Topic: Repartizarea tramvaielor
2168 posts, 583244 views
📖 Pagination options
-
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Repartizarea tramvaielor RATB
shoppy
Pai tocmai daia, ca BN este urmatorul pe lista de cand s-a modernizat ultimul depou, deci de multi ani, mai ales ca planul era ca dupa modernizare sa se inchida Victoria si vagoanele de acolo sa ajunga aici, deci inutil sa faci vreo investitie, nici in BN nici in Victoria, deci parcul BN + Victoria ar trebuii privit unitar.
Sau sunt doar incompetenti peste tot.
Pai tocmai daia, ca BN este urmatorul pe lista de cand s-a modernizat ultimul depou, deci de multi ani, mai ales ca planul era ca dupa modernizare sa se inchida Victoria si vagoanele de acolo sa ajunga aici, deci inutil sa faci vreo investitie, nici in BN nici in Victoria, deci parcul BN + Victoria ar trebuii privit unitar.
Sau sunt doar incompetenti peste tot.
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Astazi 4010 a fost repartizat in linia 23. L-am surprins in aceasta dupa-amiaza la Faur.

Astazi 4010 a fost repartizat in linia 23. L-am surprins in aceasta dupa-amiaza la Faur.

- lucica
-
Posted:
-
- lucica
-
Posted:
-
lucica
Dacă ieri a fost #4017 ,ceva mai devreme era rândul lui #4035 să fie în 23
Dacă ieri a fost #4017 ,ceva mai devreme era rândul lui #4035 să fie în 23
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Parcul de vagoane al Dep. Dudeşti este compus din 19 vagoane CH-PPC si 3 V3A-93. Linia 23 are 4 ture de la acest depou, deci va fi minim 1 vagon, maxim 4! Puteţi să vă abţineţi să faceţi dispecerat ce vagon CH-PPC circulă pe linia 23? Mulțumesc!
P.S. Si ca fapt divers, lucica, ieri pe linia 23 a circulat si #4046, inlocuitor pentru #4017
Parcul de vagoane al Dep. Dudeşti este compus din 19 vagoane CH-PPC si 3 V3A-93. Linia 23 are 4 ture de la acest depou, deci va fi minim 1 vagon, maxim 4! Puteţi să vă abţineţi să faceţi dispecerat ce vagon CH-PPC circulă pe linia 23? Mulțumesc!
P.S. Si ca fapt divers, lucica, ieri pe linia 23 a circulat si #4046, inlocuitor pentru #4017

- lucica
-
Posted:
-
lucica
Nu stiam ca-s 4 ture de la Dudesti. Mersi...si nu fac dispecerat, le vad laPosta Vitan cand sunt in trecere.
Nu stiam ca-s 4 ture de la Dudesti. Mersi...si nu fac dispecerat, le vad laPosta Vitan cand sunt in trecere.
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Acum 5 minute l-am văzut la Razoare pe 005 pe linia 25. Înseamnă că si Alexandria are tur/ture in 25.
Acum 5 minute l-am văzut la Razoare pe 005 pe linia 25. Înseamnă că si Alexandria are tur/ture in 25.
- georgica2704
-
Posted:
-
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Acolo este postat mesajul referitor la modificările de repartizări intrate în vigoare de astăzi. Link-ul duce direct la acel mesaj.
Acolo este postat mesajul referitor la modificările de repartizări intrate în vigoare de astăzi. Link-ul duce direct la acel mesaj.
- Nicu24
-
Posted:
-
Nicu24
Din cate am observat astazi pe linia 23 au fost vreo 7-8 ture de la Depoul Giurgiului ,acum pe seara vazute 124,093,317.
Depoul Dudesti oficial nu mai are deloc ture in 23.
Din cate am observat astazi pe linia 23 au fost vreo 7-8 ture de la Depoul Giurgiului ,acum pe seara vazute 124,093,317.
Depoul Dudesti oficial nu mai are deloc ture in 23.
- Florin Mihai
-
Posted:
-
Florin Mihai
Daca Giurgiu are cel putin 7 ture in 23 cred ca 14 e numai la Titan acum, pentru ca Depoul Colentina are cateva ture in 46.
Daca Giurgiu are cel putin 7 ture in 23 cred ca 14 e numai la Titan acum, pentru ca Depoul Colentina are cateva ture in 46.
- Nicu24
-
Posted:
-
Nicu24
Nu stiu sa iti spun exact cate ture are 14 de la Titan in prezent ,dar are si in 23 vreo 3 ture .
Linia 23 vine chiar super bine in prezent .
Nu stiu sa iti spun exact cate ture are 14 de la Titan in prezent ,dar are si in 23 vreo 3 ture .
Linia 23 vine chiar super bine in prezent .
- Florin Mihai
-
Posted:
-
Florin Mihai
Liniile astea sunt deservite de urmatoarele depouri, nu?
4>Militari
8>Militari
11>Militari si Alexandria
24>Bucurestii Noi
25>Giurgiu, Alexandria si Militari
42>Bucurestii Noi (o fi luat Victoria care a ramas fara 24 si 46?)
45>Bucurestii Noi (o fi luat Victoria care a ramas fara 24 si 46?)
Liniile astea sunt deservite de urmatoarele depouri, nu?
4>Militari
8>Militari
11>Militari si Alexandria
24>Bucurestii Noi
25>Giurgiu, Alexandria si Militari
42>Bucurestii Noi (o fi luat Victoria care a ramas fara 24 si 46?)
45>Bucurestii Noi (o fi luat Victoria care a ramas fara 24 si 46?)
📖 Pagination options