Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

 

Topic: Discuții diverse

4036 posts, 922403 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 289
 
 

📖 Pagination options
 • Utilizator anonim
 • Posted:
 •  

Discuții diverse Utilizator anonim

In acest topic discutii libere despre autobuzele din Bucuresti.

 


Re: Discutii libere Gabi23

Nu stiu exact unde ar trebui sa postez acest mesaj pentru a fi reperat de cineva de la Autobaza Ferentari.
Autobuzul Mercedes Citaro al Autobazei Ferentari cu numarul de parc #4417 - B-55-HEJ, circuland in principal pe liniile 126 sau 122, are de cel putin o luna de zile lipsa cifra 1 din numarul de parc, care, si asa este scris cu alt font oribil. Chiar nu poate sa ii fie scris numarul normal ? Atasez prima poza din 22 noiembrie 2009 si cea de a doua poza din 28 decembrie 2009. Mi se pare urat ca timp de o luna de zile sa nu ii fie lipita acea cifra care sa idice numarul real al masinii. Poate se va face ceva prin vizualizarea mesajului meu. Multumesc anticipat in cazul in care se va rezolva situatia!

 


 • Adrian Dorofte
 • Posted:
 •  

Re: Discutii libere Adrian Dorofte

^ Bine ar fi sa repereze careva acest mesaj, desi nu prea cred.

Gabi, ar fi bine daca acel 1 ar lipsi doar de o luna. Circul des cu 126 si din pacate, am observat ca lipseste de destul de mult timp, de vreo 3-4 luni.

Oribilitatea asta de font se mai regaseste si pe alte autobuze ale Autobazei Ferentari, care sunt titulare tot pe 122 si 126:#4183 si #4429.

Cel mai cumplit aftermarket l-am vazut pe #4755 de la Militari, caruia pana cand i-au fost lipite abtibildurile originale cu numarul sau de parc in partea fata, a avut parte de cifre din acelea aurii care se pun pe usa apartamentului. :lol:
Imaginea este preluata de pe forum-ul Transira.

 


Re: Discutii libere Gabi23

Le stiu si pe celelalte doua autobuze de la Ferentari pe care le-ai amintit, #4183 si #4429, dar macar la ele este scris complet numarul. Asemenea fond al literelor se gasesc la cateva DAF-uri de la aceeasi autobaza.
Legat de #4755, al Autobazei Militari a revenit la fondul comun celorlalte. Interesant este ca tot #4755, in primele luni de circulatie (vara lui 2008) avea stema Mercedes tricolora, care, dupa parerea mea ii dadea un aspect mult mai placut. In poza postata de tine nu o mai avea deja ea fiind clasica. Cel mai des acest autobuz il gasim pe linia 173.

 


 • Utilizator anonim
 • Posted:
 •  

Re: Discutii libere Utilizator anonim

Ca tot vorbim de 4755. Referitor la numere aceasta este problema organizarii in autobaze si interesului soferilor pentru autobuze, sunt anumiti soferi care ar rezolva problema in cel mai scurt timp.

 


Re: Discutii libere Gabi23

Incredibil dar din pacate adevaratat: DAF-ul Berkhof #903 a ajuns sa circule pe liniile preorasenesti de la Autobaza Pipera :shock:  :shock:  :shock: . Incredibila conducerea acestei autobaze care trimite toate epavele pe liniile 135 sau 112 din "criza" de autobuze iar aceasta bijuterie de masina in satul Sitaru, comuna Gradistea, linia 448. Rusine Autobazei Pipera pentru conditiile de transport oferite!!!

 


Re: Discutii libere ratbdriver

Referitor la reclamatia cu numerele, ele sunt date de evobus catre autobaze, dar sunt depasite de mult de numarul de tamponari care duc la distrugerea numerelor.
Felicitari pentru forum, urmaresc siteurime metrouusor de aproape 2 ani si de mult speram ca acestea sa aiba si un forum mai oficial.

 


Re: Discutii libere Gabi23

Autobuzului Daf Castrosua #847, apartinand Autobazei Nordului, i-au fost montati in dreptul usiilor 1 si 2 turnicheti. Acestia vor fi folositi, din ce am inteles, pentru combaterea blatismului pe cursele preorasenesti de la aceasta autobaza (449, 450, 451, 475, 476). Eficient ar fi fost ca acesti turnicheti sa fie montati in dreptul usilor 2 si 3, iar usa 1 sa ramana libera pentru coborare. Nu m-am uitat si la celelalte autobuze Daf de la Nordului daca au montati. Vom vedea in urmatoarea perioada. Deocamdata turnichetii nu sunt functionali.

 


 • Utilizator anonim
 • Posted:
 •  

Re: Discutii libere Utilizator anonim

Un aspect pozitiv ca se incearca stoparea blatismului, sa vedem ce rezultate va da. Si tot la aspecte pozitive este ca odata montate pe majoritatea masinilor vechi din autobaze aceste autobuze nu prea mai au cum sa apara pe liniile urbane dotate cu Mercedes Citaro.

 


Re: Discutii libere Gabi23

Sa speram ca nu vor mai aparea decat in cazuri cu adevarat speciale. Imi plac mult vechile autobuze Rocar de Simon si DAF, am mai spus-o, dar mi se pare bataie de joc sa stea autobuze noi perfect functionale in garaje si sa fie trimise acestea pe linii centrale. Azi, de pilda, era un DAF de la Nordului la schimbul 2, pe linia 331, dar nu am reusit sa ii vad numarul de parc, vandu-l prima data ducandu-se spre Piata Romana, iar apoi facand traversand Piata Presei spre B-dul Poligrafiei...

 


 • Utilizator anonim
 • Posted:
 •  

Re: Discutii libere Utilizator anonim

Dar totusi pe ce principiu merge sistemul ? Cu cartela sau vreun card al SAT ? Ca la cat de mult merg eu cu preorasenestile si implicit cu autobuzele DAF de Nordului probabil o sa le vad doar cand ajung la casat in URAC  :lol: Totusi are o logica montarea la primele 2 usi, sunt ceva mai aproape de sofer si acesta poate vedea daca cei care urca valideaza/composteaza sau nu. Iar ultima usa se va deschide doar daca este cineva in fata ei cu intentia sa coboare. Zic si eu asa cu gandire occidentala  :lol:

 


Re: Discutii libere Gabi23

Acum m-am gandit mai bine legat de usa 3. Oare aveau loc sa fie montate aceste "cutii"? Eu ma gandesc, acum, ca nu deoarece este si motorul acolo in spate si locul este mult mai stramt.

 


 • Utilizator anonim
 • Posted:
 •  

Re: Discutii libere Utilizator anonim

Loc era, dar nu se putea din cauza trapelor din podea.

 


 • freyutz
 • Posted:
 •  

Re: Discutii libere freyutz

Si daca stai pe scara?

 


 
Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 289
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2305 forum members have written 422932 posts in 5268 topics and 515 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use