Forum părinte: Judetul Brasov

 

Subiect: Știri, noutăți, perspective

524 mesaje, 133952 vizualizări.
 
Mergi la pagina:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 38
 
 

📖 Opțiuni paginare
 • Autor: Victor92
 • Membru Gold
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective Victor92

Sistări temporare a circulației pe linia 20 în weekend

RATBV S.A. suspendă sâmbătă și duminică, respectiv în zilele de 13 și 14 octombrie 2018, timp de câteva ore, circulația autobuzelor de pe linia 20, Livada Poștei – Poiana Brașov. Măsura este determinată de desfășurarea la sfârșitul acestei săptămâni, pe Drumul Poienii (DN 1E), a unei competiții auto din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă.

Astfel, sâmbătă, 13 octombrie a.c., între orele 8.30 și 13.00, respectiv 14.00 și 18.30, circulația autobuzelor de pe linia 20 va fi oprită. Ultimele plecări din cele două capete de linie vor fi la orele: 8.00, 13.00 și 13.30, iar de la orele 19.00 circulația revine la programul obișnuit.

De asemenea, duminică, 14 octombrie a.c., între orele 8.30 și 12.00, respectiv 13.00 și 18.30, autobuzele de pe linia 20 nu vor parcurge traseul Livada Poștei – Poiana Brașov. Ultimele plecări din cele două capete de linie înaintea suspendării circulației vor fi la orele 8.00, 12.00 și 12.30, iar de la orele 19.00 circulația revine la programul obișnuit.

De menționat că autobuzele de pe linia 50, de vineri până duminică, în capătul de linie Livada Poștei, vor opri la peronul imediat următor celui obișnuit.

Angajații RATBV S.A. vor depune toate eforturile pentru ca, în ambele zile, imediat după ce se va finaliza competiţia auto, să asigure circulaţia mijloacelor de transport în comun pe linia 20. De asemenea, RATBV S.A. îşi cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte pentru înţelegerea arătată. În funcţie de eventuale măsuri operative dispuse de Poliţia Rutieră sau organizatori, mai pot apărea unele schimbări în traseele operate de societatea noastră.

Sursa: https://www.ratbv.ro/noutati/sistari-te ... k-end_281/

 


 • Autor: Victor92
 • Membru Gold
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective Victor92

Suplimentare temporară linia 41

RATBV S.A. răspunde solicitărilor venite din partea călătorilor şi, în zilele de joi, 1 noiembrie 2018 și sâmbătă, 3 noiembrie 2018, suplimentează capacitatea de transport pe linia 41, care asigură legătura între capătul de linie Livada Poştei şi staţia "Cimitirul Central" (capăt de linie în cartierul Stupini). Modificarea este determinată de fluxul mare de călători ce se înregistrează în fiecare an, în această perioadă, pe tronsonul mentionat.
Astfel, pe traseul liniei 41, pe tronsonul menţionat, în zilele de joi și sâmbătă, vor circula mai multe autobuze, fiecare cu o capacitate de câte 100 de locuri. În staţiile de pe traseu şi pe site-ul RATBV S.A., respectiv www.ratbv.ro, în secţiunea “Trasee şi orare”, vor fi afişate orele de plecare în cursă suplimentar programul de circulaţie existent.

Sursa: https://www.ratbv.ro/noutati/suplimenta ... ia-41_285/

 


 • Autor: Victor92
 • Membru Gold
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective Victor92

Modificare temporară poziție stație ”Liceul Tractorul„

RATBV S.A. aduce la cunoștința călătorilor faptul că până miercuri, 14 noiembrie a.c., inclusiv, mijloacele de transport în comun de pe liniile 2, 7, 8, 9 și 15, pe sensul de deplasare spre capătul de linie ”Rulmentul”, nu vor mai opri în stația ”Liceul Tractorul”, ci într-o stație provizorie, aflată la circa 200 de metri de stația ”Liceul Tractorul”, în zona sensului giratoriu aflat în construcție.

Măsura a fost luată din considerente legate de siguranța călătorilor și este determinată de lucrările de infrastructură rutieră ce se realizează în zonă, respectiv extinderea Străzii 13 Decembrie. În aceste condiții, la deplasarea spre terminalul ”Rulmentul”, autobuzele și troleibuzele de pe liniile 2, 7, 8 și 9 vor opri în stația ”Tractorul”, ulterior în stația provizorie, iar apoi în stația ”Coresi”, iar autobuzele de pe linia 15 în stația ”Tractorul”, ulterior în stația provizorie și apoi în stația ”13 Decembrie”.

Graficele de circulație ale mijloacelor de transport de pe liniile menționate nu vor fi afectate de această modificare.

Sursa: https://www.ratbv.ro/noutati/modificare ... 80%9E_288/

 


 • Autor: Victor92
 • Membru Gold
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective Victor92

RATBV ar putea reintroduce, parţial, liniile de noapte

După mulți ani de la desființarea liniilor 1N, 2N, 3N, 4N, RATBV ar putea reintroduce autobuze pentru programul de noapte.

Consilierul local Adrian Oprică a solicitat conducerii operatorului public de transport în comun RATBV SA să analizez posibilitatea modificării programului de funcţionare a mijloacelor de transport în comun, astfel încât, în zilele de weekend şi în sărbătorile legale, autobuzele să aibă program extins.

Conform propunerii consilierului local liberal, cursele de noapte ar urma să circule până la orele 2.00 sau 2.30.

„În prezent, în cursul săptămânii, ultimele curse pleacă din Livada Poștei la ora 23.30, iar în zilele de sâmbătă și duminică la ora 22,30. Propunerea mea este ca pentru anumite anumite linii, care asigură legătura între Livada Poștei și cartiere, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, programul de funcționare să fie prelungit până la ora 2.00 sau 2.30”, a declarat Oprică.

Acesta a precizat însă că extinderea programului nu se va face pentru toate liniile, ci la anumite linii principale, care leagă cartierele de centrul oraşului.

Acest lucru ar însemna o reintroducere parţială a liniilor de noapte 1N, 2N, 3N şi 4N, desfiinţate în urmă cu câţiva ani.

Sursa: http://newsbv.ro/2018/11/18/ratbv-putea ... TVrappQfkI

 


 • Autor: Andrei Andraș
 • Membru Silver
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective Andrei Andraș

Modificări pentru traseul 50 al RATBV SA Brașov

Comisia de circulație întrunită în această dimineață a avizat propunerea primarului Brașovului, George Scripcaru, de a modifica traseul liniei 50 care merge în Șchei.

Astfel, la ințiativa edilului, linia 50 va circula pâna la Pietrele lui Solomon, având in vedere că, cel puțin până în primăvară, nu se mai pot executa lucrări de consolidare a drumului, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Sursă -> http://newsbv.ro/2018/11/20/modificari- ... sa-brasov/

 


 • Autor: Victor92
 • Membru Gold
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective Victor92

Si confirmarea de ieri ...

Modificare traseu linia 50

RATBV S.A. aduce la cunoștința clienților săi faptul că începând de luni, 26 noiembrie 2018, va fi modificat traseul liniei 50, autobuzele de pe acest traseu urmând să parcurgă distanța dintre capetele de linie Livada Poștei – Pietrele lui Solomon și retur.
Afișele cu noile grafice de circulație vor fi afișate în cursul zilei de 25 noiembrie a.c. în toate stațiile de pe traseu și pe site-ul http://www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”. Noile afișe vor purta mențiunea ”Valabil din data de 26 noiembrie 2018”.

Sursa: https://ratbv.ro/noutati/modificare-tra ... ia-50_290/

 


 • Autor: Celestin Draganescu
 • Membru Gold
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective Celestin Draganescu

Se joaca astia cu ruta de Pietrele lui Solomon mai ceva ca niste tigani barbut la coltul strazii.
Intai ii zicea 50b, dupa aia 50 de Solomon, dupa aia o scot, dupa aia iar 50 de Solomon, iar o scot..

Cata minte iti trebuie sa iti dai seama ca merg oameni acolo, dar ca sunt mai putini decat aia care merg la Pe Tocile?

 


 • Autor: Andrei Andraș
 • Membru Silver
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective Andrei Andraș

S-a sistat circulația autobuzelor spre "Solomon" din cauza unor lucrări la râu. Acum, când nu se mai lucrează, traseul a revenit la normal. Când nu mergea la "Solomon", 50 nu întorcea la "Tocile", ci la "Podul Crețului", la 950m distanță. Oricum, linia folosea mai mult oamenilor ce mergeau la grătar vara, nu acum. În zonă nu sunt mai mult de 10 case. Putea rămâne liniștită linia scurtată la "Podul Crețului"

 


 • Autor: Celestin Draganescu
 • Membru Gold
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective Celestin Draganescu

Un 50 care sa vina la 10 min, iar la fiecare a treia cursa sa se mearga la Solomon, ar fi ok.
In weekend poate merge tot timpul.

 


 • Autor: Victor92
 • Membru Gold
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective Victor92

Orare circulaţie 30 Noiembrie şi 1 Decembrie 2018

RATBV S.A. aduce la cunoștința clienților săi faptul că în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie 2018 va opera unele modificări în orarele și traseele mijloacelor de transport în comun, funcție de cererea de transport din aceste zile, precum și de manifestările ce vor avea loc în centrul orașului. Astfel, vineri, 30 noiembrie a.c., autobuzele și troleibuzele vor circula potrivit orarelor corespunzătoare unei zile de duminică. Sâmbătă, pe 1 Decembrie, se va circula potrivit orarelor corespunzătoare unei zile de sâmbătă, însă, având în vedere fluxurile de călători preconizate, RATBV S.A. va suplimenta capacitatea de preluare a călătorilor prin alocarea unor autobuze de mare capacitate pe traseele ce asigură legătura dintre centrul Braşovului și diferite cartiere ale orașului.
De asemenea, având în vedere faptul că pe data de 1 Decembrie a.c., pe Bulevardul Eroilor se vor desfășura manifestări prilejuite de Ziua Naţională a României, RATBV S.A. va opera unele schimbări în orarele şi traseele mai multor linii de transport, după cum urmează:
- Între orele 09.00 şi, aproximativ, 13.00, autobuzele de pe liniile 1, 2, 4, 6, 16, 17, 31, 34, 36 şi 41, pe sensul de deplasare spre Livada Poştei, vor întoarce pe Strada Vlad Ţepeş. RATBV S.A. va organiza o staţie temporară pentru toate aceste linii în zona Teatrului Dramatic;
- Între orele 10.00 şi, aproximativ, 13.00, autobuzele de pe liniile 51 şi 52, pe sensul de deplasare spre centrul vechi al oraşului, vor întoarce pe Strada Vlad Ţepeş, urmând să oprească în staţia temporară menţionată;
- Între orele 09.00 şi, aproximativ, 13.00, circulaţia autobuzelor de pe linia 20 (Livada Poştei – Poiana Braşov) va fi suspendată. Ultimele plecări în curse vor fi efectuate la orele 08.30, din ambele capete de linie;
- Între orele 09.00 şi 10.00, autobuzele de pe linia 50, pe sensul de deplasare spre cartierul Schei, nu vor mai intra prin capătul de linie Livada Poştei, ci vor parcurge traseul strada N. Iorga – Casa Armatei – Strada Mureşenilor – Schei – Pietrele lui Solomon;
- Între orele 10.00 şi, aproximativ, 13.00, circulaţia autobuzelor de pe linia 50 se va desfăşura de la capătul de linie Pietrele lui Solomon şi Poarta Schei;
- Între orele 09.00 şi, aproximativ, 13.00, autobuzele de pe linia 5, pe sensul de deplasare spre cartierul Astra, vor parcurge traseul: Stadionul Municipal – Strada Stadionului – Bulevardul Griviţei – Strada 13 Decembrie – Strada Castanilor, iar apoi pe traseul obişnuit;
- Între orele 09.00 şi, aproximativ, 13.00, autobuzele de pe liniile 24 şi 28, pe sensul de deplasare spre Livada Poştei, vor circula pe un traseu deviat: Strada Avram Iancu – Strada A.I. Cuza – Strada Nicolae Iorga – Strada Lungă, apoi pe traseul obişnuit;
- Între orele 09.00 şi, aproximativ, orele 13.00, autobuzele de pe linia 14, pe sensul spre centrul oraşului, vor circula pe un traseu deviat, după cum urmează: de la staţia „Răsăritul” vor parcurge Strada Cărămidăriei – Şoseaua Cristianului – Terminal Stadionul Municipal – Strada Avram Iancu – Strada A.I. Cuza – Strada N. Iorga – Strada Lungă, apoi pe traseul obişnuit.

Alte modificări ale traseelor pot interveni pentru scurt timp în urma măsurilor operative luate de Poliţia Rutieră. RATBV S.A. îşi cere scuze pentru eventualul disconfort creat călătorilor şi îi asigură că va lua toate măsurile necesare pentru ca, imediat după ridicarea restricţiilor de trafic, să se revină în cel mai scurt timp posibil la circulaţia conform orarelor şi traseelor obişnuite.

Sursa: https://ratbv.ro/noutati/orare-circulat ... -2018_291/

 


 • Autor: Andy F
 • Membru înregistrat
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective Andy F

Ce se mai aude despre licitatia pentru noile autobuze si troleibuze din Brasov? S-a fixat o data sau a fost publicat deja anuntul pe SEAAP?

 


 • Autor: punmeister
 • Membru Gold
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective punmeister

E publicat pe SEAP licitatia pentru 26 de troleibuze articulate cu autonomie prin MDRAP, data limita pentru depunerea ofertelor este 10 decembrie.

 


 • Autor: Andrei Andraș
 • Membru Silver
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective Andrei Andraș

Autobuzele sosesc luna asta.

 


 • Autor: CA 205
 • Membru Bronze
 • Scris:
 •  

Re: Știri, noutăți, perspective CA 205

Dar troleibuzele SH mai vin sau erau doar zvonuri?

 


Mergi la pagina:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 38
 

📖 Opțiuni paginare
Prima pagină  • 
Forum părinte: Judetul Brasov  • 
Alege destinația

Începând cu , cei 1659 utilizatori ai forumului au scris 327112 mesaje în 3918 subiecte și 409 sub-forumuri.
Interval de actualizare: 30 minute.

 

© 2009 - 2021 Asociația „Metrou Ușor”

Termenele și condițiile de utilizare

Întrebări frecvente - ghid de utilizare