Topic: Discuții diverse
4068 posts, 1034913 views
📖 Pagination options
- Victor92
-
Posted:
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Re: Discutii diverse
Gabi23
În 173 mai sunt autobuze de la Militari? Pentru că erau ceva discuții ca linia să ajungă în totalitate la Ferentari la schimb cu turele din 137.
În 173 mai sunt autobuze de la Militari? Pentru că erau ceva discuții ca linia să ajungă în totalitate la Ferentari la schimb cu turele din 137.
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Acum câteva zile am văzut 4 din cele 8 mașini ale liniei și erau de Ferentari. Nu știu dacă restul turelor erau de Militari sau tot de Ferentari.
Acum câteva zile am văzut 4 din cele 8 mașini ale liniei și erau de Ferentari. Nu știu dacă restul turelor erau de Militari sau tot de Ferentari.
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
In aceast seara ... ca-n vremurile bune pe linia 312
4924 - Linia 312 - Statia "Bulevardul Marasesti"
In aceast seara ... ca-n vremurile bune pe linia 312
4924 - Linia 312 - Statia "Bulevardul Marasesti"
- GPS
-
Posted:
-
- Albert
-
Posted:
-
Albert
De apreciat felul in care arată 4924. Fara cosmetizări,capace,folii,perdelute...
De apreciat felul in care arată 4924. Fara cosmetizări,capace,folii,perdelute...
- anndrei
-
Posted:
-
anndrei
MB Citaro 4670 are fluier pe aer comprimat (sifflet turc) in loc de claxon
MB Citaro 4670 are fluier pe aer comprimat (sifflet turc) in loc de claxon
- koala1712
-
Posted:
-
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Azi pe la Biroul de accidente usoare de pe Grivitei erau stationate 3 autobuze, 6456 ,6223 si 6268. Primele doua fara semne vizibile, posibil ceva minior, in schimb 6268 avea parbrizul fisurat si geamul lateral din dreptul soferului spart.
Azi pe la Biroul de accidente usoare de pe Grivitei erau stationate 3 autobuze, 6456 ,6223 si 6268. Primele doua fara semne vizibile, posibil ceva minior, in schimb 6268 avea parbrizul fisurat si geamul lateral din dreptul soferului spart.
- Daniel2000
-
Posted:
-
Daniel2000
Nu cred ca sunt linii full Otokar. Intr-adevar sunt linii unde circula deobicei doar Otokar, dar din cand in cand se mai " strecoara " si cate un Citaro.
koala1712 wrote:
La momentul de fata, ce linii sunt full Otokar?
Nu cred ca sunt linii full Otokar. Intr-adevar sunt linii unde circula deobicei doar Otokar, dar din cand in cand se mai " strecoara " si cate un Citaro.
- Dragos31
-
Posted:
-
Dragos31
Exact. Și, ca un exemplu, azi în 336 le avem (cel puțin) pe 4400, 4430 și 4671.
Exact. Și, ca un exemplu, azi în 336 le avem (cel puțin) pe 4400, 4430 și 4671.
- barbuandrei
-
Posted:
-
barbuandrei
6223 are parbrizul fisurat din cauza unei pietre ce i-a sarit in parbriz, in timp ce stationa la capatul de la Damaroaia.
6456 a avut tamponare pe linia 105, pe Bd. Expozitiei. Un "destept" nu s-a asigurat si autobuzul l-a lovit cu coltarul dreapta fata.
6268 este cel mai avariat. A intrat in spatele unui autoturism ce a franat in fata sa pentru a evita alta masina.
6223 are parbrizul fisurat din cauza unei pietre ce i-a sarit in parbriz, in timp ce stationa la capatul de la Damaroaia.
6456 a avut tamponare pe linia 105, pe Bd. Expozitiei. Un "destept" nu s-a asigurat si autobuzul l-a lovit cu coltarul dreapta fata.
6268 este cel mai avariat. A intrat in spatele unui autoturism ce a franat in fata sa pentru a evita alta masina.
- Mariusv
-
Posted:
-
Mariusv
Care sunt Mercedesurile care au ajuns de la Militari la Alexandria si Pipera?
Care sunt Mercedesurile care au ajuns de la Militari la Alexandria si Pipera?
📖 Pagination options