Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Repartizarea autobuzelor

1221 posts, 349265 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 88

📖 Pagination options
Re: Repartizarea autobuzelor STB cris_m

Reveniti la repartizari despre autobuze, deja va indepartati de la subiect.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB Utilizator anonim

Micul 6327 este la ora asta in 123.

Re: Repartizarea autobuzelor STB punmeister

Zilele trecute era si Kentul scurt #6313 pe 112.

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB Tom

4880 era azi dimineață pe R430. Afișajul lateral e defect, arăta o "adunătură" aleatorie de pixeli, cel din spate funcționează. Nu știu dacă mergea aerul condiționat, dar par'că nu se mai puneau cu A/C pe regionale.
Tot pe R430 a circulat până recent un autobuz care "pufăia". Nu am văzut ce număr avea, însă părea că e din seria cu A/C. Mai recent, după ce a dispărut de pe acea linie, am văzut unul cu un zgomot absolut identic pe 178 și era din seria a 2-a (ceva cu 47xx).

Re: Repartizarea autobuzelor STB CiprianTRB

4880  a mai fost și pe 178 cu Afișajul defect... Și da, aerul condiționat merge, mereu când am luat R430 și era un autobuz care avea A/C funcționa. Dacă nu ma înșel cel care "pufăie"
este 4749.

Re: Repartizarea autobuzelor STB Dragos31

Eu stiu de 4760 ca "pufaie". 4749 era ok de dimineata in 178.

Re: Repartizarea autobuzelor STB CiprianTRB

6339 pe ce linii circula? Pana acum nu l-am văzut sa circule nicăieri?

Re: Repartizarea autobuzelor STB Dragos31

Când nu circulă în 106, ai șanse mari să îl găsești pe celelalte linii ale Autobazei Militari.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB V2A

4651 a fost transferat de la Nordului la Alexandria. Acum este în 105.

Re: Repartizarea autobuzelor STB Mihai01

În ultimul timp am văzut că Autobaza Nordului trimite mai multe ture în 282. Spre exemplu, azi, conform InfoSTB, sunt 6 ture de Nordului, dintre care 3 Otokare.

Re: Repartizarea autobuzelor STB Nenea_titi

Oricum, la cum sunt repartizările, nu e exclus să ne trezim cu linia 125 deservită de Nordului și linia 304 de Ferentari...de la STB mă aștept la absolut orice.

Re: Repartizarea autobuzelor STB georgica2704

Nu le da idei.  :D

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Repartizarea autobuzelor STB V2A

Ce se tot întâmplă cu repartizările pe 125? De la 1 iulie trecuse complet la Obregia însă, astăzi, la sch.2, din 3 mașini de Obregia a rămas doar una, în locul celorlaltor două intrând mașini de Ferentari (6456 și nou-introdusul în circulație 6703)...

Re: Repartizarea autobuzelor STB adrian buda

Ca repartizari neobisunite, Nordului trimite Otokar si pe 205. Astazi il gasim pe 6716.

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 88

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2404 forum members have written 432361 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”