Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

 

Topic: Achiziții de tramvaie noi de 27-36m în perioada 2017-2022

1652 posts, 397393 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 92 93 94 95 96 97 98  ... 118
 
 

📖 Pagination options
Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 Linia 43

Citeste @puss in boots:
Coronavirus. The issue of the delivery of trams from Turkey to Olsztyn becomes complicated
A manufacturer of trams from Turkey for Olsztynapplied for another postponement of the delivery date of these vehicles. The issue of the recently approved composition is also complicated.
In total, 12 Panorama vehicles of Turkish production are to be delivered to Olsztyn. Each of them costs the city PLN 8.99 million, i.e. PLN 108 million in total. The first of the 12 Panorama trams reached Olsztyn in mid-February. According to the signed contract, Turks should then deliver two trams each month. However, this did not happen. These plans were thwarted by the coronavirus.

One annex ,wich  postponed another delivery to September has already been signed in mid-year.Unfortunately ,it is already know today that the Turks will not keep the promises.

https://olsztyn.wyborcza.pl/olsztyn/7,4 ... urcji.html

Textul este prea clar . I-am dat acest raspuns si lui Andrei17  (nu Adrian cum ai scris tu). Se discutase aici,cateva postari mai sus. Nu ai citit?  
Turcii dau vina pe corona ,ce altceva sa faca? Cine se mai agata de corona ca scuza in industrie? Nimeni. Pana si noi am dat in functiune metroul din Dr Taberei in pandemie.

 Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 Linia 43

Din articolul de mai sus  ,se vede echidistanta si buna credinta a primarului:
”(Astra vagoane Călători n.red.) este firma care de fapt în România doar asamblează componente care erau produse în China și aduse în țara noastră. Să ne înțelegem: la Arad nu se construiesc tramvaie, la Arad se asamblează tramvaie, deci facem un Lego”, a spus primarul general. Ea a ținut să sublinieze în mai multe rânduri că oferta turcilor de la Durmazlar era mai ieftină și că reprezentanții fabricii arădene s-au legat de ”chițibușuri” pentru a contesta decizia de atribuire a Primăriei

 


Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 ticker

Si eu care credeam ca o sa atribuie Firea catre Astra contractul inainte de alegeri, ca sa se poata lauda cu "realizarile" din cincinalul de 4 ani de la PMB. E clar acum ca nu se va intampla treaba asta.

Probabil pune bete in roate in caz ca iese Nicusor, ca ea a vrut perfectiune turceasca nu stift chnezesc asamblat in Romania (minciuna crasa).

Oricum ar fi, ea se "blindeaza" in caz ca vor fi probleme cu Astra Imperio pt Bucuresti si va ataca atunci cand va fi cazul. La ea totul e miscare de PR, FARA CONTINUT. Miile de procese facute de PMB (si pierdute) atesta lucrul asta.

Sper sa scape Bucurestenii de dansa...

Pe de alta parte, daca un corp de control isi baga la timp nasul in primarie, ar fi iesitt la iveala lucruri minunate...

 


Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 orex

Primarita nu stie ca pana nici sina de tip Ri60N, de care are nevoie pe bd. V. Milea nu se mai produce-n Romania, ca Siderca e ”oale si ulcele”?! :no:  :rofl:  :rofl:  :rofl:
@ticker
DOAMNE AJUTA-NE SI MILUIESTE-NE PE NOI! :popa:
PS
Asa sa ne delectam putin, dupa atat timp ar fi trebuit sa stie ca nici tabla pentru DACIA nu mai e facuta-n Romania ;)

 


Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 Rarzet44

Au venit si alegerile si nu a semnat nimeni contractul.

 


Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 ticker

S-a vazut ca Firea s-a spalat pe maini. Cu turcii semna in 24h. Primar bun...

 


Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 orex

Asta, chiar ar fi fost ”arta”, dar nu e in stare actualul primar, care se dea cu ”stiloul”, doar pentru imagine, sa-si poată pune semnatura...pe un ”capat de hartie”. Ceva ii repugna, chiar daca institutiile statului ROMAN i-au spus franc, in ”fatza”, ca ”prozelitii EI” ”e” condamnati la pieire!  
PS
E culmea, ca-n URAC a bagat spaima-n ”populatie” daca nu va fi ”EA” aleasa, se va desfiinta uzina! :headbash:
Ar fi vrut demult, numai ca nu se poate, ca si la depoul Victoria! Terenurile alea nu sunt ”libere” de sarcini! ;)

 


Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 orex

Ce-or mai zdrangani-o cu semnarea contractului pentru 100 de Imperio ca deja e ca-n filmele mute cu Stan si Bran!  S-a pierdut stiloul Montblanc?  :headbash:

 


Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 ticker

Eu am mai zis... Firea nu va semna nimic. Va pasa responsabilitatea la Nicusor.

 


Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 Stefan28

Mda, si daca erau turcii semna in a doua zi...  :bleah:

 


Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 orex

ticker wrote:
Eu am mai zis... Firea nu va semna nimic. Va pasa responsabilitatea la Nicusor.

”Fraierica”, era un plus, ca totul era legal si inainte de duminica nebuna, dar nah, cand vrei sa spui ”Oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai...”si se sparge, e un semn! :rofl:
Si, cine n-ar vrea sa aiba astfel de ”servite”? Ohooo!

 


Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 andreiiul

Desi madam se putea folosi de ambele licitatii in campania electorala, nu inteleg de ce nu a facut-o. Erau 2 bile albe mari in ochii alegatorilor probabil.
Dar pt ca nu a iesit cine vroia ea, probabil s-a abtinut pt a nu fi atacata (ai tinut cu turcii si acum te lauzi ca iei de la Astra doar ca e campanie s-ar fi spus).

In acelasi timp nici din partea castigatorilor vad ca nu e presiune, macar mediatica ca probabil notificari or fi trimis, deci probabil le convine. Astra macar mai termina din comenzile anterioare iar VFU cine stie ce incarcare are si nu ar face fata la asamblare.

Probabil ca in momentul in care ND semneaza si mai ales la prima livrare sau intarziere o sa sara de sarma in sus ca turcii ei erau mai buni si deja mergeam cu tramvaie noi. Si asta se va intampla probabil in prag de an electoral 2024.

 


Re: Achizitii de tramvaie noi in perioada 2017-2020 cris_m

Intrebare serioasa: care mai e statusul halei Astra din URAC? La nevoie s-ar putea apela la ea pentru productia celor 100 de bucati si eventual operatiunile de mentenanta mai serioase?

 


Go to page:  1  ... 92 93 94 95 96 97 98  ... 118
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2300 forum members have written 422497 posts in 5265 topics and 515 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use