Forum părinte: Judetul Brasov

 

Subiect: Știri, noutăți, perspective

524 mesaje, 134091 vizualizări.
 
Mergi la pagina:  1  ... 31 32 33 34 35 36 37 38
 
 

📖 Opțiuni paginare
 • Autor: cris_m
 • Moderator forum
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective cris_m

Conteaza si ce ai in interiorul aparatului. Daca nu ai in interior imprimanta si magistrala de date coenctata la placa de baza, e degeaba fanta. Nu mai zic ca unii producatori din economie pot face un singur design de carcasa care sa poata fi folosit in orice configuratie. Poate e si aici cazul de asa ceva.

 


 • Autor: Celestin Draganescu
 • Membru Gold
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective Celestin Draganescu

Acum ca ma uit, fanta respectiva pare foarte mare. Pana acum unde se validau bilete normale in acele autobuze?

 


 • Autor: Andrei Andraș
 • Membru Silver
 • Scris:
 •  

Știri, noutăți, perspective Andrei Andraș

Biletele se validează la validatoarele UTI. Fiecare Menarini a venit de la București cu un singur validator Radcom în față, iar la Brașov li s-au montat 2 (10m, 12m), respectiv 3 validatoare UTI (articulate).

 


 • Autor: Marian Andrei
 • Membru Gold
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective Marian Andrei

Primăria Brașov a lansat licitația pentru realizarea de benzi pentru transportul public


Primăria Brașov a lansat licitația pentru servicii de proiectare si asistenta tehnica pentru implementarea proiectului “Amenajare benzi dedicate transportului public in municipiul Brasov si trotuare adiacente”, proiect în valoare de 358 mii lei. Ofertele pot fi depuse până la data de 18.05.2020, urmând ca atribuirea să aibă loc până la data de 18.09.2020.

Achizitia serviciilor de proiectare este necesara pentru implementarea Contractului de finantare nr. 5019/23.12.2019 pentru proiectul “Amenajare benzi dedicate transportului public in municipiul Brasov si trotuare adiacente”, finantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa prioritară 4, Prioritatea de investiţii 4.E, Obiectul specific 4.1 – Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ prin investiţiile bazate pe planurile de mobilitate urbană.

Conform Studiului de fezabilitate intocmit de SC HENTZA BUSINESS SRL, investitia prevede reconfigurarea infrastructurii rutiere, pe traseele propuse (Terminal transport public Poienelor – Calea Bucuresti – Str. Toamnei – B- dul M. Kogalniceanu – Str. Iuliu Maniu – Str. N. Iorga – Str. Lunga – Calea Fagarasului – Terminalul de transport public Bartolomeu – Bd. Eroilor – Bd. 15 Noiembrie – Calea Bucuresti – B-dul Victoriei), deservite de transportul public de calatori, in vederea construirii benzilor prioritare dedicate serviciului de transport public de calatori. Folosinta actuala a terenului este de drum, iar destinatia stabilita si aprobata prin planurile de urbanism si amenajare a teritoriului va fi de strada, zona de interes public. Din studiul de trafic rezulta ca aria de studiu a proiectului suporta o mare parte din traficul local si de tranzit. In acelasi timp, fiind un culoar extrem de important pentru transportul in comun care face legatura intre sud-estul si nord-vestul Municipiului Brasov.

Pentru a oferi un serviciu de transport in comun civilizat, confortabil si eficient, care sa atraga din ce in ce mai multi utilizatori, se impune crearea unui spatiu dedicat mijloacelor de transport in comun pe acest traseu. De asemenea, se vor reabilita trotuarele adiacente strazilor ce formeaza traseul studiat. Pentru realizarea investitiei s-a optat pentru sistematizarea traficului pe trama stradala actuala, fara a interveni asupra trotuarelor si fara a afecta spatiile verzi din cadrul zonelor traversate de traseul benzilor dedicate. Se vor monta, aditional semnelor de circulatie existente, 849 de indicatoare rutiere de avertizare si informare asupra dispunerii benzii dedicate transportului in comun in cadrul carosabilului, astfel incat vizibilitatea semnalizarii rutiere sa fie maxima pentru toti participantii la trafic. Se vor reabilita trotuarelor adiacente traseului benzilor dedicate pe o suprafata de 4700 metri patrati, in zonele afectate de fisuri, tasari, valuiri.

https://mobilitate.eu/primaria-brasov-t ... ul-public/

 


 • Autor: Andrei Andraș
 • Membru Silver
 • Scris:
 •  

Știri, noutăți, perspective Andrei Andraș

RATBV creşte din 15 mai a.c. capacitatea de transport

De vineri, 15 mai a.c., RATBV S.A. va creşte frecvenţa de circulaţie a mijloacelor de transport public de călători în municipiul Braşov şi zona metropolitană, pentru a se putea asigura distanţarea socială. Pentru o cât mai bună informare a călătorilor, RATBV S.A. va afişa în staţii şi pe site-ul propriu, în secţiunea „Trasee şi orare”, noile grafice de circulaţie, urmând ca orarele actualizate să poarte menţiunea „Valabil din 15 mai 2020”.
De asemenea, RATBV S.A. aduce la cunoștinţa clienților săi că va lua sau, în unele cazuri, menţine unele măsuri de prevenire a extinderii infecţiei cu COVID 19, după cum urmează:
- Afișare autocolante în mijloacele de transport public cu privire la obligativitatea purtării măștii de protecție pe parcursul călătoriei;
- Marcarea cu autocolant de culoare verde a scaunelor mijloacelor de transport pentru realizarea distanțării sociale;
- Recomandarea ca mijloacele de transport public de călători să fie folosite până la orele 09.00 doar de persoanele care se deplasează spre sau dinspre locul de muncă;
- Anunțarea audio în toate mijloacele de transport cu privire la obligativitatea purtării măștii de protecție și păstrarea distanțării sociale în timpul deplasărilor;
- Mărirea frecvenţei acţiunilor de dezinfectare a interiorului mijloacelor de transport public, inclusiv pe parcursul zilei;
- Dirijarea fluxului de călători în interiorul vehiculelor, conform recomandărilor primite din partea autorităților;
- Verificarea distanțării sociale în mijloacele de transport de către angajaţii RATBV S.A. și agenții Poliției Locale Braşov;
- Măsuri de restabilire a distanțării sociale: șoferul poate decide ca vehiculul să rămână în stație până la restabilirea distanțării sociale;
- Evaluarea continuă a gradului de încărcare a mijloacelor de transport pentru adoptarea eventualelor măsuri care se impun pentru asigurarea distanțării sociale.
0.jpg (537.02 KB; descărcat de 2169 ori)

Sursă -> RATBV


Accesul în autobuze şi troleibuze se va face doar pe la uşa a doua

RATBV S.A. îşi continuă demersurile pentru asigurarea unui serviciu de transport public de călători în condiţii de siguranţă pentru călători şi personalul propriu în condiţiile actuale generate de pericolul infectării cu COVID 19. Astfel, începând de mâine, 15 mai 2020, în contextul măririi semnificative a numărului de mijloace de transport puse în circulaţie, accesul în autobuzele şi troleibuzele RATBV S.A. se face exclusiv pe uşa a 2-a, iar coborârea pe uşile 3 şi 4.
Prima uşă a tuturor mijloacelor de transport va rămâne închisă, pentru a proteja angajaţii societăţii şi pentru a evita ca aceştia să se infecteze şi să devină vectori de infectare pentru populaţia Braşovului. În perioada imediat următoare, pe uşile tuturor autobuzelor şi troleibuzelor vor fi amplasate marcaje uşor vizibile, de culoare verde sau roşie, care să indice traseul de urcare şi coborâre.
RATBV S.A. mulţumeşte tuturor călătorilor pentru înţelegerea arătată şi îi roagă să respecte noua regulă de acces în mijloacele de transport. De asemenea, facem un apel către călători ca, pentru siguranţa lor şi a celor din apropierea lor, să respecte normele de distanţare socială şi să menţină o distanţă de 1,5 metri faţă de toate persoanele din jur pe timpul călătoriei. În perioada următoare, RATBV S.A. îşi va adapta procedurile de lucru funcţie şi de viitoarele decizii ce vor fi luate de autorităţile competente.
1.png (270.21 KB; descărcat de 2170 ori)

Sursă -> RATBV

 


 • Autor: Andrei Andraș
 • Membru Silver
 • Scris:
 •  

Știri, noutăți, perspective Andrei Andraș

De mâine reîncepe transportul bicicletelor în Poiana Brașov

Având în vedere că în ultima perioadă s-a luat decizia relaxării unora dintre măsurile luate pentru reducerea riscului de răspândire a coronavirusului, dar și cererile venite din partea brașovenilor, primarul George Scripcaru a solicitat ca, începând cu data de 6 iunie, să se reia transportul bicicletelor în Poiana Brașov cu autobuzele RATBV.

De mâine, în zilele de weekend și în sărbătorile legale, toate autobuzele care vor circula pe linia 20 vor asigura și transportul bicicletelor. „Având în vedere experiența de anii trecuți, când din ce în ce mai mulți bicicliști au utilizat acest sistem de transport, am dat dispoziție operatorului de transport ca, începând de mâine, să fie reluat transportul gratuit al bicicletelor pe ruta Brașov – Poiana Brașov și retur. Într-o primă fază, RATBV va asigura acest serviciu în perioada de weekend și în celelalte zile libere (sărbătorile legale, n.n.). Pe măsura ce va crește cererea, vom extinde programul de transport și în timpul săptămânii. Acest serviciu va funcționa cel puțin până în luna septembrie. Deja foarte mulți brașoveni au început să practice acest sport și sperăm ca, odată cu relaxarea măsurilor anti-coronavirus, să crească și numărul turiștilor care folosesc bicicleta pentru agrement. După cum știți, Municipalitatea are în derulare două proiecte pentru amenajarea de trasee de mountainbike, unul realizat împreună cu NH Bike, proiect la care s-au reluat lucrările începute anul trecut, și unul, mult mai complex, realizat de primărie, pentru care vom publica, peste câteva zile, anunțul de licitație pentru realizarea lucrărilor. Sper ca peste câteva luni să putem pune la dispoziția bicicliștilor primele trei trasee de downhill din Postăvarul, cele realizate de către NH Bike, în parteneriat cu noi, iar după finalizarea lucrărilor și la celelalte trei, aceștia vor avea la dispoziție peste 20 de kilometri de piste de coborâre. În felul acesta, Poiana Brașov va fi
nu numai cea mai importantă stațiune de schi de la noi din țară, ci și cel mai mare bikepark din România”
, a precizat George Scripcaru, primarul Municipiului Braşov.

Transportul bicicletelor se va realiza cu o remorcă pe care pot fi încărcate 16 biciclete, remorcă ce va fi atașată autobuzului de pe linia 20 care pleacă la oră fixă din capătul de linie Livada Poștei. Pentru celelalte plecări, autobuzele de pe linia 20 vor avea montate suporturi pe care pot fi încărcate trei biciclete.

Conform precizărilor reprezentanților RATBV, bicicletele vor fi încărcate și asigurate de proprietarii acestora, conducătorul auto urmând să verifice faptul că prinderea s-a realizat corect, pentru a preveni apariția oricărui incident. Suporturile de transport sunt omologate și nu prezintă pericole pentru siguranța bicicletelor. Pentru a nu apărea situații de nerespectare a graficelor de circulație, persoanele care doresc să beneficieze de serviciul gratuit sunt rugate să se prezinte cu circa 10 minute înainte de plecarea în cursă la peronul de îmbarcare, din Livada Poștei sau Poiana Brașov, pentru a avea timp să-și încarce și asigure bicicletele.

Sursă -> Primăria Brașov

 


 • Autor: Andrei Andraș
 • Membru Silver
 • Scris:
 •  

Știri, noutăți, perspective Andrei Andraș

Autobuzul etajat își reia cursele pe Drumul Poienii

RATBV SA va relua de sâmbătă, 27 iunie a.c., transportul de persoane pe linia 20, Livada Poștei – Poiana Brașov, cu autobuzul etajat. Acest autovehicul are 88 de locuri, respectiv 76 pe scaune și 12 în picioare (primul nivel), însă, dat fiind contextul actual, generat de epidemia de coronavirus, va fi permis accesul a maxim 43 pasageri: 12 în picioare la primul nivel, 5 pe scaune la primul nivel, 26 pe scaune la nivelul superior. Toate scaunele ce pot fi ocupate vor purta un înscris de culoare verde cu mențiunea ”Recomandat”. Autobuzul, marca Irisbus, are podea joasă pe toată lungimea, astfel că la primul nivel este foarte ușor accesibil pentru toate categoriile de călători. La etajul superior nu se permite călătoria în picioare și este obligatorie centura de siguranță.

Autobuzul etajat va circula în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale, atunci când vremea va fi favorabilă. Plata călătoriei se va face cu aceleași tipuri de bilete sau abonamente ca și pentru celelalte autobuze ce deservesc linia 20.

Pentru a asigura brașovenilor și turiștilor posibilitatea de a-și organiza plimbările spre Poiana Brașov și retur, RATBV SA a stabilit următorul grafic de circulație al autobuzului etajat:
- plecări din Livada Poștei: orele 09:20; 10:20; 11:20; 12:20; 13:20; 14:20; 15:20; 16:20; 17:20; 18:20.
- plecări din Poiana Brașov: orele 09:50; 10:50; 11:50; 12:50; 13:50; 14:50; 15:50; 16:50; 17:50; 18:50.

RATBV

 


 • Autor: Dragos31
 • Membru Silver
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective Dragos31

RATBV S.A. va introduce în circulație de luni, 13 iulie 2020, autobuze electrice și pe linia 22, care deservește traseul Saturn – Stadionul Tineretului

La ora actuală, societatea noastră asigură transportul călătorilor pe linia 36 exclusiv cu autobuze electrice SOR, iar pe linia 23B parțial cu acest tip de autovehicule. Până la această oră au fost livrate la Brașov 10 autobuze electrice.
    De menționat și faptul că, fiindu-ne livrate până acum 18 troleibuze Solaris, care funcționează pe baterii în zona în care nu au acces la rețeaua de contact și liniile 1, 2 și 31 au devenit 100% electrice.

Sursa: Facebook/RATBV SA - https://www.facebook.com/15050190228591 ... 765029961/

 


 • Autor: Dragos31
 • Membru Silver
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective Dragos31

RATBV S.A. suspendă vineri, 17 iulie 2020, timp de trei ore, circulația autobuzelor de pe linia 20, care asigură legătura între Livada Poștei și Poiana Brașov

Măsura este determinată de desfășurarea la sfârșitul acestei săptămâni, pe Drumul Poienii (DN 1E), a unei competiții automobilistice, respectiv Raliul Brașovului.
Astfel, vineri, între orele 13.30 și 16.30, circulația autobuzelor de pe linia 20 va fi oprită. Ultimele plecări din cele două capete de linie vor fi la orele 13.00, iar de la orele 16.30 circulația revine la programul obișnuit. De menționat și faptul că în intervalul orar amintit toate autobuzele și troleibuzele care intră în capătul de linie Livada Poştei vor face acest lucru prin giratoriul din faţa Casei Armatei.

Sursa: Facebook/RATBV SA - https://www.facebook.com/15050190228591 ... 741403730/

 


 • Autor: Boris
 • Membru înregistrat
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective Boris

Autobuzele electrice vor circula de mâine și pe linia 34

RATBV S.A. va introduce în circulație de vineri, 24 iulie 2020, autobuze electrice și pe linia 34, care deservește traseul Timiș-Triaj – Gemenii – Livada Poștei. La ora actuală, societatea noastră asigură transportul călătorilor pe linia 36 exclusiv cu autobuze electrice SOR, iar pe liniile 22 și 23B parțial cu acest tip de autovehicule. Până la această oră au fost livrate la Brașov 11 autobuze electrice.
De menționat și faptul că, fiindu-ne livrate până acum 25 troleibuze Solaris, care funcționează pe baterii în zona în care nu au acces la rețeaua de contact și liniile 1, 2 și 31 au devenit 100% electrice.

Sursa:RATBV

 


 • Autor: Victor92
 • Membru Gold
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective Victor92

Ultimul troleibuz Solaris a fost livrat RATBV. De sâmbătă, și linia 6 va fi deservită de astfel de mijloace de transport

Astăzi a ajuns în garajul operatorului de transport RATBV ultimul troleibuz Solaris din cele 26 contractate anul trecut. Acest lot face parte din contractul de finanțare nerambursabilă prin Programul Operațional Regional 2014-2020, urmare a proiectului “Achiziţia de mijloace de transport public – troleibuze”, depus de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) în parteneriat cu Municipiul Brașov.

Valoarea achiziției a fost de peste 92 milioane lei inclusiv TVA, din care 2% reprezintă contribuția municipalității și 98% fonduri nerambursabile.

O capacitate de 137 de călători

Cele 26 de troleibuze sunt model „Solaris Trollino 18“, articulate, cu lungimea de 18 metri și au o capacitate de 137 de călători, dintre care 40 pe scaune. Ele sunt dotate cu sistem de informare a pasagerilor cu tracking GPS și anunțarea stației următoare, două unități de aer condiționat pentru pasageri și una pentru șofer, două display-uri pentru anunțuri și reclame, patru validatoare, prize USB pentru încărcarea telefoanelor și altor dispozitive mobile, wifi.

Vehiculele sunt dotate cu acumulator, care oferă o autonomie de minimum 5 kilometri în lipsa contactului cu linia de electricitate, lucru ce le permite să folosească energia din baterii în zonele în care nu există rețeaua electrică necesară. Troleibuzele oferă accesibilitate persoanelor cu handicap locomotor, prin înclinare laterală (spre dreapta) cu o diferență de nivel de 7 centimetri. Articulația este controlată electronic, iar sistemul de propulsie este furnizat de Skoda, motorul având minimum 240 kW (aproximativ 320 cai putere). Viteza maximă a fiecărui troleibuz poate fi de 75 km/h, dar fiecare vehicul are un limitator de viteză ajustabil (ASL), astfel încât să nu depășească viteza de 55 km/h.

,,Astăzi a ajuns și ultimul troleibuz Solaris, conform contractului pe care îl avem cu firma poloneză, astfel că, de sâmbătă, vom avea troleibuze și pe linia 6. Cred că este prima dată, după câțiva zeci de ani, când avem, din nou, troleibuze și pe această linie. Celelalte troleibuze circulă pe liniile 1, 2 și 31. Faptul că începem să avem din ce în ce mai multe autovehicule complet ecologice, cu zero emisii poluante, înseamnă un pas important pentru transformarea transportului în comun în principalul sistem de transport din municipiul Brașov, care să înlocuiască, sper, autoturismul personal. În luna august vom avea licitațiile pentru celelalte 25 de troleibuze și 10 autobuze hibrid-electrice, de asemenea achiziționate cu finanțare nerambursabilă de 98% de la UE și suntem în grafic cu livrările celor 60 de autobuze electrice SOR. Până la sfârșitul anului 2021 vom avea un Brașov al transportului de calitate și prietenos cu mediul. Tot ce mai trebuie să facem este să lăsăm mașinile acasă și să ne urcăm în aceste troleibuze și autobuze, care asigură condiții foarte bune, poluare redusă și costuri mai mici ”, a declarat primarul George Scripcaru.

Traseele pe care circulă troleibuze:

În acest moment troleibuzele Solaris circulă pe liniile 1 (Triaj-Livada Poștei), lina 2 (Tractorul-Livada Poștei), linia 31 (Valea Cetății – Livada Poștei).

Începând de sâmbătă, 1 august, și linia 6 (Saturn-Livada Poștei) va fi deservită de troleibuze, iar după punerea în circulație a tuturor troleibuzelor (care se va face după montarea validatoarelor și înmatricularea vehiculelor), și linia 6 va fi complet electrică.

Troleibuzele Solaris sunt dotate cu baterii pentru zonele în care nu există rețea electrică, astfel că acestea se încadrează în categoria ZEV (Zero Emission Vehicle).

Articol de pe: https://www.bizbrasov.ro/2020/07/28/ult ... transport/

 


 • Autor: Andrei Andraș
 • Membru Silver
 • Scris:
 •  

Știri, noutăți, perspective Andrei Andraș

De miercuri, brașovenii din zona nouă a cartierului Tractorul vor avea transport în comun în interiorul cartierului

Începând de miercuri, 12 august, societatea de transport RATBV va introduce un nou traseu, 2B, Rulmentul – Livada Poștei și retur, care va lega zona nouă a cartierului Tractorul de centrul orașului. În interiorul cartierului au fost amenajate trei perechi de stații, care vor deservi călătorii din întreaga zonă. Pe măsură ce situația juridică a terenurilor aferente străzilor va fi lămurită, traseul liniei 2B va fi prelungit. În următoarele zile pe străzile pe care va circula acest autobuz, Nicolae Labiș, Liviu Rebreanu și Ioan Popasu, se vor executa lucrări de turnare a ultimului strat de asfalt, cel de uzură, și de marcare pe orizontală și verticală a celor trei artere de circulație.

„Începând de miercuri, 12 august, va începe să funcționeze traseul de autobuz 2B, cu pornire din terminalul de la Rulmentul, pe ruta 13 Decembrie – str. Nicolae Labiș – str. Liviu Rebreanu – str. Ioan Popasu – 13 Decembrie și zona centrală (Livada Poștei) și retur. Este o primă etapă a transportului care va deservi acest cartier, în a doua etapă urmând să extindem traseul pe o arie mult mai largă, care să cuprindă și restul cartierului, după finalizarea unor lucrări care mai există în zona la care facem referire. Este o etapă bună, am reușit să aducem infrastructura rutieră din cartier la un nivel care să permită utilizarea ei de societatea de transport. Vom vedea dacă sunt anumite modificări de făcut, vom ține cont de sugestiile sau propunerile care vin din partea cetățenilor. Avem o perioadă de 30 de zile de adaptare la necesitățile cetățenilor din zonă, fie că vorbim de o modificare de traseu, un refugiu pentru călători, o stație nouă sau orice altă necesitate pe care așteptăm să ne-o transmită brașovenii din zonă. Răspundem în acest fel necesităților cetățenilor din acest cartier și să facem încă un pas important pentru transportul în comun din municipiul Brașov atât din punctul de vedere al operatorului, cât și al necesităților cetățenilor“, a declarat George Scripcaru, primarul municipiului Brașov.

„Suntem pregătiți să operăm, începând de miercuri, linia 2B. Este o linie care deservește noua zonă a cartierului Tractorul, vom avea două stații pe Nicolae Labiș, una la intrare și una înainte de intersecția cu strada Liviu Rebreanu, o stație imediat ce se intră pe Ioan Popasu. Acestea sunt pentru sensul către Livada Poștei, iar pe sensul celălalt, se va face o stație la accesul din Ioan Popasu, după parcurgerea giratoriului de la intersecția cu Henri Coandă, există o stație la intrare pe Ioan Popasu, una înainte de intrare pe Liviu Rebreanu și una la intrarea pe Niciolae Labiș, și încă una pe ieșirea din cartier, în zona Isaran. Frecvența este de un autobuz la 27 de minute, care împreună cu linia 2, asigură o legătură pe zona Tractorul cu o frecvență de aproximativ 13 minute. Această linie va fi operată începând de anul viitor cu autobuze electrice, fiind parte a contractului semnat cu furnizorul SOR, care trebuie să livreze începând cu luna februarie a anului viitor autobuze și pentru această linie“, a spus George Cornea, director general RATBV Brașov.

Sursă -> Primăria Municipiului Brașov

Stațiile sunt amenajate încă de la construirea străzilor, iar recent au primit și indicatoare de stație urmând să fie afișate și orarele de circulație:
Nicolae Labiș.JPG (1016.55 KB; descărcat de 1006 ori)

Liviu Rebreanu 1.JPG (875.12 KB; descărcat de 1006 ori)

Liviu Rebreanu 2.JPG (695.83 KB; descărcat de 1005 ori)

Ioan Popasu 1.JPG (1.81 MB; descărcat de 1006 ori)

Ioan Popasu 2.JPG (1.23 MB; descărcat de 1006 ori)

Ioan Ursu.JPG (644.79 KB; descărcat de 1007 ori)

 


 • Autor: Andrei Andraș
 • Membru Silver
 • Scris:
 •  

Știri, noutăți, perspective Andrei Andraș

RATBV va asigura legătura dintre Livada Poștei și cartierul Izvor din Tărlungeni

RATBV SA își continuă politica de îmbunătățire a serviciilor oferite clienților săi, astfel că de mâine operează două modificări în cadrul rețelei de transport, cea mai importantă referindu-se la înființarea unui nou traseu, care asigură legătura între cartierul „Izvor” din comuna Tărlungeni și capătul de linie Livada Poștei.

Astfel, din 18 august 2020, actuala linie 34B (Triaj – Hidro A) va avea indicativul 54, însă orele de circulație, itinerariul și stațiile rămân neschimbate.
Totodată, tot de mâine, noua linie 34B va face legătura între zona Izvor (Tărlungeni) și Livada Poștei.
Traseul dus: Izvor (cap linie) –> Str. Izvorului –> Str. Hărmanului –> DJ 103A –> Str. Zizinului –> Str. Toamnei –> Bd. M. Kogălniceanu –> Bd. Iuliu Maniu –> Str. N. Iorga –> Livada Poștei.
Traseul întors: Livada Poștei –> Bd. Eroilor –> Bd. 15 Noiembrie –> Str. Zizinului –> DJ 103A –> Str. Izvorului –> Izvor (cap linie).

Graficele de circulație ale liniilor 34B și 54 sunt afișate în toate stațiile de pe traseu și pe site-ul http://www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”.
Pe măsură ce alte mijloace de transport noi, respectiv autobuze electrice și troleibuze, se vor integra în flota RATBV, societatea va avea posibilitatea de a deservi noi linii de transport.

Sursă -> RATBV

34b1.png (1.22 MB; descărcat de 755 ori)

IMG_0520.JPG (1006.48 KB; descărcat de 757 ori)

IMG_0501.JPG (964.37 KB; descărcat de 756 ori)

IMG_0522.JPG (823.73 KB; descărcat de 756 ori)

 


 • Autor: rosetti61
 • Membru Silver
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective rosetti61

Chiar trebuia o linie pana acolo, s-au dezvoltat mult si probabil vor urma metropolitanele pentru Purcareni, Zizin si Tarlungeni. Carpinisul ar putea avea o linie care sa vina prin Sacele si sa intoarca in fata bisericii si a scolii primare din sat (ca idee, ca de la biserica la DJ103A este aproape un kilometru - de la Transavia, se pot lua liniile care circula pe relatia Tarlungeni - Brasov).

De cine apartine cartierul Izvor Tarlungeni?

 


Mergi la pagina:  1  ... 31 32 33 34 35 36 37 38
 

📖 Opțiuni paginare
Prima pagină  • 
Forum părinte: Judetul Brasov  • 
Alege destinația

Începând cu , cei 1659 utilizatori ai forumului au scris 327231 mesaje în 3921 subiecte și 409 sub-forumuri.
Interval de actualizare: 30 minute.

 

© 2009 - 2021 Asociația „Metrou Ușor”

Termenele și condițiile de utilizare

Întrebări frecvente - ghid de utilizare