Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Discuții diverse

4068 posts, 1033965 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 104 105 106 107 108 109 110  ... 291

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse punmeister

Repet, aia de care zici tu pot veni cu autobuze de 10 lei/buc cu mentenanta pe viata, ca tot nu vor castiga.
Nu-si baga duamna PR-ul in saramura pentru alde Yutong, Higer, BMC samd.

Re: Discutii diverse 1689

Asta depinde de factori mult mai complecsi decit nivelul discutiilor noastre de aici, de pe forum...

Re: Discutii diverse Mihaitza07

@ andrei11 , am inteles.

Eu sunt de parere ca Otokarele au fost ultimele autobuze noi pe motorina de care se va bucura STB, avand in vedere tendinta tuturor producatorilor de a dezvolta autovehicule electrice / hibride / pe gaz, in special pentru mediul urban.
Oricum, in afara de cele anuntate nu sunt sanse de altele noi si nici rost nu as vedea ( cel putin la autobuze ), poate spre sfarsitul urmatorului mandat al urmatorului primar se se anunte alte achizitii noi, tinand cont si de timpul de livrare si punerea in circulatie a acestora ( in special la tramvaie ).

Re: Discutii diverse andrei11

:lol:  :lol:  :lol:
9-22-2018 5-59-05 PM.jpg (60.67 KB; downloaded 2457 times)

• anndrei
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse anndrei

Radeti voi dar in Germania au circulat autobuze electrice MAN Elektrobus intre anii 1975-1988.
MAN ELEKTROBUS.jpg (70.92 KB; downloaded 2400 times)
MAN ELEKTROBUS..jpg (157.38 KB; downloaded 2397 times)
MAN ELEKTROBUS....jpg (161.82 KB; downloaded 2399 times)
MAN ELEKTROBUS...jpg (185.23 KB; downloaded 2398 times)

Re: Discutii diverse WT_fan06

Ce autobuz e cel din prima imagine?

• anndrei
  • Posted:
  •  

MAN. Iar in anul 1971 a aparut MAN Erdgas (gaz natural) sursa https://www.man-truckers-world.ch/de/20 ... chichte-6/
MAN ERDGAS.jpg (46.87 KB; downloaded 2342 times)

Re: Discutii diverse WT_fan06

Mă refer la model. Ce model e? Că nu arată ca autobuzul standard VöV din imaginea de mai sus...(care e un SL200 dacă nu mă înşel).

Re: Discutii diverse PaulIP

MAN 750 HO-M10A.

• anndrei
  • Posted:
  •  

Si Mercedes Benz Elektrobus OE350 Electric Hybrid Bus. La's ca Otokar are o istorie mult mai buna in cercetare si dezvoltare...

• anndrei
  • Posted:
  •  

PaulIP wrote:
MAN 750 HO-M10A.

Probabil ca este acesta. Se poate vedea si parbrizul dintr-o singura bucata inca din acei ani.
Sursa:https://www.man-truckers-world.ch/de/2015/06/13/man-truck-bus-ag-100-jahre-produktgeschichte-6/
MAN 750 Elektrobus.jpg (26.24 KB; downloaded 2734 times)

Re: Discutii diverse Albert

punmeister wrote:
Repet, aia de care zici tu pot veni cu autobuze de 10 lei/buc cu mentenanta pe viata, ca tot nu vor castiga.
Nu-si baga duamna PR-ul in saramura pentru alde Yutong, Higer, BMC samd.

Stiu eu ce sa zic,vad ca pentru Otokar si l-a băgat...Oricum ai da-o,sigur i-ar fi crescut capitalul de imagine mult mai mult dacă ar fi câștigat Mercedes.Asa ca nu stiu ce sa zic...Cât despre RK-uri la Citaro,eu zic ca ar fi cazul,numai sa fie facut asa cum trebuie.Adica sa se schimbe tot ce numai e bun si sa le refacă interiorul unde e cazul.Dar sa nu fie facut de URAC,ci de o firma care are experiența,cum ar fi exEvoBus,actual Mercedes Benz România...

Re: Discutii diverse Victor92

In ultima perioada, cateva autobuze Mercedes-Benz Citaro au inceput sa fie tunate, multi dintre soferi optand sa puna sigla cu Mercedes-Benz pe parbriz sau tricolorul in jurul siglei Mercedes-Benz.

Parca totusi 6219 arata un pic mai decent doar cu oglinziile atacate si capacele puse ...

6219 - Linia 104 - Splaiul Independentei

Re: Discutii diverse barbuandrei

Asta pare cat de cat ok. Nu acelasi lucru se poate spune despre 4337,4361, 4511, 4723, 4755, 4872 s.a.m.d.  :popa:

Go to page:  1  ... 104 105 106 107 108 109 110  ... 291

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2448 forum members have written 436222 posts in 5437 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”