MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

 

Topic: Interstatia Tudor Vladimirescu (DT34) - Parc Drumul Taberei

393 posts, 137250 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21  ... 29
 
 

📖 Pagination options

Re: Interstatia Tudor Vladimirescu (DT34) - Parc Drumul Tabe shoppy

Pai Netcity nu prea vad sa aiba clienti pe acolo, vad pe plan ca acolo nu sunt blocuri ci un parc, deci nu este nici o conspiratiune, ca doar nu tragea km intregi de traseu paraleli cu toate parcurile.

De parca avizele acelea nu sunt semnate ca primaru de toate utilitatile, si dupaia te trezesti cu toate minunile, practic trebuie sa faci solicitare la fiecare in parte sa trimita echipa de pe teren la fata locului si doar ala batran din echipa poate sa iti spuna daca, chiar acolo este ceva sau nu.
Cum imi explicau mie baietii de la termoficare: "Stiti de unde stim noi pe unde sunt tevile?, venim cand da prima ninsoare, si vedem pe unde nu se pune zapada, si tine minte fiecare pentru secotru' lui".

 


Re: Interstatia Tudor Vladimirescu (DT34) - Parc Drumul Tabe t530

Ai ceva potentiali...patinuar, o carciuma noua, biserica...nu intram in detalii :cry:

 


Re: Interstatia Tudor Vladimirescu (DT34) - Parc Drumul Tabe abc_XC

Telekom (fostul Romtelecom) detine pe Aleea Valea Prahovei o cladire care e foarte posibil sa fie o centrala telefonica +alte echipamente. Chiar daca telefoanele fixe au cam disparut, conexiunile la internet si TV se fac pe fibra optica, iar Telekom are propria retea de canale, independente de Net City. Fiind langa centrala ma astept sa fie un numar considerabil de cabluri, cu o importanta majora pentru companie. Si cred ca sunt ingropate pe acolo de cativa zeci de ani.

 


 • 133 313
 • Posted:
 •  

Re: Interstatia Tudor Vladimirescu (DT34) - Parc Drumul Tabe 133 313

Vezi, d-asta avea metroul statii rare pe vremuri... prea multa birocratie. D-aia metroul ajunge la... cimitir (Straulesti). Ca la cimitir nu se alimenteaza nici cu telefoane nici cu agent termic, nici cu gaze, nici cu apa. Nici cu elicoptere. :twisted:
Este jenant, subuman, sa ajungem la filozofia, nu semnez hartia ca raman fara grad. Iar pe ailalti care au inceput sapaturile din 2011 si acu' s-au trezit ca n-au mutat cablurile... i-as rezilia definitiv. Desi e cam tarziu, trebuia mai din timp sa nu apuce sa incaseze majoritatea sumelor.

 


Re: Interstatia Tudor Vladimirescu (DT34) - Parc Drumul Tabe Cristian

Daca unii nu pot trece dincolo de sensul figurat la care am scris "de ce sa raman fara grad ?" e fix treaba lor, desi altminteri ar trebui sa fie foarte clar ca daca chiar e o problema acolo, un litigiu de genul "trebuie sa mut cablurile mele (Telekom) pe terenul tau (MApN) fiindca asa vor astia de la metrou", lucrul asta trebuia rezolvat, dupa umila mea parere, inainte de primul tarnacop dat la Academia Militara. Dincolo de asta, au mai avut cativa ani de atunci incoace si degeaba. Asa ca acum sa faca bine sa astepte, nu sa bage presiune pe altii.  ;) Ca asta cu presiunea, ceva de genul eu vreau da' nu ma lasa lumea rea, am fumat-o si rasfumat-o. Nu mai tine.

Dincolo de asta, Posta de la Moghioros, asa cum o stiu eu, e super importanta in economia actuala a Telekom; au echipamente in interiorul cladirii, pe cladire, si cred ca deserveste un sector intreg, daca nu chiar mai mult de atat. Spre deosebire de cladirea din 13 Septembrie (Puisor), de exemplu, care-i abandonata. Asa ca eu as fi foarte atent daca si unde bag foreza de capul meu, caci s-ar putea sa primeasca o gramada de frigidere pline cu ocazia asta. Plus ca sunt mai sunt destule "fixuri" pe cupru, plus ca exista firme, banci si bancomate deservite cu fibra Telekom, plus, plus...

Iar daca cineva se simte "in putere", acoperit de acte si avize adica, nu-i opreste nimeni sa actioneze MApN-ul in judecata, sau Telekomu', pentru ca au semnat ca primarii iar beneficiarul/constructorul sau altcineva contorizeaza pierderi din cauza asta si nu-si poate lua prima de Craciun. Eu am incredere in justitie.  :D

 


 • 133 313
 • Posted:
 •  

Re: Interstatia Tudor Vladimirescu (DT34) - Parc Drumul Tabe 133 313

Nu este nici un sens figurat, este realitatea nasoala care "s-a scapat", a supurat. "Ierarhia" imbecilismului a invins. Metroul sunt constient cat de feuda este, nu s-a stresat sa duca centrala de ventilare putin mai in spate (ma mir ca n-a lipit-o de frontonul statiei Parc) si sa ii faca gura prelungita spre partea pietei unde va fi si un acces, acum s-a intalnit cu alte doua feude la fel de inteligente si binevoitoare, militaria si romtelecomu'.  :popa:

 


Re: Interstatia Tudor Vladimirescu (DT34) - Parc Drumul Tabe Cristian

Eu despre chestii tehnice nu pot sa vorbesc, caci nu ma pricep. Daca mergea sau nu mergea pusa CV mai incolo cu doi metri habar nu am si nu comentez. Daca altcineva se pricepe, ok.

Dar avizele...avizele, repet, trebuiau obtinute de la primul tarnacop (plus inca vreo 5 ani de atunci). Ca acum o dam pe mos Teaca, ca ne-a oprit ala, etc...asta-i vrajeala, indiferent de faptul ca MApN si Telekom or fi sau nu feude.
Si pana la urma daca-i terenul meu treaba e foarte simpla; nu vad de ce sa treaca altul cu cabluri pe acolo daca nu are avizul meu. Iar daca-l au si aia s-au sucit acum, din diverse motive, sa-i dea in judecata si sa-si scoata intarzierile.

 


Re: Interstatia Tudor Vladimirescu (DT34) - Parc Drumul Tabe shoppy

Da, reteaua Telekom exista si este independenta de NetCity, toate acele canale cu patratele si cu "T" pe ele sunt ale lor, si mai au si cofrete la suprafata.

Va suparati degeaba, legea le permite detinatorilor de utilitati sa-ti semneze avizul fara nici o raspundere, adica ei se declara de acord cu un traseu pe care nu apare nici o retea de-a lor, dar apoi in aviz scrie ca santierul trebuie sa se desfasoare fara afectarea retelelor existente, deci daca tu lovesti o retea pe care nu o ai trecut-o in PV sau aviz atunci ei au dreptul sa te amendeze si tot tu trebuie dupaia sa stai dupa ei ca ei sa obtina autorizatie de constructie si sa vina sa-si mute reteaua, deci totul trebuie facut la mica intelegere, ca altfel nu se poate.

 


 • 133 313
 • Posted:
 •  


Re: Interstatia Tudor Vladimirescu (DT34) - Parc Drumul Tabe shoppy

Muzeul de istorie urbana, da-le si tu un mail cu locatia ca sa stie de unde sa si-l recupereze. :D

 


 • 133 313
 • Posted:
 •  

Re: Interstatia Tudor Vladimirescu (DT34) - Parc Drumul Tabe 133 313

Da, uite acu', sa dispara si ultimele capace decente din Bucuresti, sa ramanem cu rexelurile si benitourile, fabregasurile si mai stiu eu ce clampanitoare.

 


Re: Interstatia Tudor Vladimirescu (DT34) - Parc Drumul Tabe zapacitu

t530 wrote:
In poza de mai jos cei de la Netcity au evitat total zona...telecom te referi la fostul "Romtelecom" ?! Au sediu la o aruncatura de bat de CV!!  :shock:

Telekom (aka fostul Romtelecom) are chiar langa CV un ditai centru de date, cu o gramada de cablaraie care "iese" cumva fix in intersectia de la Parc via... amplasamentul CV. Si nu vor nici in ruptul capului sa le mute. Daca ar fi dupa ei, sa se construiasca pe langa fire, iar reparatiile sa fie pe cheltuiala constructorilor, inclusiv costurile de penalizare. Sa vedem ce-o iesi si aici... parca nu aveam destul probleme in zona de la canalizare.

 


 • 133 313
 • Posted:
 •  

Re: Interstatia Tudor Vladimirescu (DT34) - Parc Drumul Tabe 133 313

Descoperirile astea doua "arheologice" apeduct+romtelecomi au sanse sa mute CV mai acana pana spre DT39.  :twisted: Sau poate renunta la ea de tot cum au renuntat la marele pasaj pietonal. La patinoar este forata fix una bucata coloana forata, nimic mai mult.

 


Go to page:  1  ... 15 16 17 18 19 20 21  ... 29
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2320 forum members have written 423995 posts in 5278 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use