Regiunile RomânieiMoldovaJudețul Galați

 

Topic: Discutii diverse

49 posts, 19054 views
 
Go to page:  1 2 3 4
 
 

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse ByOnu

Mai intercaleaza autobuze pe liniile de troleibuz?

Si 2, exista planuri de extindere a troleibuzului?

 


Re: Discutii diverse stefan_br

102 si 104 sunt deservite doar de troleibuze. Legat de planuri nimic concret nu am vazut.

 


Re: Discutii diverse deprodio

Planuri de extindere sunt:de ex.102 sa mearga pe B-dul Dunarea pana in Micro 19(cum merg in prezent 29 si 105),linia 104 sa se suspende si 9 sa fie troleibuz.Deocamdata nu este lansata nicio licitatie in acest sens...

 


Re: Discutii diverse ByOnu

Din fotografiile colegului @tudoorrr...

Wow.
reteaua sfanta.png (508.69 KB; downloaded 1507 times)

 


Re: Achiziție 10 tramvaie noi - PNRR Stefan_79

Nenea_titi wrote here:
Normal ar fi să bage 5 pe 7 , 8 pe 39, și 3-4 pe 44. Intervalele de 30 minute sunt prea mari. 7 și 39 sunt trasee de bază . 44 măcar de l-ar face 20 minute. Așa oricum ar rămâne și cu rezervă de 2 tramvaie. Oricum scriau prin presă că ar mai vrea să refacă linia spre bazinul nou. E la nivel de articol de presă...dar nu se știe ce ne aduce viitorul.


Nu știu ce interes ar mai avea cei de la Transurb să refacă toată rețeaua, ținând cont că șina a fost demontată de pe bd. Basarabiei tronsonul cuprins între str. Traian și str. Mihai bravu și strada a fost reabilitată, iar rețeaua de contact este demontată total începând cu str. Traian până la bucla de la bazinul nou. Am copilărit o parte a vieții in Galați și din amintirile mele vagi știu că tramvaiul era aproape gol din zona "Piața Mare" spre bazinul nou în puținele călătorii făcute cu linia 5 (Parcă linia 5 ducea din Țiglina 3 până în bazinul nou?). Cât despre intervalele de timp, în vara anului curent am fost într-o scurtă călătorie la Galați, iar tramvaiele mi-se păreau foarte goale față de acum 10 ani, cel puțin pe linia 39 în jurul orei 16 puteai găsi destule locuri pe scaun (ceea ce pentru un tramvai mi se pare inadmisibil la capacitatea lui de transport), idem și dimineața după orele 9. Intervalele par destul de bune la ce cerere există acum părerea mea...

 


Re: Achiziție 10 tramvaie noi - PNRR Pavlov195

PTMZ wrote here:
Dacă prin "Holec" te referi la Düwag, ele sunt 13 active, conform Transphoto, plus încă 10 trase pe dreapta, deci din punct de vedere matematic s-ar putea să fie retrase toate, dar poate cineva de la Galați știe mai bine decât mine și îți poate răspunde cu certitudine.


Momentan nu există nici o informație dacă tramvaiele ZGT-6 vor fi retrase după sosirea celor 10 tramvaie Astra.
Problema este însă alta. Aproape de fiecare dată când dă frigul (ninsoare sau gheață pe fir) tramvaiele Astra "clachează" și pe traseu sunt trimise doar tramvaiele ZGT-6. Ultima oară s-a întâmplat așa la ninsoarea de pe 26 Noiembrie 2023.

Mai jos, o fotografie cu aproape toate tramvaiele prezente în acea zi pe traseu. Blocajul a avut loc din cauza ruperii firului de contact în zona Piața Energiei. 


Re: Discutii diverse Nenea_titi

Păi asta nu este bine.
Clachează în ce sens? Nu mai funcționează, funcționează necorespunzător, patinează, n-au căldură sau pur și simplu nu pornesc sau au dispoziție la depou să nu fie folosite pe timp de zăpadă. Asta nu este bine, înseamnă că au hibe ascunse. Sunt tramvaie doar pentru vară sau ce se întâmplă? Nu de alta, dar deja încep să suspectez serios calitatea Astra Arad. Bine, or fi mai ieftine, ne bucurăm că sunt românești (oare așa românești sunt ?) dar chiar așa să ascundă defecte care le invalidează iarna? Primăria nu se sesizează? Chiar și cu gheață pe fir, cum e posibil ca vechiturile să meargă și astea noi dau rateuri? Păi atunci să ne așteptăm și la București la surprize ? Momentan nu ai trecut prin ninsoare decât una destul de blândă în schimb și-au rupt de câteva ori pantografele pe fir uscat...acum poate ne trezim cu pantografe rupte că e firul înghețat și mergem cu antichitățile.

 


Go to page:  1 2 3 4
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Județul Galați  • 
Choose destination

Since our 2250 forum members have written 417406 posts in 5195 topics and 507 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use