Regiunile RomânieiMoldovaJudețul Galați

 

Topic: Stiri, noutati, perspective

294 posts, 153318 views
 
Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 21
 
 

📖 Pagination options
Re: Stiri, noutati, perspective Cosmin Niculiţa

deprodio wrote:
Ba da,pe B-dul George Cosbuc se afla autobaza iar reteaua este pe B-dul G.Cosbuc-Str.Al.Macelaru-Str.Traian-Str.Prundului-Str.Domneasca.Intr-adevar nu este traseu regulat intre Parc CFR si autobaza dar este retea pentru retragere.


Buba principală ar fi cum s-ar retrage troleele la autobaza. Am impresia, ca ori cu LTC ori cu Raba.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Victor92

@deprodio: Din punctul meu de vedere, ar fi fost mai logic sa numeasca strazile mentionate de catre tine ... sau cel putin portiunea de Domneasca (destinata calatorilor) dintre Parc CFR si Gradina Publica...

 


Re: Stiri, noutati, perspective deprodio

Pai da...deci George Cosbuc-Alexandru Macelaru-Traian-Prundului este portiune de retragere iar Domneasca este portiune cu calatori(incepand cu Parc CFR)acum cum se vor retrage ? Probabil pe cate un singur fir. Eu stiu ca reteaua(cat si consolele) a fost schimbata de la autobaza pana pe Traian odata cu reabilitarea Str.Al.Macelaru iar atunci troleibuzele se retrageau pe cate un fir mergand pe contrasens/Acum vom vedea...eu ce nu am inteles...doar in ziua de duminica se va circula pana la gradina publica sau incepand cu ziua de duminica ?

 


Re: Stiri, noutati, perspective Cosmin Niculiţa

Dacă Skodele aveau diesel-generator, era un avantaj, nu exista probleme la retragere/accesul la traseu.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Puss in Boots

Se pare ca Galatiul mai vrea 18 tramvaie pe licitatia Ministerului. Cu 36 bucati not bad, not bad at all.

 


Re: Stiri, noutati, perspective deprodio

Unde ai vazut?Eu sper sa inceapa cat mai repede reabilitarea infrastructurii de pe Siderurgistilor-1 Dec 1918-Traian Vuia-Henry Coanda-G.Cosbuc pana la Cimitirul Israelit.Fara aceasta modernizare,tramvaiele vor fi cam degeaba...

 


Re: Stiri, noutati, perspective punmeister

...
vehicule.jpg (161.96 KB; downloaded 4973 times)

http://apix.ro/primul-tramvai-nou-ar-pu ... brie-2018/

 


Re: Stiri, noutati, perspective Robert

O să ne umplem de tramvaie albe :D

 


Re: Stiri, noutati, perspective Victor92

Funny faza cu ... Alba Iulie  :lol:  :lol:

 


Re: Stiri, noutati, perspective Puss in Boots

Fiind o singura licitatie ma astept aici sa se prezinte producatori consacrati in domeniu. Poate isi vor face timp. Vorbim totusi despre 100+ bucati (daca se face un pret bun poate se pot si suplimenta nr de tramvaie cerut pe ici pe colo).

 


Re: Stiri, noutati, perspective punmeister

Daca acele 103 tramvaie o sa fie dintr-o singura gama, da, o sa participe mai multi si o sa vina cu un pret bun. Acum sper ca nu o sa se lase cu n-shpe mii de contestatii la CNSC/TB :popa:

 


Re: Stiri, noutati, perspective Puss in Boots

Depinde ce specificatii or sa vrea toate orasele.

 


Re: Stiri, noutati, perspective Victor92

Societatea Transurb informează că, începând de astăzi, 15 noiembrie 2018, datorită lucrărilor de resistematizare a străzii Brăilei între bd. Dunărea și intrarea în municipiul Galați, traseele de autobuz 30 și 31 vor circula deviat după cum urmează:

TRASEUL 30 va circula la RETUR ( Limita municipiului Galați – Piața Centrală) pe următorul itinerariu: str. Brăilei (DN2B) – Drumul de Centură – Auchan – sens giratoriu Selgros – bd.Galați – str. Brăilei, continuând, ulterior pe itinerariul obișnuit până la capăt de linie Piața Centrală;

TRASEUL 31 la RETUR ( Gara Barboși – Micro 19) – va circula deviat astfel: str. Brăilei (DN 2B) – Drumul de Centură – Auchan – sens giratoriu Selgros – bd. Galați – Micro 19 ( capăt de linie).
Vă precizăm că, mijloacele de transport repartizate la traseele menționate vor respecta toate stațiile de autobuz de pe traseul deviat.

Sursa: https://transurbgalati.ro/

 


Re: Stiri, noutati, perspective stefan_br

Galatiul in competitie pentru 50 de autobuze noi

Scris de Anca Melinte

Primăria municipiului Galaţi încearcă să obţină finanţare nerambursabilă din Fondul pentru Mediu, pentru achiziţia a 50 de autobuze noi electrice hibrid. Cererea de finanţare şi documentaţia completă au fost depuse pe joi, pe 1 noiembrie 2018. Pentru aceşti bani, municipalitatea gălăţeană intră în competiţie cu toate celelalte administraţii locale.

”Achiziţia de mijloace de transport mai puţin poluante – 50 de autobuze noi electrice hibrid”, studiul de fezabilitate aferent, precum şi „Planul de calitate a aerului în municipiul Galaţi pentru dioxid de azot şi oxizi de azot (NO2/NOx), perioada 2018-2022”, sunt hotărârile pe care aleşii locali le-au votat în ultimele două luni. Documentele erau necesare pentru ca Primăria să poată solicita finanţarea în cadrul Programului privind îmbunătăţirea calităţii aerului şi reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, utilizând autovehicule mai puţin poluante în transportul public local de persoane, program lansat de Administraţia Fondului pentru Mediu.

„S-a ivit o oportunitate în ceea ce priveşte achiziţia autobuzelor pe fonduri de mediu, şi, fiind un concurs de proiecte, nu avem garanţia că vom fi declaraţi câştigători. Nu renunţăm la credit, dar momentan încercăm să profităm de această oportunitate şi vom vedea dacă vom avea sorţi de izbândă. Dacă nu, vom încerca în continuare, pe o formă de creditare pentru a moderniza transportul în comun”, ne-a declarat edilul.
Potrivit acestuia, indiferent dacă vor fi achiziţionate cu fonduri guvernamentale sau cu bani împrumutaţi, cel mai probabil am putea vedea pe străzile oraşului primele autobuze noi-nouţe la sfârşitul anului 2019 sau începutul lui 2020. Cert este că, în prezent, operatorul public de transport, SC Transurb SA, operează 28 de trasee de autobuz cu o lungime de 467,13 km, cu 98 de autobuze, parcul de vehicule fiind în scădere faţă de anul 2017, ca urmare a casării unor vehicule uzate.


sursa:  https://www.viata-libera.ro/prima-pagin ... tobuze-noi

 


Go to page:  1  ... 5 6 7 8 9 10 11  ... 21
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Județul Galați  • 
Choose destination

Since our 2338 forum members have written 426042 posts in 5295 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use