Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

 

Topic: Dialog cu administrația

2198 posts, 421956 views
 
Go to page:  1  ... 128 129 130 131 132 133 134  ... 157
 
 

📖 Pagination options
Re: Irisbus Citelis orex

Probabil ca ti-a scapat...acest ”mik” amanunt, dar se mai intampla...cap I Postarea mesajelor, conduita pe forum pct 7.
PS
Atat timp cat lasi un ”verde” sa se exprime, fara putere de tagada,  si nu zici nimic, de ce nu s-ar putea exprima si ceilalti membrii, pe acelasi portativ? :yes:
Cat despre alegatiile tale, in legatura cu...as fi mai rezervat, nu de alta dar ai ”cutia neagra” a forumului cu MINE de peste 6(sase) ani! N-am avut nicio contributie aici, zi pe sleau, ca si altii au fost ”prozeliti” si, unii osanditi (recte TOM), carora le-ai pus ”capac”! Ai toate butoanele sa-ti fie unii integral pe plac, dar nu fac parte din tagma frivolilor!  Firesc, si mai mult de atat, barbateste, spune ca  nu vrei ceva interactiv pe forum, ca deranjeaza.
Afla, ca-n toate mesajele de pe  youtube, ”afiliate” noua, aici, prin propria-mi grija, NIMENI nu mi-a repugnat nimic! Restul e...CAN CAN, stimabile!
:yes:

 


Re: Dialog cu administrația Costin

Un lucru pe care l-as aprecia ar fi afirmatiile clare, cu subiect si predicat, si nu metafore, comparatii, rime, figuri de stil si alte subtilitati. Ce nu se spune, nu exista. Acesta este problema atat a mesajului de mai sus, cat si a altora de la care aceasta discutie a pornit. Daca aceasta este definitia 'interactivului' pentru tine, atunci raspunsul este NU, nu ne dorim asa ceva pe forum. Daca ai vrut sa zici altceva, regret, mesajul s-a pierdut in exprimarea mult prea criptica.

PS: ai folosit gresit verbul intranzitiv 'a repugna'.

 


Re: Dialog cu administrația subway guru

@orex
Scuze ca ma bag dar suferi de daltonism de confunzi culorile verde cu rosu? Costin ti-a spus foarte clar unde gresesti.
Atentie la semafor!
:rofl:

 


Re: Dialog cu administrația orex

Costin wrote here:
Un lucru pe care l-as aprecia ar fi afirmatiile clare, cu subiect si predicat, si nu metafore, comparatii, rime, figuri de stil si alte subtilitati. Ce nu se spune, nu exista. Acesta este problema atat a mesajului de mai sus, cat si a altora de la care aceasta discutie a pornit. Daca aceasta este definitia 'interactivului' pentru tine, atunci raspunsul este NU, nu ne dorim asa ceva pe forum. Daca ai vrut sa zici altceva, regret, mesajul s-a pierdut in exprimarea mult prea criptica.

PS: ai folosit gresit verbul intranzitiv 'a repugna'.

Ai ceva impotriva ca-ntr-o neaosa limba romana a repugna inseamna a fi contrar, opus (vezi editia DEX din 1929, eventual MDA 2 2010)?

 


Re: Să scriem corect româneşte! cosminduru

Dragi admini, ce ați avut cu bietul user pokemon222?  

OK, nu se exprima 100% corect gramatical, dar părea pasionat și nu făcea rău. Rigiditate nejustificată pentru un forum de internet, nu e vreo carte a academiei aici.
Nu îl cunosc, habar n-am cine este, e doar părerea mea că dacă nu lăsați comunitatea să crească veți rămâne aici 10 useri izolați ca cei 10 pensionari care joacă table în Cișmigiu.

 


Re: Să scriem corect româneşte! BodoMinea

Suntem într-o comunitate de nișă, nu avem de câștigat din numărul utilizatorilor, precum rețelele sociale. Scopul echipei de moderare este să mențină un nivel de calitate al conținutului de pe forum. Oricum, decizia administrației (pe care o susțin) nu cred că s-a bazat strict pe problemele de gramatică ci și pe relevanța conținutului contribuit de utilizatorul cu pricina.

 


Re: Dialog cu administrația Costin

Userul Pokemon222 a fost sters in baza regulamentului forumului, capitolul V articolul 3.

 


  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: DACIA Clasic ADK

ADK wrote here:


Am și eu o rugăminte la administratori sau moderatori cu ștergerea acestei postări, cu toate că am de acord că poate fi văzută și preluată de oricine, dar recent am găsit o postare pe Facebook (deși data postării e tot în luna cu pricina) de o pagină auto cu referire la mașină care se precizează că a fost a RATB-ului (deși încă o dată, dacă respectivul a copiat imaginea de aici putea citii la începutul subiectului că nu a avut nici'o treabă, dar fiindcă așa mi'au botezat-o și prietenii/apropriații cunoscători nu am mai făcut vre'o referire la asta) și să fie căutată prin București ca să fie salvată și refăcută (o mare glumă). Cu toate că dacă era un proiect bun de restaurare nu valorificam mașina vreodată (mai ales ca deșeu), în ciudă că vroiam s-o păstrez indiferend de gradul de degradare ce urma s-o aibă, dar fiindcă era posibil să-mi cumpăr altă locuință iar mașina începuse să dea semne de degradare mai rea decât se poate observa în imagini, m-am decis puțin trist dar lovit de realitate să valorific ce a mai rămas din ea, inițial find completă dar piesele deja lipsă la ridicare au fost distribuite pe alte mașini similare din zonă. Cu toate că fișierul poate să existe în continuare pe dispozitivele unora, am măcar rugămintea să nu mai existe pe forum inclusiv această postare după remediere, am luat legătura și cu posesorul paginii de a nu mai divulga subiectul. Mulțumesc și un an bun tuturor!

 


Re: DACIA Clasic andrei11

Din partea moderatorului:
1) Fotografia cu pricina nu contravine regulamentului forumului, aşadar nu are niciun motiv să fie ştearsă.
2) Când un user posteză o informaţie / fotografie este responsabil pe acţiunea lui.
3) Postările / fotografiile care nu contravin regulamentului nu pot fi şterse la cerere pentru că s-ar rupe firul logic al discuţiei.
4) Îmi pare rău dar cel puţin eu n-am înţeles în totalitate ultima ta postare.

 


  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: DACIA Clasic ADK

Nu s-a răspuns la postarea precizată, ci doar s-au continuat discuțiile referitoare la subiect. Cu toate că nu există un deranj prezența ei pe forum pentru membrii și ceva vizitatori când m-am decis s-o postez, dar am uitat să iau în calcul că poate fi o sursă pentru unii care încep s-o copieze în scopuri proprii și să răspândească diverse informații false sau aberante absolut tuturor necunoscătorilor de cauză sau subiect. Normal că responsabilitatea îmi aparține întotalitate și cu toate că sunt de acord că postarea nu se poate șterge din cauză că s-ar pierde firul logic al discuției, însă cum am spus în această cauză postarea e ca și cum n-ar exista. Nu știu ce nu ați înțeles... :think:

 


Re: DACIA Clasic andrei11

Revin:
1) Postarea nu poate fi ştearsă,   ce s-ar întâmpla dacă fiecare coleg ar cere - din motive personale-  după jumătate de an să i se şteargă nu ştiu ce postări ?
2) Nu într-un singur calculator, dar postarea ta posibil să fie acum copiată pe 100.000 ( o sută  de mii ) de caculatoare din lume.
3) Respectivul de care spui deja ţi-a folosit postarea, deci ce rost mai are să o ştergem ?

 


  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: DACIA Clasic ADK

Am înțeles, nu-i mare baiu' însă mie pentru a 1000'a oară deranjante întrebările unora de ce am dat-o la remat și nu am restaurat-o, păi dacă mai aveam ce în primul rând sau dacă mă apucam mai demult dar dacă soarta a fost să fie alta față de acuma... SIRA (Societatea Întreținere și Reparații Auto (Buzău), un fel de URAC pentru toată lumea) e aproape istorie și în urmă cu ceva ani îmi cereau o căruță de bani s-o facă, plus că încă de acuma aproape 5 ani mi-au spus că trebuie neapărat refăcută, când mai era cât de cât recuperabilă. La vremea aia am luat legătura cu posesorul unei Dacii 1300 recuperabile care văd că i'au desfăcut-o complet și i'au refăcut toată caroseria perfectă, însă atâta i-au făcut angajații că după s-au redus posturile și el a rămas cu mașina în stadiul ăla (a luat-o ulterior pe o platformă însă nu știu ce a făcut pe urmă).

 


Re: Dialog cu administrația andrei11

Azi data de mai sus de vreo 10 minute forumul se încarcă greu. Şi la voi ?

 


Re: Dialog cu administrația Costin

La mine merge bine

 


Go to page:  1  ... 128 129 130 131 132 133 134  ... 157
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2251 forum members have written 417473 posts in 5203 topics and 510 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use