Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTroleibuze STB

 

Topic: Achiziții de troleibuze de 12m în perioada 2017-2022

1049 posts, 238789 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75
 
 

📖 Pagination options
Re: Achiziții de troleibuze de 12m începând cu 2017 punmeister

La financiar nu este cazul sa se lungeasca prea mult cum e in cazul tehnicului, aici trebuie doar luat pretul ofertei Solaris si verificat daca se incadreaza in limita bugetara.

 


Re: Achiziții de troleibuze de 12m începând cu 2017 orex

NU! Etapa asta e cea mai simpla de trecut. Cand ai selectat, in SEAP, ”admis”, in faza de evaluare financiara, se decripteaza imediat pretul ofertei, deci, daca se incadreaza-n cuantumul total al valorii estimate e in regula, daca nu, nu!
Daca s-au bagat e clar ca pretul ofertat, in cadrul consultarii pietei, de 3.250.000 lei, fara TVA, era pret de catalog, pentru cine-ntreaba nu pentru cine cumpara! ;)

 


Re: Achiziții de troleibuze de 12m începând cu 2017 andreiiul

Teoretic totul e simplu acum, poate putem avea un cadou de sarbatori. Dar in acelasi timp, presimt si aici multe intarzieri inutile generate de razboiul politic al fostei administratii. Sa nu uitam ca mare parte din personalul din primarie nu a fost schimbat si ne putem trezi cu aceeasi situatia ca la tramvaie.

 


Re: Achiziții de troleibuze de 12m începând cu 2017 orex

N-are cum, acolo erau 2(doi) competitori, si, nu mai exista nicio ”nașa Reta” care s-o cotească pe ”str. Curtea de Apel” eventual! :rofl:

 


Re: Achiziții de troleibuze de 12m începând cu 2017 reiny2000

Pe Forum PUM a fost postată o știre cum că Solaris a câștigat licitația, dar pe SEAP încă nu apare nimic. @Solaris s-a terminat evaluarea financiară?

 


Re: Achiziții de troleibuze de 12m începând cu 2017 Beaver_27

A spus Nicușor aici , pe seap apare mai greu.
⚠️Bucureștiul va avea 100 de troleibuze și 100 de autobuze electrice noi. Transportul în comun va deveni astfel mai atractiv atât pentru locuitorii orașului, cât și pentru turiști.

⚠️Comisia de evaluare a finalizat analiza ofertei depuse de firma Solaris pentru achiziția a 100 de troleibuze cumpărate cu fonduri nerambursabile de la Agenția Fondului pentru Mediu.  

⚠️Raportul final va fi trimis către ANAP pentru validare, iar mai apoi va fi atribuit câștigătorului licitației.

⚠️Termenul de livrare pentru cele 100 de troleibuze este de 22 de luni de la semnarea contractului.

⚠️Cele 100 de troleibuze noi, din gama de 12 m, vor avea podeaua complet coborâtă, spațiu destinat cărucioarelor pentru persoane cu dizabilități, vor fi dotate cu computer de gestiune management vehicul cu funcții GPS, sistem de informare audio-video, aer condiționat și au o autonomie minimă de 20 de km.

⚠️Garanția funcționării va fi de 300.000 km de la data recepției sau 5 ani pentru troleibuz în ansamblu și pentru toate componentele acestuia, inclusiv întreținerea planificată, consumabilele și manopera efectuată în această perioadă.

 


Re: Achiziții de troleibuze de 12m începând cu 2017 orex

Primarul Nicușor Dan : Solaris (Polonia) a câștigat contractul pentru 100 de troleibuze noi în București. Solaris a fost singurul producător care a depus ofertă
Primăria Capitalei va semna cu Solaris (Polonia) contractul pentru 100 de troleibuze noi, un contract de aproape 300 de milioane lei cu finanțare din fonduri europene nerambursabile, a anunțat luni, Primarul General Nicușor Dan. La licitația PMB, Solaris a fost singurul producător care a depus ofertă. Primăria Capitalei a lansat pe 12 august  licitația pentru achiziția a 100 de troleibuze noi cu o lungime de 12 metri și autonomie de minimum 20 de kilometri, iar în urma contestațiilor Solaris și Skoda admise la CNSC a modificat valoarea contractului și termenele de livrare (detalii aici). Capitala mai are doar 227 de troleibuze cu o vechime medie de 18 ani. Totodată, Nicușor Dan a confirmat că turcii de la Karsan au câștigat licitația pentru primele autobuze noi despre care Economedia a scris aici:

,,Bucureștiul va avea 100 de troleibuze și 100 de autobuze electrice noi. Transportul în comun va deveni astfel mai atractiv atât pentru locuitorii orașului, cât și pentru turiști. Comisia de evaluare a finalizat analiza ofertei depuse de firma Solaris pentru achiziția a 100 de troleibuze cumpărate cu fonduri nerambursabile de la Agenția Fondului pentru Mediu.

–Raportul final va fi trimis către ANAP pentru validare, iar mai apoi va fi atribuit câștigătorului licitației.

-Termenul de livrare pentru cele 100 de troleibuze este de 22 de luni de la semnarea contractului.

–Cele 100 de troleibuze noi, din gama de 12 m, vor avea podeaua complet coborâtă, spațiu destinat cărucioarelor pentru persoane cu dizabilități, vor fi dotate cu computer de gestiune management vehicul cu funcții GPS, sistem de informare audio-video, aer condiționat și au o autonomie minimă de 20 de km.

–Garanția funcționării va fi de 300.000 km de la data recepției sau 5 ani pentru troleibuz în ansamblu și pentru toate componentele acestuia, inclusiv întreținerea planificată, consumabilele și manopera efectuată în această perioadă.” -Nicușor Dan.

 


  • V2A
  • Posted:
  •  

Re: Achiziții de troleibuze de 12m începând cu 2017 V2A

Licitația a intrat astăzi în deliberare.

 


Re: Achiziții de troleibuze de 12m începând cu 2017 orex

Avand in vedere ca a fost doar un singur ofertant si acela calificat, starea de deliberare tre sa dureze ore nu zile!  ;)
Ia sa vedem cat o s-o zdanganeasca PMB pana sa apese butonul ”admis”! E doar o simpla formalitate (redactarea unui PV intermediar al lucrarilor comisiei), care poate fi indeplinita aproape ah-hoc, intr-o asemenea procedura de atribuire a unui ditamai contract de achizitie publica in care s-au ”aliniat planetele”. Eu l-as fi avut deja gata, ca draft la ora asta. Mai bine d-atat nici ca se putea sa nu mai pierdem timp, aiurea-n tramvai! :yes:

 


Re: Achiziții de troleibuze de 12m începând cu 2017 PTMZ

V2A wrote here:
Licitația a intrat astăzi în deliberare.

Avem dată și oră trecute la rubrica dedicată selecției câștigătorului, deci Solaris a fost selectat câștigător, nu mai suntem în deliberare.

 
Re: Achiziții de troleibuze de 12m începând cu 2017 orex

Încă o achiziție importantă pentru modernizarea mijloacelor de transport în comun pentru București:
am semnat astăzi împreună cu firma Solaris contractul pentru achiziția a 100 de troleibuze. Este vorba despre troleibuze de 12 metri care au toate facilitățile: podeaua coborâtă, acces pentru persoanele cu dizabilități, wi-fi precum și sistem de monitorizare GPS. Termenul de livrare este de 22 de luni.

🟢Aceste troleibuze au o autonomie de 20 de kilometri, ceea ce înseamnă că la capetele de linie troleibuzul are o mobilitate mai mare pentru a efectua bucla acolo unde nu există fir. Pentru aceste mijloace de transport garanția este de 300.000 de kilometri de la data recepției sau cinci ani. Primul troleibuz va veni peste 15 luni, deci la începutul lui 2024.

🟢Mijloacele de transport sunt achiziționate cu fonduri nerambursabile de la Fondul de Mediu, care este gestionat de Ministerul Mediului. Valoarea contractului este de 290 de milioane lei, plus TVA.

🟢În plus față de anii trecuți parcul de mijloace de transport al STB va arăta așa: 100 de tramvaie moderne achiziționate, din care au ajuns până în prezent 17, 100 de autobuze electrice pentru care tocmai am atribuit achiziţia, alte 22 de troleibuze pentru care avem finanţare prin PNRR și sperăm alte autobuze electrice pentru care am depus cerere de finanţare la PNRR.

 


Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Troleibuze STB  • 
Choose destination

Since our 2251 forum members have written 417577 posts in 5204 topics and 510 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use