Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Dialog cu administrația

2370 posts, 527345 views

Go to page:  1  ... 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170

📖 Pagination options

Re: Dialog cu administrația Mihai Neagu

Sunt niste imagini cu firme Hanover pe un simulator.

Re: Dialog cu administrația Costin

Daca nu au legatura cu "viata reala" atunci trebuie sa fie publicate undeva in sectiunea de modelism si simulatoare. Daca nu exista topic dedicat, acesta poate fi creat chiar de voi.

Re: Dialog cu administrația tpbi.spotting_

Sunt afisaje STB de Citaro, Otokar si Solaris. Oricum, o sa fac eu topic dedicat.

Re: Dialog cu administrația tpbi.spotting_

Rog un admin sa redenumeasca acest topic, https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?t ... ageNum=1, in "Helen 3.3", numele aplicatiei. Multumesc!

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" ANDREI_TB_CFR_413

Constat în ultimul timp că nu prea se acordă atenție la calitatea pozelor. Fără să fiu cârcotaș, observ aspectul acesta la unele poze cu trenuri de metrou, care sunt extrem de întunecate. Chiar nu se mai ține cont de regula asta (deși este precizată în regulamentul forumului)?

Te invit sa mergi si tu la metrou, sa faci poze cu telefonul, si sa vezi de ce sunt asa intunecate.

Re: Dialog cu administrația Luca M.

Mihai Neagu, poza ta de la Timpuri Noi este excesiv intunecata voit. Uite o poza facuta de mine la Timpuri Noi fara efecte cum arata:
IMG_6772.jpeg (1.45 MB; downloaded 744 times)

Cu telefonul?

Re: Dialog cu administrația Luca M.

Cu Iphone 11 simplu din 2020.

Re: Dialog cu administrația ANDREI_TB_CFR_413

@Mihai Neagu La mine (Oppo Reno 10 5G sau Sony Cyber-Shot DSC-H300) nu ies pozele așa întunecate. Sigur e vorba de modul în care au fost făcute setările.

Re: Dialog cu administrația Costin

Nu e vorba de camera, telefon sau device in general, ci de lipsa editarii corecte.

Iata poza lui @Mihai Neagu editata in editorul foto default Samsung, a durat 2 minute...
BM21+Sofia.jpg (1.28 MB; downloaded 708 times)

Am reeditat-o si eu tot in Samsung. Imi cer iertare pentru afirmatiile false!

Poza reeditata: https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?p ... byPostId

Go to page:  1  ... 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2448 forum members have written 436222 posts in 5437 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”