Andrei98
-
Posted:
-
- petro burgener
-
Posted:
-
petro burgener
Pe 246 avem si Otokare de 10 m! Dar nu cred ca au fost mai mult de 2-3.
cris_m wrote here:
Si mai mult ca sigur linia 246 are autobuze normale...
Pe 246 avem si Otokare de 10 m! Dar nu cred ca au fost mai mult de 2-3.
- idk_vlad
-
Posted:
-
idk_vlad
6531 circulă astăzi pe linia 100. Iar nu mai sunt articulate disponibile…?
6531 circulă astăzi pe linia 100. Iar nu mai sunt articulate disponibile…?
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Acum 2 saptamani ajunsesera din nou la 18-20 de unitati utilizate in serviciu comercial, acum iar au scazut spre 12-14. Impresia mea e ca sunt mai multi factori, nu doar tehnici.
Acum 2 saptamani ajunsesera din nou la 18-20 de unitati utilizate in serviciu comercial, acum iar au scazut spre 12-14. Impresia mea e ca sunt mai multi factori, nu doar tehnici.
- V2A
-
Posted:
-
V2A
De o săptămână, pe linia 243 sunt repartizate exclusiv autobuze Otokar.
De o săptămână, pe linia 243 sunt repartizate exclusiv autobuze Otokar.
- Just a User
-
Posted:
-
Just a User
Și pe linia 313 au început să apară Hybride în zilele lucrătoare.
Și pe linia 313 au început să apară Hybride în zilele lucrătoare.
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Pe linia 243 se efectuează sondaje ale numărului de călători, acesta fiind motivul pentru care sunt utilizate autobuzele Otokar.
Pe linia 243 se efectuează sondaje ale numărului de călători, acesta fiind motivul pentru care sunt utilizate autobuzele Otokar.
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Orice rezultat va fi irelevant pentru că în zona de nord circulă gol din cauza traficului în care stă blocat, nu că nu ar fi util.
Orice rezultat va fi irelevant pentru că în zona de nord circulă gol din cauza traficului în care stă blocat, nu că nu ar fi util.
- ikarus13
-
Posted:
-
ikarus13
Pana la o viitoare modernizare a Bulevardului Dimitrie Pompeiu, cand poate o sa se rezolve o parte din problema blocajelor de acolo, eu unul as propune ca 243 sa intoarca la Lacul Tei.
Pana la o viitoare modernizare a Bulevardului Dimitrie Pompeiu, cand poate o sa se rezolve o parte din problema blocajelor de acolo, eu unul as propune ca 243 sa intoarca la Lacul Tei.
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
@Andrei98, și în sud este inutilizabil pentru că toate vehiculele sunt blocate în nord... 😓
@Andrei98, și în sud este inutilizabil pentru că toate vehiculele sunt blocate în nord... 😓
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
În mod logic da, dar totuși atunci când îl văd este destul de plin.
În mod logic da, dar totuși atunci când îl văd este destul de plin.
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Din cauza numărului insuficient de autobuze funcționale la dep. Berceni, la sch.1 a fost împrumutat autobuzul 6564 (Obregia) pentru linia 312 iar, la sch.2, au apărut 4260 și 4263 (împrumutate de la Giurgiului), tot pe 312.
Din cauza numărului insuficient de autobuze funcționale la dep. Berceni, la sch.1 a fost împrumutat autobuzul 6564 (Obregia) pentru linia 312 iar, la sch.2, au apărut 4260 și 4263 (împrumutate de la Giurgiului), tot pe 312.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Poate a venit momentul sa dispara de tot autobuzele din Berceni...
Poate a venit momentul sa dispara de tot autobuzele din Berceni...
📖 Pagination options