Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

 

Topic: Dialog cu administrația

2251 posts, 468366 views
 
Go to page:  1  ... 144 145 146 147 148 149 150  ... 161
 
 

📖 Pagination options
  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Dialog cu administrația ADK

Problema de spațiu ar mai fi și din cauza dimensiunilor fotografiilor, cred că urcă câte cineva 10-20 de poze similare de la un șantier nici nu foarte calitative, nici prea interesante la rezoluții de 4000 și ceva. Păi automat că se termină spațiul de stocare mai rapid...

E ca și cum ai lua banii, cumperi prima dată tot felul de produse nu prea esențiale și scumpe, iar când urmează cu adevărat cele importante nu mai sunt bani și ești nevoit să te împrumuți sau să amâni până la următorii. Dar la spațiul de stocare, ăla e și doar printr-o promovare ți se mărește, asta dacă ești membru activ (indiferent de vechime) și aduci informații utile. Că sunt și membrii vechi și ocazional activi, de prin 2010-2015 bronse, și după 2015-prezent silver sau poate chiar gold. Vorba aia, întâi calitatea și apoi cantitatea.

 


Re: Dialog cu administrația Costin

Colegul Adrian Rosca a utilizat doar 3MB din 1GB alocati, deci nu se pune problema atingerii limitei superioare de spatiu alocat.

Pentru celelalte situatii exista deja niste discutii in echipa pentru a gasi solutii, insa orice solutie trebuie sa tina cont ca spatiul de stocare pe server este o resursa limitata care costa bani. Bani care vin exclusiv din redirectionarea a 3.5% din impozit catre ONG, pentru ca altminteri era simplu sa cerem bani direct userilor sau sa umplem forumul de reclame, ambele alternative fiind excluse din start si din principiu.

 


Re: Dialog cu administrația orex

Asa, si, cotizatiile anuale, benevole, nu se inscriu in aceeasi tagma ”a celor 3,5%”?! :think:
PS
Sa nu creada nimeni altceva, cineva, stie el cine  ;) , mi-a adus si chitanta! :yes:

 


Re: Dialog cu administrația ByOnu

In completarea lui Costin: pe langa redirectionarea celor 3,5% de la ANAF, Asociatia accepta si donatii (evident, benevole) + cotizatia obligatorie anuala a membrilor legali. Deci da, foarte corect, adauga si donatiile in ceea ce a spus Costin. De dragul discutiei.

 


Re: Dialog cu administrația joker

Salut,se poate muta mesajul meu de pe Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor pe Mercedes-Benz Citaro Euro 4? Am gresit topicul si abia acum am observat

 


Re: Dialog cu administrația cris_m

Rezolvat!

 


Re: Dialog cu administrația LucaTB

Vă salut. În ultimul meu mesaj am scris greșit cuvântul "fiind" ca "fiimd". Se poate edita mesajul ca să fie expusă forma corectă a cuvântului? Vă mulțumesc în avans.

 


Re: Dialog cu administrația andrei11

Rezolvat.

 


Re: Dialog cu administrația LucaTB

Vă salut, am aflat că în postarea mea de la concursul lunar titlul fotografiei nu apare corect la utilizatorii care folosesc tema Light pe forum. Este posibil sa fie modificat textul în așa fel încât să fie toate literele roșii, pentru a apărea corect pe toate temele disponibile pe forum? Mulțumesc anticipat.

 


Re: Dialog cu administrația Gabi23

Rezolvat.

 


Re: Dialog cu administrația andreiiul

Salut,
Incerc sa postez un mesaj in topic  Discuții despre transportul regional din Ilfov (4XX) si primesc mesaj ca intre timp a fost posta un mesaj nou. Din pacate nu pot trece peste acel mesaj. Ultimul mesaj pe care-l vad eu este din 21.12.
Capture.JPG (160.7 KB; downloaded 2063 times)

 Re: Dialog cu administrația andreiiul

Multumesc

 


Re: Dialog cu administrația Aron

Am observat ca mesajele din topicul Rusia - Moscova au disparut (era clar ca o sa se intample asta) dar deobicei erau sterse si insotite de un mesaj de la un admin/moderator. acum nimic?

 


Go to page:  1  ... 144 145 146 147 148 149 150  ... 161
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2335 forum members have written 425806 posts in 5294 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use