Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de troleibuz din București

 

Topic: Discuții despre rețeaua de troleibuz a STB

280 posts, 125272 views
 
Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 20
 
 

📖 Pagination options
  • Tom
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre reteaua de troleibuz a RATB Tom

Nu cred ca in Codul Rutier este prevazut ca nu poti vira la stanga pe o anumita strada, ci semnele de circulatie din intersectia respectiva interzic asta. Dar modificarea regulilor dintr'o intersectie se poate face cu semnalizarea corespunzatoare. La Iasi exist o situatie similara, dar acolo este permis virajul, cu toate ca strada este mai ingusta decat Vasile Milea. Acum, cand demolarile sunt iarasi la moda, mi s'ar parea normal sa se largeasca zona intersectia, astfel incat sa existe banda dedicata virajului la stanga atat dinspre Drumul Taberei cat si dinspre Grozavesti. Asta nu ar rezolva insa complexitatea incrucisarilor troleibuz-troleibuz si tramvai-troleibuz.

 


Re: Discutii despre reteaua de troleibuz a RATB andrei11

De acord cu Tom, acolo e stupid sa nu se poata face la stanga, mai ales ca nu mai ai o alta strada cu aceasta posibilitate. Daca vii din Dr. Taberei poti face la stanga numai la Leu si apoi la Lujerului. Stupid... Mai stiu si alte intersectii stupide, apropo de virajul la stanga, dar ma abtin, e deja off de mult.

 


Re: Discutii despre reteaua de troleibuz a RATB Aron

Stiu ca e o stupizenie dar asa este...nu ai voie sa faci stanga...cei mai ulti soferi intorc dupa ce trec de statie de tramvai si dupa fac dreapta pe Iuliu Maniu.

 


Re: Discutii despre reteaua de troleibuz a RATB andrei11

Exact,  asa a procedat si nenea Mircea acum 2 zile, dar nu i-a reusit figura... Si cati altii, dar nefiind vedete nu stim de "incidente". Tamponari sau amenzi, ca pe acolo sta si o politie la panda de multe ori.

 


  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre reteaua de troleibuz a RATB Dr2005

dj_exemplar wrote:
Stiu ca e o stupizenie dar asa este...nu ai voie sa faci stanga...cei mai ulti soferi intorc dupa ce trec de statie de tramvai si dupa fac dreapta pe Iuliu Maniu.


Ceea ce tot interzis este, pentru că te afli în zona de acţiune a indicatorului ,,Oprirea interzisă", care interzice şi întoarcerea şi mersul înapoi. După AFI, mai poţi să întorci tocmai la Podul Grozăveşti. Valabil şi pentru sensul celălalt. Desigur, cu o semaforizare mai bună s-ar putea rezolva şi problema asta, la fel cum s-a rezolvat în intersecţia Bd. Timişoara cu Str. Braşov.
Dar montarea unor sârme de troleibuz e imposibilă, sunt deja 3 rânduri de separatoare tramva-troleu, care şi aşa pun probleme tramvaielor (e prea mică distanţa între ele), dacă ar mai apărea şi al 4lea ar rămâne toate tramvaiele acolo.

 


Re: Discutii despre reteaua de troleibuz a RATB WAYNEN

Eu nu cred ca reteaua de pe ramura de nord va disparea definitiv,pentru ca dupa darea-n folosinta a metroului din Drumul Taberei,ar trebui liniile 90 si 93(poate chiar 91) sa revina in capatul de la Valea Ialomitei.Cunosc reteaua de troleibuz din Drumul Taberei de cand ma stiu si ar fi pacat sa dispara cea de pe ramura de nord.

 


Re: Discutii despre reteaua de troleibuz a RATB andrei11

Nu, niciodata, ăsta a fost sfarsitul sfarsitului pentru troleibuzele "Ramura Nord". Explicati-mi si mie la ce va trebuie troleibuze in "Nord" cand metroul va avea statii cate statii avea troleibuzul in Dr. Taberei. Chiar e un nonsens. Oricum cand conditiile economice o vor permite, o sa aveti metrou pe "trunchiul comun" unul la 2 minute, si pe "ramuri" unul la 4. Chiar nu stiu la ce mai trebuie si RATB - ul pe deasupra. Poate pentru blatisti & pensionari, ca la metrou trebuie sa scoti banu' din buzunar si pentru o statie de 400 metri  :geek:

 


Re: Discutii despre reteaua de troleibuz a RATB linia 69

Ba am curajul sa spun ca nici 268 nu-si mai are rostul. Ar trebui si alte linii de autobuz reconfigurate .... dar dupa terminarea lucrarilor, pana atunci mai numaram 1, 2, 3, 4, 5 .... ani !

 


Re: Discutii despre reteaua de troleibuz a RATB andrei11

Ha ! Ha ! Ha ! Fa si tu ca la saritura in lungime, incepe numaratoarea de la 4 in sus, adica 4, 5, 6, 7, 8 ,...ani. Pana-n 31 Decembrie 2015  exlclus  :!:

 


Re: Discutii despre reteaua de troleibuz a RATB linia 69

Pai de ce crezi ca am pus " ...." ?  :lol:

 


Re: Discutii despre reteaua de troleibuz a RATB andrei11

Da, dar in loc de 4 direct ai inceput cu 1,2,3... Si la 4 e problematic, dar sa nu spuna lumea ca suntem pesimisti. Asadar numaratoarea trebuie sa inceapa de la 4 in sus. Nu stiu daca m-ai inteles.  :P

 


Re: Discutii despre reteaua de troleibuz a RATB aztec

Dupa definitivarea lucrarilor.. pt ca chiar si finalizarea lucrarilor pana la Eroilor, tot rupti de centru vor fi. Pt ca va trebui sa schimb 3 metrouri pt a ajunge la Universitate.
Poate ca "noua" propunere de plata in transportul bucuresten va facilita schimbarile de mijloace de transport, dar pierderile de timp asteptand in statii...

 


Re: Discutii despre reteaua de troleibuz a RATB andrei11

Nu va inteleg de ce nu va convine un troleibuz dupa urmatorul traseu...Evident, asta cat timp va fi M 5 in constructie. Pentru ca odata M 5 ajuns in faza a II - a la Piata Iancului, troleibuzul pe axa Est - Vest va deveni istorie, cu siguranta. De fapt in momentul in care o sa înceapa faza a II a, nu se va mai putea vorbi despre troleuibuz la Universitate.
troleibuz.jpg (135.04 KB; downloaded 6609 times)

 


Re: Discutii despre reteaua de troleibuz a RATB Gabi23

Ai perfecta dreptate cu ce ai schitat pe harta, andrei11  ;).  
Unii dintre noi insa, nu vor mai apuca sa vada faza a II-a a M5 finalizata :ugeek:

 


Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 20
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de troleibuz din București  • 
Choose destination

Since our 2318 forum members have written 423883 posts in 5275 topics and 515 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use