Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

 

Topic: Dialog cu administrația

2233 posts, 455394 views
 
Go to page:  1  ... 153 154 155 156 157 158 159 160
 
 

📖 Pagination options
Re: Dialog cu administrația zapacitu

Daca faci doar like si nu "disklike" nu oferi un sistem echilibrat. Chestia asta moderna cu "positive only" e foarte pacatoasa.

 


Re: Dialog cu administrația Costin

Am discutat in echipa, nu sustinem masura. Foarte pe scurt, ar fi o masura artificiala a calitatii mesajelor, care ar genera mai multa frustrare si o falsa impresie de competitie undeva unde tot continutul e creat voluntar si benevol. Aducem toate partile negative ale social media pe forum, fara ca forumul sa fie o astfel de platforma.

De exemplu, daca o jumătate de tramvai nefocalizata ia 10 like-uri de la prietenii fotografului si un reportaj relevant de pe un santier, sau un material istoric publicat in premiera iau zero like-uri, ce relevanta mai are like-ul atunci?

Cu atat mai putin ar fi valoroasa masura pentru promovari.

Deci raspuns final - nu se implementează.

 


Re: Dialog cu administrația Albert

Deci răspuns final - implementați o formă de cenzură. Chiar dacă nu în mod direct.

Și nu înțeleg care este problema ca o poză cu jumătate de tramvai ia mai multe like-uri decât un reportaj. Care este problema dacă așa consideră audiența/comunitatea, cine este echipa administrativă să hotărască care postare este valoroasă și care nu?

Dragi colegi, nu uitați ca echipa administrativă rămâne fără obiectul muncii fără noi ceilalți. Forumul acesta nu ar exista fără noi și “echipa” s-ar restrânge cel mult la un grup de WhatsApp între prieteni.

 


Re: Dialog cu administrația Costin

Exagerezi. Fix fix acelasi mesaj il poti adresa si echipelor care modereaza continutul pe facebook. Care sunt 50% automatizate si 50% persoane platite o nimica toata care nici macar nu vorbesc limba postarii ce a fost raportata.

Nu suntem aici doar ca sa rezolvam rapoarte si sa tina forumul functional dpdv tehnic. Ci si ca sa impunem o directie si o calitate discutiilor si continutului.

 


Re: Dialog cu administrația cris_m

Nu inteleg de unde pana unde ai scos-o pe asta cu cenzura. Nu v-a interzis nimeni sa publicati ce va doriti voi, atata timp cat respectati regulamentul.

Costin sublinia prin exemplul sau ca un material de calitate ar putea fi depasit de unul de duzina, slab calitativ doar prin simplul fapt ca autorul are sustinatorii sai. In acel moment cel care si-a dat silinta sa faca ceva de calitate o sa isi bage la propriu picioarele cand o sa vada ca munca sa nu este "apreciata" de ceilalti colegi, iar cel care nu s-a straduit dar "apreciat" de colegi o sa traiasca cu falsa impresie ca e cel mai bun, cel mai tare si va continua in aceasta maniera. Nu suna putin cunoscut? Ca mie da. Ori de cate ori ies din casa remarc chestia asta.

Cu alte cuvinte, am gira cu totii (si voi dar si noi echipa) cu buna stiinta mediocritatea, deja cronicizata la nivelul societatii romanesti. Exact de chestia asta vrem sa ne ferim si sa avem aici un mediu de calitate. Daca tie in mod particular nu iti place aceasta abordare, nu te tine nimeni aici, poti sa activezi oriunde doresti tu. Acest forum nu va deveni o extensie a grupurilor de Facebook!

 


Re: Dialog cu administrația subway guru

Nu e nicio cenzura, nu te împiedică nimeni să pui un mesaj ce conține propria-ți opinie în legătură cu orice.

 


Re: Dialog cu administrația satanistu

Si eu voiam sa propun butonul de like zilele astea.

Pe M6 - Metrou pun poze deobicei in fiecare sapt si eram curios cati vizualizeaza pozele puse de mine, comentarii sunt putine sau deloc.

Asa cu acel like imi dau seama cati imi vizioneaza pozele/postarile.

Spre ex aici https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?t ... ageNum=1 am 4 postari una dupa alta sapt dupa sapt, eram curios daca vorbesc singur sau daca lumea chiar citeste ce scriu :P .

 


Re: Dialog cu administrația Costin

Ai deja cateva masuri ale audientei disponibile la nivel de subiect...
subiect.PNG (5.2 KB; downloaded 1146 times)


...sau fisier atasat...
fisier.PNG (145.59 KB; downloaded 1147 times)


si nu, cu siguranta nu vorbesti singur :)

 


Re: Dialog cu administrația satanistu

Ah, super, mersi!

(acum daca aveam buton de like, iti dadeam like si nu mai faceam inca o postare :P )

 


Re: Dialog cu administrația PTMZ

Nici asa nu ai nevoie de like, ai mesagerie privata pentru asta. ;)

 


Re: Dialog cu administrația zapacitu

Asta cu cenzura a fost complet aleatoare, nici nu inteleg de unde a venit.

 


  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Istorie vehicule - discuții diverse ADK

GPS wrote here:
Despre 5321 ai informații aici.
Revin cu rugămintea, în loc să intuim, presupunem, credem, întâi să căutăm informațiile respective, poate le găsim.

Eu am înțeles rugămintea ta, aceea de pre-informare, pentru a nu duce cititorii în eventuale erori, dar de pe Android (telefon, tabletă) este mai greu să urmărești și să deschizi tab-uri după tab-uri care mie unul mi se încarcă câteodată greu, iar alteori când revin la un alt tab sau mai rău la postare să se re-încarce iar greu, plus să șteargă tot ce am scris până atunci (recunosc însă că de ceva timp nu s-a mai întâmplat), astfel că prefer să scriu cu ce am rămas în minte și știu că e corect, sau măcar precis.

Încă nu de puține ori, mi-am propus să (re)iau subiectele la citit, dar se întâmplă cam permanent să fiu obligat să le amân din cauza zilelor pline, iar în cele libere să trebuiască să le dedic altor treburi, ori să nu am o stare bună sau să fiu odihnit necorespunzător, mai ales când totul se rezumă doar la ecrane care accentuează oboseala și termină cu timpul vederea, plus având în vedere că ceea ce mă interesează în peste 95% nu mai există nimic, îmi pierd cumva interesul să mai citesc și să mă contrazic pe ceva ce destui dintre noi nu le-am văzut niciodată, sau mai rău nu mai existau nici măcar în anul nașterii. Deși sunt interesante, recunosc asta, oferă ceva diferit zilelor noastre, dar să citești despre ceva ce nu mai există, și asta de mulți, mulți ani, zile-n șir, este în același timp cumva ciudat să mai stai doar pe teme de genul unde nu mai poți schimba ceva...

Nu știu cum îmi aminteam de amânat, nici astăzi (puțin ironic spus) n-am mai făcut unele lucruri din perioada bucureșteană pe care mi le propusesem, cum ar fi (poate e cineva curios) să fotografiez un cuplu de T4R ieșit de la RK prin anul 2014 (3411+12 și 3428+29 erau, foarte reușite atunci) la cap de linie Depoul Militari (însă să trebuiască să gareze pe linia a doua la capăt, și cum nu mă băgam în seamă cu conducătorii, încă în unele cazuri ei făceau asta, în sensul să-mi spun intențiile, nu s-a mai întâmplat niciodată), să am toate Citaro-urile pozate în special în garaje (ceea ce dintre toate autobazele la Pipera n-am reușit să intru niciodată, dl. Ghiță directorul era doar pe fugă, ne trimitea pe scurt la direcție unde acolo iar rămâneai de căruță, vorbim de perioada grea când zici că totul mergea prost), iar alte autobuze erau pe butuci și nimeni nu vroia să le pozezi/vezi, câteodată nimeream ore până în 10 și ceva când curțile erau foarte goale (plus că au fost garaje unde am reușit să intru doar o singură dată, și atunci m-am axat pe ce nu era Citaro), respectiv de a poza 415T-urile Berceniului în locuri mai noi (adică înafară de capetele de linii, în stațiile sau locurile aglomerate, și de preferat pe partea cu ușile, erau vreo 2-3 locuri). Doar că a amâna lucrurile de genul, mai ales unde poți mai oricând să le practici, riști ca mâine să nu se mai întâmple...

 


Re: Dialog cu administrația Costin

Daca nu ai timp sa cauti o informatie, in loc sa speculezi sau sa incalci punctul I.8 in regulament, mai bine astepti pana cand ai timpul si/sau mijloacele sa cauti informatia dorita.

Forumul nu pleaca nicaieri. Te putem astepta o zi, doua, cate ai nevoie, pana gasesti raspunsul.

Sigur, acum iti raspund tie direct, dar remarca este, evident, valabila pentru toata lumea.

 


Re: Dialog cu administrația TTony2829

Am nevoie sa fie editat acest mesaj astfel:
- in loc de "Fetii Andrei Trans" sa fie scris "Fetti Andrei Trans".
- in loc de "Transmixt are 31" sa fie scris "Transmixt are 31 astfel de vehicule".

Multumesc.

 


Go to page:  1  ... 153 154 155 156 157 158 159 160
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2304 forum members have written 422768 posts in 5266 topics and 515 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use