Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

 

Topic: Dialog cu administrația

2223 posts, 443033 views
 
Go to page:  1  ... 137 138 139 140 141 142 143  ... 159
 
 

📖 Pagination options
Re: Dialog cu administrația Costin

Pentru o activitate voluntara, pe care fiecare o face cat, cum si cand are timp, iti doresti o formalizare mult prea stricta. Nu va functiona deloc, vrei sa transformi o pasiune si o activitate de 'timp liber' intr-o activitate excesiv formalizata care aduce mai degraba cu un job full time.

Cat despre faptul ca accentul este pus pe Bucuresti - asta nu se intampla din cauza ca Bucurestiul este mai important, ci din cauza ca de aici sunt majoritatea colegilor. O activitate similara la Arad lipseste nu dintr-o lipsa de importanta a orasului cat dintr-o lipsa de colegi din oras.

Pot fi de acord, insa, ca monitorizarea vehiculelor la strada nu este, si nici nu ar trebui sa fie, activitatea principala de pe forum. Dar chiar si asa, nu cred ca este oportuna restrictionarea si formalizarea acesteia. Pentru o comunitate cu contributii voluntare, eu unul prefer sa ne concentram regulile pe UNDE si CUM postam, pentru a pastra ordine in subiectele abordate si o atmosfera placuta, si nu pe CAT postam. Nu vad nici un beneficiu.

 


 • TPB
 • Posted:
 •  

Re: Dialog cu administrația TPB

Ok. Dar de ce punem accent pe STB (daca suntem mai multi bucuresteni pe forum)? Mai avem si alti operatori de transport.
Si cred ca pe langa Mercedes-Benz Citaro si Otokar Kent C, exista si alte autobuze... VDL, Isuzu, Temsa, BMC, EBD, Van Hool, Maz, ZTE...

 


Re: Dialog cu administrația subway guru

Cine te impiedica sa le popularizezi?

 


 • TPB
 • Posted:
 •  

Re: Dialog cu administrația TPB

M-am ocupat de topic-ul EcoTrans STCM, am postat recent. Si de STV, acum cateva luni, si am sa continui. Fotografii nu pot atasa deoarece am atins limita de upload.
Legat de marcile de autobuze, pana acum, am reusit sa prind: Maz (103, 107, 203), BMC (Probus 215-SCB; NeoCity 900 8.5), VDL (Berkhof Ambassador 200 / ALE-120), Isuzu (Cityport, Novocity). Am postat atat pe forum, cat si pe propriu canal (de YouTube).
Mai adaug Man (Lion's City noi si mai vechi), Ebusco (2.2), Mercedes-Benz (Citaro, eCitaro G), troleibuze, tramvaie (din Bucuresti si München), cateva metrouri si trenuri. Se aduna si se vor tot aduna.

 


Re: Dialog cu administrația subway guru

Asta e calea corecta de abordare nu sa reprosezi altora ca nu au acelasi hobby ca tine!
:rofl:

 


 • TPB
 • Posted:
 •  

Re: Dialog cu administrația TPB

Eu nu ma refer la hobby. Vreau sa spun ca sunt topic-uri in care zilnic se posteaza mesaje (de exemplu Autobuzele STB - Mentenanta autobuzelor) si altele in care se posteaza foarte rar (CTP Arad - Autobuze sau Autobuzele Tursib).
Da, STB-ul este cel mai mare operator de transport, dar nu singurul. De acord cu tine, nu ma impedica nimeni (doar am mentionat topic-uri de mai sus in care am postat fotografii si / sau filmulete), dar cateva actualizari nu ar strica.
Iar forumul nu este dispecerat, nu?

 


Re: Dialog cu administrația subway guru

N-ai decat sa vorbesti cu prietenii tai ca sa populeze subiectele tale preferate!
Chiar si asa sunt mult prea multe imagini cu toate rablele inca aflate in circulatie…

 


 • ADK
 • Posted:
 •  

Re: Dialog cu administrația ADK

În București se postează mai des deoarece cum a spus și Costin, majoritatea colegilor sunt de acolo (plus că aparent tot mai apar colegi noi, tot din București se pare majoritatea) și totul se întâmplă sub ochii lor. Însă e puțin și greu de urmărit parcul circulant, că nu știu dacă sunt colegi care să lucreze prin STB să cunoască mai bine situația internă și să spună cu exactitate ce se întâmplă. Sunt situații când o mașină stă defectă 3 luni, circulă o zi și după iar este defectă și stă alte 3 luni pe dreapta. Dar nu toți știm că a revenit o zi și după iar a crăpat, astfel zicem că n-a circulat deloc.

Pe lângă, trebuie ceva mai mult accentuat Bucureștiul că acolo este capitala, acolo suntem trimiși unii și alții din alte județe (spre exemplu cu școala sau pentru altceva) și trebuie să fie un oraș demn de urmat pentru toată lumea, nu mai zic că este cel mai vizitat și nu trebuie să arate ca un tomberon. Observ că în ultimii ani s-a dezvoltat destul de frumos, dar rămâne în continuare un exemplu destul de negativ în tot ceea ce înseamnă aglomerație, poluare și zgomot.

Într-adevăr e de accentuat și situația din restul țării, probabil deja colegii știu că în Buzău sunt aparent singurul pasionat de aici (cât oi mai fi și aici) care încerc să întrețin situația la zi, mai ales că Cătălin Ghiță care acoperea inițial situația buzoiană (și nu numai, chiar și la nivel de țară prin anii 2006-2009) nu mai locuiește aici de ceva ani. Am încercat să contribui și prin alte locuri, în general unde aveam interes sau unde nu prea am văzut postări. Dar sunt destule locuri unde nu se știe de mai nimic, atât ca situație prezentă cât și ca istorie (cu toate că de licitații pentru noi vehicule se ocupă PTMZ), și trebuie unii dintre noi să vadă și pe acolo ce se întâmplă sau să aibă ocazia să ajungă cu alte scopuri, cum ar fi familiale sau profesionale și să-și aloce puțin timp și pentru transportul public (sau ce se poate găsi în acest domeniu), pentru a mai actualiza informațiile care unele nu s-au mai scris de ani de zile.

Fiecare face se poate. Mulți nu avem timp (poate și bani) să ne plimbăm aiurea prin toate colțurile țării, dacă n-o facem într-un scop mai serios.

 


 • TPB
 • Posted:
 •  

Re: Dialog cu administrația TPB

Bună ziua!
Am să mă retrag de pe acest forum. Am observat că nu sunt apreciat pentru ce postez, chiar dacă am actualizat câteva topic-uri, ba chiar la un moment dat mi s-a cerut să trec în alte rețele de socializare. De asemenea, se insistă pe anumite topic-uri, iar regulile nu se aplică peste tot.
Rugămintea mea este să îmi ștergeți contul și să ștergeți toate postările mele. Îmi pare rău că am ajuns aici, dar, decât să vă scot din sărite, mai bine intru pe alte forumuri.
Vă doresc mult succes in tot ceea ce faceți!

 


 • ADK
 • Posted:
 •  

Re: Dialog cu administrația ADK

Ca fapt-divers postările nu ți se pot șterge (mai ales după ce au primit răspunsuri), că altfel s-ar rupe firul logicii. În rest e decizia fiecăruia, măcar să se știe că respectivul utilizator e "casat" fie din cauza avertismentelor sau că așa a dorit.

Pe forum sunt multe conturi aparent active dar care sunt abandonate de ceva ani, unul e al meu "DAF SB220" cu o fotografie de avatar la Gara Basarab anilor '90 (care ca fapt-divers, nu înțeleg de ce la fișierele utilizatorului mi s-au redenumit unele fișiere cu "Kaba" la terminal, eu nu țin minte să le fi uploandat așa). Dar în fine. Ca fapt-divers, se poate șterge că am uitat să zic de el din 2016 de când nu am mai intrat din cauză că nu am mai reținut parola iar e-maiul îl schimbasem.

 


Re: Dialog cu administrația Costin

TPB wrote here:
Bună ziua!
Am să mă retrag de pe acest forum. Am observat că nu sunt apreciat pentru ce postez, chiar dacă am actualizat câteva topic-uri, ba chiar la un moment dat mi s-a cerut să trec în alte rețele de socializare. De asemenea, se insistă pe anumite topic-uri, iar regulile nu se aplică peste tot.
Rugămintea mea este să îmi ștergeți contul și să ștergeți toate postările mele. Îmi pare rău că am ajuns aici, dar, decât să vă scot din sărite, mai bine intru pe alte forumuri.
Vă doresc mult succes in tot ceea ce faceți!

Singura modalitate de a sterge contul este sa formulezi o cerere de 'uitare' in baza GDPR, conform regulamentului. In acest fel, contul si toate informatiile asociate contului, vor fi sterse.
Toate mesajele precum si fisierele atasate vor fi pastrate in forma originala, nealterate. Este exclusa stergerea sau modificarea mesajelor sau fisierelor atasate la cerere.

ADK wrote here:
nu înțeleg de ce la fișierele utilizatorului mi s-au redenumit unele fișiere cu "Kaba" la terminal, eu nu țin minte să le fi uploandat așa

Acum niste ani am mutat mai multe fisiere gazduite extern (Flickr, etc) ca fisiere atasate. Sau de la un mesaj la altul. Este foarte probabil ca la o asemenea mutare sa le fi redenumit asa ca sa nu le incurcam. Nici nu mai tin minte exact cand am facut asta si cine s-a ocupat, stiu ca o parte am facut eu cand am retras galeriile foto personale, dar nu am fost doar eu implicat si actiunea nu s-a limitat doar acolo. Oricum, poti fi sigur ca nu e nimic 'suspect' in cazul respectiv :)

 


 • ADK
 • Posted:
 •  

Re: Dialog cu administrația ADK

Am înțeles, mai ziceam că poate le-am uploandat la rezoluții prea mari deși la fel nu știam să fi făcut nici asta, chiar și de le atașam printr-un URL de pe flickr aveam grija mereu să setez rezoluția de 800x600 de previzualizare.

Într-adevăr, făcea mai ușor identificarea că oricum numele propriu de familie e destul de rar și mai ușor de memorat, contul de flickr s-a șters automat din cauză că nu m-am mai logat deși trebuia să-mi fi dat prin cap că și Dragoș a făcut la fel pe forumul lui, adică cu uploandatul direct (doar că el nu a mai apucat să recupereze decât din cache-uri).

 


Re: Dialog cu administrația Luca01

Bună ziua! Este posibilă modificarea mesajului la pozele cu EA199 din secțiunea locomotive electrice clasa 41? Aș dori să modific din „a revenit la drumuri după RR-ul efectuat la SCRL Brașov“ în „a revenit la drumuri în urma reparațiilor efectuate la SCRL Brașov“, deoarece am aflat între timp că reparațiile pe care le-a avut nu au fost de tip RR.
Link către mesaj: https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?t ... eNum=113

Mulțumesc!

 


Re: Dialog cu administrația andrei11

Rezolvat, dar vezi că linkul era greşit.

 


Go to page:  1  ... 137 138 139 140 141 142 143  ... 159
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2284 forum members have written 420984 posts in 5244 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use