Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

 

Topic: Petitie pentru modificarea traseelor de tramvaie

71 posts, 38727 views
⚠  Forum Rules
 
Go to page:  1 2 3 4 5 6
 
 

📖 Pagination options
Re: Petitie pentru modificarea traseelor de tramvaie Dominatrix

linia 69 wrote:
De fapt atunci cand RATB-ul face o astfel de modificare de regula nu intreaba pa nimeni, o face dupa criterii numai de ei stiute.
Iata cateva din aceste criterii:

  • preferintele soferilor/vatmanilor si diversilor sefi (ex. fara trasee deservite de 3 depouri la tramvaie sau 2 autobaze la autobuze si fara trasee prea lungi, sa nu se oboseasca prea mult soferii/vatmanii)
  • minima rezistenta (nu avem tramvai decent in Ghencea Le bagam pe acolo 34, chiar daca fluxul majoritar e spre Unirii, si sa zica mersi ca ne-am obosit si cu atata)
  • satisfacerea unor anumite companii care cotizeaza sa le treaca autobuzul prin fata sediilor (exemple: liniile 124, 331 BIS, fosta 645).
  • lucrurile impuse de conducere, care vizeaza o anume propaganda (ex. tramvaie Bucur LF pe pasajul Basarab, Bucur 1 prin Piata Virgiliu)

Rog pe cei mai bine informati sa completeze sau sa corecteze lista de mai sus, daca e cazul.

Pe de alta parte, nu cred ca RATB in ansamblul sau isi doreste propria decadere; poate doar unii sefi care, in cardasie cu CGMB, fac totul pentru a pierde cat mai multi calatori fideli ai transportului public, probabil in favoarea firmelor de taximetrie. Alta explicatie nu vad la aceasta tendinta constanta de a descuraja pe toate caile utilizatorii transportului public. Faptul ca biletul RATB este printre cele mai ieftine din Romania nu incurajeaza calatorii pentru ca toate celelalte deziderate lipsesc (rapiditate, punctualitate, trasee optimizate etc).

 


Go to page:  1 2 3 4 5 6
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2275 forum members have written 420380 posts in 5239 topics and 513 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use