Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

 

Topic: Discuții diverse

4061 posts, 950636 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 285 286 287 288 289 290 291
 
 

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse BGP2597

În timpul campaniei electorale (30 de zile înainte de data alegerilor) este strict reglementată dimensiunea afișelor cu mesaje electorale și locurile în care acestea pot fi afișate - de aceea avem acele panouri prin tot orașul.

Toate bannerele care au fost instalate în oraș pe panourile mari au fost în afara campaniei și toate au dispărut cu o zi înainte de începutul campaniei fiindcă încălcau legislația privind publicitatea electorală care se aplică în timpul campaniilor.

Sesizările privind încălcarea regulilor de campanie se fac la Autoritatea Electorală Permanentă și la Biroul Electoral Central, nu la STB sau TPBI.

 


Re: Discuții diverse alexandru_minciu91

Autobaza Alexandria are ture cu acces la Soseaua Fundeni in linia 282...(de exemplu turul 17 care iese din garaj la 15:10 și ajunge tocmai peste o oră și 15 min)

 


Re: Discuții diverse Gabi23

Pentru că autobuzele electrice nu pot fi garate decât la Floreasca (URAC) și pentru că „lipsește” enorm Autobaza Pipera distrusă știe toată lumea cum și de ce.

 


Re: Discuții diverse survola

Poate unii nu știu, de aceea ar fi poate bine să mai spui de ce și cum.

 


Re: Discuții diverse Gabi23

Autobaza Pipera fost dezafectată din dispoziția doamnei primar Firea la începutul anului 2020, cu intenția ipotetică de a construi un spital. Angajații au fost relocați în sudul orașului în Autobaza Giurgiului, într-o locație în care nu aveau nimic și faptul că în prezent este cât de cât funcțională, se datorează exclusiv fostei conduceri de la Pipera. Deși era o mare greșeală, toți factorii cu putere de decizie și influiență din STB, au aplaudat dezafectarea autobazei.

 


Re: Discuții diverse WT_fan06

Pe lângă sumarul colegului @Gabi23, discuțiile de la acea vreme se găsesc aici: https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?t ... ageNum=1

 


Re: Discuții diverse orex

Gabi23 wrote here:
Pentru că autobuzele electrice nu pot fi garate decât la Floreasca (URAC) și pentru că „lipsește” enorm Autobaza Pipera distrusă știe toată lumea cum și de ce.

Si ce s-a ales de proiectul ”Arena Nationala” unde puterea instalata permitea ”adăparea” electricelor ca solutie de avarie? NIMIC! :bleah:

 


Re: Repartizarea autobuzelor idk_vlad

citaro4775 wrote here:
Ideea era că, dacă au scos din ZTE-uri de pe 335 (probabil din cauza capacității lor care nu făcea față fluxului de călatori), mă gândesc că ar fi trebuit să le înlocuiască cu mai multe articulate. În schimb, capacitatea de transport a rămas cam aceeași, dar la condiții inferioare, având în vedere că sunt destul de multe Citaro pe această linie în weekend (+E3-ul #4565 repartizat astăzi, conform InfoTB). Personal, de la o vreme mi se pare că această linie este cam neglijată (și ca o paranteză, cam toate liniile din cartierul Titan sunt neglijate, în special în timpul săptămânii unde predomină Euro 3-urile pe majoritatea liniilor din această zonă).


Da, capacitatea de transport a rămas acceași, dar ZTE-urile, fiind electrice, când erau încărcate la grad maxim de călători + A/C-ul pornit, le scădea autonomia foarte mult. Chiar dacă Citaro-urile au tot 12 metri, măcar acum nu se mai pune problema autonomiei, fiind diesel.

Nu zic că e de preferat, dar decât să tot schimbe toată ziua din ZTE în autobuz diesel, măcar așa rămâne același autobuz toată ziua.

 


Re: Discuții diverse WT_fan06

Capacitatea ZTE și Citaro nu este aceeași...

 


Re: Discuții diverse idk_vlad

Da, într-adevăr, Citaro-urile sunt mai spațioase la interior față de ZTE.

 


Re: Discuții diverse punmeister

Orice bus de 12m e mai spatios decat ce au facut ZTE. Nu cred ca am vazut un autobuz atat de prost compartimentat ca astea.

 


Re: Discuții diverse Andrei98

Mai e si Sor cu modelul NS12 la fel de prost compartimentat.

 


Re: Discuții diverse Yanis23

Autobaza Sudului aia de pe strada Zețarilor a aparținut vreodată RATB/ITB?
Există două Mercedes-Benz Citaro înăuntru, destinate școalei de șoferi.

 


Re: Discuții diverse mn_photography

școalei?

 


Go to page:  1  ... 285 286 287 288 289 290 291
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2331 forum members have written 425481 posts in 5292 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use