Regiunile RomânieiMoldovaJudețul Galați

 

Topic: Stiri, noutati, perspective

294 posts, 153385 views
 
Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 21
 
 

📖 Pagination options
Re: Stiri, noutati, perspective Onofrei Sergiu-Gabriel

Eu as mai adauga un lucru! Sa acord gratuitate studentilor si elevilor,  daca nu pe toate liniile macar pe cea uzuala de la scoala la serviciu si doua la alegere! Pana la urma studentii si elevii sunt viitorii care preiau stafeta si contribuie intr-un fel sau altul la dezvoltarea societatii prin studiile lor, prin munca lor si faptul ca in viitor acesti oameni, aceasta categorie sociala PRODUCE. Deci PRODUCE nu consuma!! Nu am nimic cu pensionarii. Corect! Au muncit, au contribuit la fondul social, etc. dar asta nu e o virtute prin care sa primeasca obligat dreptul de a circula gratis pe mijloacele de transport! Un veteran de razboi are TOT DREPTUL sa i se acorde TOATE MERITELE! Iar ca sa mai fac iar o paralela...Vine un om tanar de la munca, poate dupa zeci de ore de ramas peste program, frant de oboseala fizica si intelectuala, si simte nevoia si el sa stea jos...Nu poate!!! Ca sare de posterior in sus maria sa ,,pensionarul de la CSG" si i-arunca tertipuri comuniste aluia tanar! Corect: respectam pe cei in varsta, dar??? Si-a pus cineva intrebarea ca sunt si tineri care au probleme si afectiuni chiar daca sunt tineri??? Unii au probleme cu picioarele, cu coloana vertebrala, etc. Tinerii de azi muncesc de 3-4-5 ori mai mult ca tinerii de acum 15-20-25  ani  sau mai mult!! Tinerii de azi au un volum de munca mult mai mare si aproape zilnic lucreaza ore suplimentare pentru un salariu de rahat din care culmea...plateste si pensia celui care sta jos si colac peste pupaza ii arunca cuvinte sfidatoare...Nu-i corect!!! om fi fost noi invatati pe vremurile comuniste cum ca atunci cand vezi un batran sa sari in sus ca arcul, dar,...hai....Sa mai fim si realisti ca nici noi nu mai putem fi ca arcul dupa 16 ore de munca poate in ture fata de 16 ore de plimbat bine-merci cu tramvaiul prin Galati sau alt oras ale unui pensionar care apoi se duce si doarme bine-merci si-adoua zi o ia de la capat!! Repet, respect pensionarii dar vremurile de azi....te face sa fii mai reticent putin din avantul cu care autoritatile statului  acorda de-a valma drepturi pensionarilor!!!

 


Re: Stiri, noutati, perspective andrei11

Veterani de Razboi ? Vorbesti de Al doilea Razboi Mondial din anii '945 ? Sunt curios cati veterani de razboi mai sunt in Galati la ora actuala !

 


Re: Stiri, noutati, perspective Onofrei Sergiu-Gabriel

andrei11 wrote:
Veterani de Razboi ? Vorbesti de Al doilea Razboi Mondial din anii '945 ? Sunt curios cati veterani de razboi mai sunt in Galati la ora actuala !

Ce-i drept nu-i stramb. Oricum sunt ceva persoane de 90 ani in Galati, stai linistit. Acum...cati dintre ei au certificat de veteran de razboi, asta nu mai stiu!! In orice caz,...nu sunt de acord cu facilitatile astea acordate prea usor pensionarilor si aproape deloc elevilor si studentilor!!!

 


Re: Stiri, noutati, perspective andrei11

De acord in totalitate cu tine.

 


Re: Stiri, noutati, perspective autob368

Schimbări în transportul local: Transurb reînfiinţează traseul Piaţa Centrală – Metro

Autobuzele Transurb de pe traseul 15 vor ajunge şi la Spitalul CFR
SC Transurb a primit undă verde din partea aleşilor locali pentru a face schimbări în transportul de persoane. Concret, traseul 15 (Piaţa Centrală – INTFOR), pe care va circula un autobuz, va fi fracţionat şi modificat, acoperind astfel ruta: Piaţa Centrală – strada Sf. Spiridon – strada Brăilei – strada Navelor – strada Portului – INTFOR – strada Ana Ipătescu – strada Al. Moruzzi (Spital CFR) – strada Dogăriei – strada Portului – strada Navelor – strada Domnească – strada Eroilor – strada Traian – Piaţa Centrală. Alte două autobuze Transurb vor circula pe nou-înfiinţatul traseu 35 (Piaţa Centrală – strada Traian - Metro), care reia fostul traseu de tramvai 35, desfiinţat în momentul de faţă.
SC Transurb este convinsă că modificările vin în sprijinul călătorilor care vor aştepta mai puţin în staţii. În plus, societatea răspunde cererilor insistente din partea personalului şi a pacienţilor Spitalului CFR, dar şi a gălăţenilor din Valea Oraşului.

sursa:
http://www.viata-libera.ro/societate/26 ... ala--metro

 


Re: Stiri, noutati, perspective stefan_br

Titlul "Ploaia a tras pe dreapta, astăzi, troleibuzele din Galaţi " nu are legatura cu ceea ce s-a intamplat!In realitate a cedat o consola in zona Tiglina 1, in urma careia pe Brailei a trebuit sa se intrerupa alimentarea retelei pentru a se remedia avaria!Calatorii au fost preluati de autobuze, care , oricum circula in tandem cu troleibuzele pe liniile 102 si 104!

http://a1galatibraila.ro/social/ploaia- ... ala%C5%A3i

 


  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective Utilizator anonim

Buget de aproape 190 milioane lei la Consiliul Judeţului Galați

Proiectul bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2013 a fost făcut public pe site-ul Consiliului Judeţului Galaţi şi va fi supus dezbaterii publice până pe 21 martie. Suma totală a bugetului de venituri este de 186.398.000 lei, iar cheltuielile sunt calculate la 209.438.000 lei, deficitul de 23.040.000 lei urmând a fi finanţat din excedentul anilor precedenţi.
Drumurilor judeţene şi comunale le vor reveni 13.325.000 lei din veniturile proprii CJ-ului, la care se adaugă 3.325.000 lei din sumele defalcate din TVA. Sănătăţii îi vor reveni de la bugetul judeţului suma de 13.455.000 lei, dintre care 11.540.000 lei vor merge la Spitalul Judeţean, 747.000 lei la Spitalul de Boli Infecţioase şi 1.168.000 lei la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului va primi 33.008.000 lei, dintre care 15.668.000 lei din bugetul local. Unitatea medico-socială de la Găneşti, care numără 158 de asistaţi, va primi subvenţii de la bugetul de stat pentru asistenţă în valoare de 650.000 lei, iar de la bugetul CJ-ului 3.050.000 lei. AGERPRES

http://www.administratie.ro/articol.php?id=42972

 


Re: Stiri, noutati, perspective autob368

Primaria Municipiului Galati a anuntat ca vor demara lucrarile necesare pentru interconectarea retelelor de utilitati si a sinei de tramvai la intersectia strazilor Brailei, Frunzei si Stadionului, lucrari care se vor desfasura in perioada 1-21 iulie, fapt pentru care accesul este restrictionat pentru toate tipurile de autovehicule, ceea ce inseamna ca circulatia in zona se va efectua prin asigurarea unor rute alternative.
Astfel, incepand cu data de 01 iulie 2013, autobuzele spre şi dinspre Micro 19/20 vor avea ruta alternativa: Strada Brailei – Inelul de Rocada – Bulevardul Cloşca – Drumul Uzina de Apa – Bulevardul Oţelarilor, iar troleibuzele vor intoarce la Mc Donald*s.

sursa: www.transurbgalati.ro

 


Re: Stiri, noutati, perspective Onofrei Sergiu-Gabriel

Ca o completare!
De astazi Viaductul ,,Catusa" (1100m)  ce leaga Combinatul Siderurgic Galati si municipiu, s-a inchis circulatiei pentru reparatie capitala. Durata se estimeaza ca fiind 2 luni.

 


Re: Stiri, noutati, perspective autob368

Pai si atunci cum se realizeaza legatura cu Combinatul? Sa inteleg ca nici tramvaiele nu mai circula?

 


Re: Stiri, noutati, perspective Onofrei Sergiu-Gabriel

Tramvaiele intorc la Liceul nr.9. De-acolo calatorii sunt transbordati in autobuze care urmeaza Drumul de Centura, Seromgal, Poarta-Nord LSF ( Comerciala) CSG---Poarta Est Principala CSG.

 


Re: Stiri, noutati, perspective autob368

Un exercitiu desfasurat saptamana trecuta in cadrul Autobazei 1 Transurb Galati de catre Jandarmeria Romana, in care a fost utilizat midibuzul Isuzu EEJ, luat din zona parcului rece - vehicul descompletat si pregatit pentru casare.

http://adevarul.ro/locale/galati/foto-v ... index.html

L.E. EEJ acum un an in halele Autobazei 1 la reparatii si anul acesta in zona de casare, descompletat...
DSCN3205.JPG (110.96 KB; downloaded 9092 times)
340.JPG (184.67 KB; downloaded 9092 times)

 


Re: Stiri, noutati, perspective autob368

http://monitoruldegalati.ro/index.php?o ... :eveniment

Circulaţia traseului 39 de tramvai, reluată în scurt timp

Directorul general al Transurb, Genica Totolici, ne-a declarat că zilele trecute au fost începute probele pentru reluarea circulaţiei tramvaiului pe străzile Oţelarilor, Frunzei şi Gheorghe Asachi, artere unde s-au finalizat recent lucrările de reabilitare.
„Sperăm ca începând cu data de 10 august traseul 39 de tramvai să fie reluat şi să meargă şi pe la stadionul Oţelul din Micro 19, respectiv strada Oţelarilor până la Cimitirul Israelit”, ne-a declarat directorul Genica Totolici.

 


Re: Stiri, noutati, perspective autob368

Vesti bune pentru galateni ! >>> http://voxtv-galati.ro/p16947
S.C. TRANSURB S.A. GALATI,
         Ca urmare a incheierii lucrarilor de modernizare, anunta ca, incepand cu data de 26.08.2013, se va relua circulatia cu tramvaiele pe strazile Otelarilor, Frunzei si Gh. Asachi pentru traseele: 5, 7 si 39.          
         Acestea vor circula la urmatoarele frecevente:
         Traseul de tramvai cu nr. 5 va circula la o frecventa de 24 de min, traseul cu nr. 7 va circula la o frecventa de 13 min iar traseul cu nr.39 va circula la o frecventa de 12 min. „

sursa:www.transurbgalati.ro si VOXTV Galati

 


Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 21
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Județul Galați  • 
Choose destination

Since our 2339 forum members have written 426109 posts in 5295 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use