MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

 

Topic: Despre civilizație la metrou

305 posts, 808916 views
 
Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22
 
 

📖 Pagination options

 • Utilizator anonim 2
 • Posted:
 •  

Re: Despre civilizatie la metrou Utilizator anonim 2

Costin wrote here:
Poti da un raspuns relevant discutiei, fara trolling si lamentari inutile, sau incheiem discutia prematur si ramanem cu plansul despre "copiii din ziua de azi" drept singura reactie?


Vad ca e neaparat nevoie sa explic ceea ce e evident Asta ma face sa cred ca am dreptate despre "copiii din ziua de azi", asi in razboaie de tastatura, in rest apa de ploaie.
Nu era neaparata nevoie sa le sparga capetele alora. Puteau macar sa strige la ei sa se potoleasca, sa cheme paza din metrou sau de la caile de acces. Sa sune la 112, la sectia locala de Politie, etc.

Cu pragmatismul tau, aici ajungem: vopsiti de smecheri, batjocoriti, buzunariti si de borfasii din metrou si de aia alesi cu vot liber. Dar, hey, am ramas cu ochelarii intregi.

 


Re: Despre civilizatie la metrou BGP2597

Intervin puțin în discuție. Se numește instinct de autoconservare, nue vorba de "mi-au rămas ochelarii întregi". Integritatea mea fizică primează în fața unei bucăți de tablă, cu atât mai mult cu cât nu este treaba mea sau a ta să intervenim. Da, bună ziua, trăim într-o lume periculoasă și cred că pentru fiecare e important să ajungă acasă întreg seara. Pentru intervenție există pază plătită cu bani grei și angajați în stație care trebuiau să anunțe poliția. Orice discuție despre cum călătorii au stat și și-au văzut de treabă e inutilă.

 


 • Utilizator anonim 2
 • Posted:
 •  

Re: Despre civilizatie la metrou Utilizator anonim 2

Eu o numesc lipsa de spirit civic si lasitate. Daca nu ar fi fost oameni fara "instinct de autoconservare", ii cintam si acum ode tovarasului Ceausescu.

Corect, exista paza si e platita degeaba - dupa cum se vede. Dar daca atitudinea calatorilor ar fi vad ostila unor comportamente antisociale, ar fi mult mai putin probabil ca ele sa aiba loc.

M-am uitat din nou pe filmare: vad ca in public sint unii care chiar ii incurajeaza, le fac semne prietenesti. Frumos...

 


Re: Despre civilizatie la metrou Dristorul Nr.3

Sunt de acord cu @punmeister  aici . Se stie ca grafferii sunt in general bombardieri/persoane certate cu orice regula a societatii. Decat sa incasezi un pumn care te poate lasa cu un potential handicap pe viata, mai bine iti vezi de ale tale si stai in banca ta. Mai ales ca au ajuns sa graffiteze trenuri asa, impromptu, in timp ce trenul este oprit intr-o statie...... Dar asta este rezultatul mai multor ani de haiducism, timp in care au distrus dpdv estetic si al sigurantei (vezi geamurile acoperite toate de vopsea, fara a lasa calatorul sa mai  observe ceva in caz de incident) aproape toata flota de IVA, bineinteles in marea majoritate a cazurilor cu acceptul angajatilor, prin diverse depouri si remize din reteaua Metrorex.

 


 • Utilizator anonim 2
 • Posted:
 •  

Re: Despre civilizatie la metrou Utilizator anonim 2

Iata, pentru divertisment, The Incident (film 1967):

https://www.youtube.com/watch?v=WsMgTBHY ... elluloid

 


Re: Despre civilizatie la metrou ByOnu

In noaptea asta spalau cu jet de apa sub presiune scarile rulante de la Magazinul Unirea.
Screenshot_20230811-055315_WhatsApp.jpg (267.14 KB; downloaded 1346 times)

 


Re: Despre civilizatie la metrou Aron

Hygham wrote here:
ByOnu wrote here:
Acesta actiune in timpul zilei cu calatori, arata cata implicare exista din partea pazei de la Metrorex, asta inseamna ca de acum incolo asa o sa se intample mereu, cum se practica si in vest (ex. Berlin, Paris, Viena, etc.). Inainte a fost problema ca exista grafferi care deseneaza pe IVA-uri (ele fiind „parcate” in remize sau aproape de statii) si ca se vor lua masuri cu privita acestui fenomen.

Pe langa asta, nu stiu daca s-a mai vorbit de aceste doua filmulete pe Youtube

;

Aici pe lângă ușa defectă, și senzorul de usi închise/deschise a dat chix. Se vede pe filmare cum la prima închidere de uși, beculețul din căpatul vagonului a rămas aprins pentru că e o ușă deschisă. La a doua închidere de uși beculețul s-a stins. Deci la bordul mecanicului apărea că e totul ok și a putut să plece

 


Re: Despre civilizatie la metrou thatspongy

Mi se pare ca e 1308-2308 Arges (in caf-ul grafitat) dar are cineva poze cu desenul de pe caf? sunt curios sa vad si sa aflu despre incidente la metrou.  :)

 


Re: Despre civilizatie la metrou Costin

Descurajam categoric postarea "desenului" aici pentru ca nu dorim sa devenim si noi o platforma de promovare a unor infractori ordinari care nu pot gandi mai departe de "numele prostilor pe toate gardurile".

 


Re: Despre civilizație la metrou Daniel.anghel

Salut!
Ati luat vreodata in considerare faptul ca sunt grafferi angajati la Metrorex?

 


Re: Despre civilizație la metrou punmeister

Fals, faptul ca unii au veste reflectorizante nu inseamna ca sunt angajati.

 


Re: Despre civilizație la metrou Daniel.anghel

@punmeister stiu un caz concret. Chiar cel mai "mare" graffer de aici

 


 • Utilizator anonim 2
 • Posted:
 •  

Re: Despre civilizație la metrou Utilizator anonim 2

E foarte posibil sa fie si angajati desi cred ca nu ar risca sa fie dati afara. In mod sigur insa beneficiaza de complicitatea cuiva de la metrou, altfel nu ar putea sa vopseasca in tihna trenuri intregi in incinta depoului. Eu daca as vrea sa intru pe sestache sa fac niste poze, sigur as fi prins si amendat pina la urma.

 


Go to page:  1  ... 16 17 18 19 20 21 22
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2192 forum members have written 411798 posts in 5169 topics and 504 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use