Topic: Sisteme de informare în stații
416 posts, 124928 views
📖 Pagination options
- sab
- Membru Gold
-
Posted:
-
Re: Sisteme de informare în stații
sab
Explicati-mi si mie care este logica acestor indicatoare de la Poenaru..
Explicati-mi si mie care este logica acestor indicatoare de la Poenaru..
20230303_184530.jpg (1.64 MB; downloaded 732 times)
-
- BodoMinea
- Membru Silver
-
Posted:
-
BodoMinea
Intenția nu e rea. Îți spune că există o stație de corespondență / unde poți lua trenul de pe celălalt tronson în apropiere.
La nivelul secolului curent, ar trebui ca această informație să fie indicată pe o reprezentare linearizată a întregii magistrale, care să fie vizibilă la intrarea în stație și la fiecare peron. Dar... știm că e greu.
În altă ordine de idei, ceasul și timer-ele care indică în urmă cu cât timp a plecat ultimul tren pe fiecare ramură de la peronul M1/3 spre Preciziei / Dristor 2 de la Eroilor au fost înlocuite cu unele noi, similare cu ce se găsește pe M4 și M5.
Nu știu dacă face parte din lucrările care se fac asupra stației Eroilor ca parte a corespondenței cu M5 sau dacă e un proiect mai larg, pur și simplu am observat trecând pe acolo.
Intenția nu e rea. Îți spune că există o stație de corespondență / unde poți lua trenul de pe celălalt tronson în apropiere.
La nivelul secolului curent, ar trebui ca această informație să fie indicată pe o reprezentare linearizată a întregii magistrale, care să fie vizibilă la intrarea în stație și la fiecare peron. Dar... știm că e greu.
În altă ordine de idei, ceasul și timer-ele care indică în urmă cu cât timp a plecat ultimul tren pe fiecare ramură de la peronul M1/3 spre Preciziei / Dristor 2 de la Eroilor au fost înlocuite cu unele noi, similare cu ce se găsește pe M4 și M5.
Ero.png (1.68 MB; downloaded 715 times)
Nu știu dacă face parte din lucrările care se fac asupra stației Eroilor ca parte a corespondenței cu M5 sau dacă e un proiect mai larg, pur și simplu am observat trecând pe acolo.
- sab
- Membru Gold
-
Posted:
-
sab
Da, este deja a treia oara când apar timerele de la Eroilor 😀. Le-au schimbat și la peronul central.
Întrebarea legata de Poenaru este...care naiba ar fi logica sa arați ca de la Eroilor poți sa iei spre Pantelimon (când spre Pantelimon te sui fix de la Poenaru) și sa nu arăți ca de la Eroilor poți lua către Preciziei, un schimb muuult mai important.
De M5 nu vorbesc, este prea noua magistrala...
Da, este deja a treia oara când apar timerele de la Eroilor 😀. Le-au schimbat și la peronul central.
Întrebarea legata de Poenaru este...care naiba ar fi logica sa arați ca de la Eroilor poți sa iei spre Pantelimon (când spre Pantelimon te sui fix de la Poenaru) și sa nu arăți ca de la Eroilor poți lua către Preciziei, un schimb muuult mai important.
De M5 nu vorbesc, este prea noua magistrala...
-
- survola
- Membru Silver
-
Posted:
-
survola
Între timp, de la Piața Unirii 2 se dă ora exactă:
Între timp, de la Piața Unirii 2 se dă ora exactă:
8 martie 2023, 14:57
20230308_145704.jpg (905.01 KB; downloaded 558 times)
-
- subway guru
- Membru Silver
-
Posted:
-
subway guru
Afisajul ala galben pe portocaliu e o combinatie nefericita…
Afisajul ala galben pe portocaliu e o combinatie nefericita…
-
- survola
- Membru Silver
-
Posted:
-
-
- subway guru
- Membru Silver
-
Posted:
-
subway guru
Ora exacta e preluata din dispecerat, inseamna ca inca nu au facut conexiunea.
Ora exacta e preluata din dispecerat, inseamna ca inca nu au facut conexiunea.
-
- survola
- Membru Silver
-
Posted:
-
-
- shoppy
- Membru Silver
-
Posted:
-
shoppy
Bine ca nu scrie BOOBS (58008 cu susul in jos, gluma de programator din anii '80), costa mult la afisajul acela sa mai aiba 2 linii de cod sa afiseze "--:--" daca ce vine de la dispecerat este evident o traznaie.
Bine ca nu scrie BOOBS (58008 cu susul in jos, gluma de programator din anii '80), costa mult la afisajul acela sa mai aiba 2 linii de cod sa afiseze "--:--" daca ce vine de la dispecerat este evident o traznaie.
-
- subway guru
- Membru Silver
-
Posted:
-
subway guru
Cu ce sa compare daca nu are legatura cu ceasul de ora exacta?
Cu ce sa compare daca nu are legatura cu ceasul de ora exacta?
-
- shoppy
- Membru Silver
-
Posted:
-
shoppy
Cu ideea general valabila ca ziua are maxim 24 de ore si ora maxim 60 de minute, ca nu o sa se schimbe prea curand.
Cu ideea general valabila ca ziua are maxim 24 de ore si ora maxim 60 de minute, ca nu o sa se schimbe prea curand.
📖 Pagination options