Zona metropolitană BucureștiPrezentarea rețelei de troleibuz din București

 

Topic: Zona Kogălniceanu - Opera - Eroilor - Cotroceni

245 posts, 101100 views
 
Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18
 
 

📖 Pagination options
Re: Zona Kogălniceanu - Opera - Eroilor - Cotroceni ByOnu

Nu era o petitie, ci doar o petarda electorala, pe vremea cand directorul spitalului era candidat la PMB.

Iar propunerea ta nu rezolva nimic. Statia nu e ...LA spital, ci tot la Eroilor.

Daca se va vrea vreodata asigurarea acestei relatii, e simplu. Il pui pe 61 sa mearga precum 336. De preferat cu retea noua de troleibuz pentru a nu abuza de baterii prin comectari si deconectari aiurea, dar in prima etapa chiar si prin reconectarea la Drept, comun cu 90.

Propunerea ta o iau ca pe o gluma. Ar fi un dezastru pentru 61 care ar adauga vreo 8-10 minute aiurea la traseul spre centru, fara a deservi efectiv pe nimeni.

 


Re: Zona Kogălniceanu - Opera - Eroilor - Cotroceni beauty and your feast

Se pare ca pseudoargumentele locuitorilor din Cotroceni au rezistat...

 


Re: Zona Kogălniceanu - Opera - Eroilor - Cotroceni ByOnu

Varianta la care s-a ajuns in cele din urma cu 70 mi se pare superioara celei via. Str. Lister, intrucat are retea, iar Solaris pot fi redirectionate catre alte linii mai viabile pentru autonomie.

 


Re: Zona Kogălniceanu - Opera - Eroilor - Cotroceni Cezar210

Cezar210 wrote here:
Ma gandesc ca ar fi pentru un 70 cu troleibuze normale, prelungit de la Parvan pana la Operei, cu intoarcere pe Bd. Eroii Sanitari - Carol Davila - Bd. Eroilor - Bd. Eroii Sanitari. Este doar o presupunere personala.


Am intuit bine :)
Da, este mai bine așa, nu cred ca 70 via Str. Lister ar fi avut o cerere prea mare, astfel incat sa justifice utilizarea troleibuzelor Solaris pe o porțiune relativ mica.

 


Re: Zona Kogălniceanu - Opera - Eroilor - Cotroceni petro burgener

ByOnu wrote here:
Varianta la care s-a ajuns in cele din urma cu 70 mi se pare superioara celei via. Str. Lister, intrucat are retea, iar Solaris pot fi redirectionate catre alte linii mai viabile pentru autonomie.


Da, corect dar acest lucru se putea face încă de acum 30 de ani , ceea ce ma face să  cred că  e doar o compensație pentru liniile 70 si 79, cart Titan Balta Alba, pentru că  nu au primit troleibuze Solaris!

 


Re: Zona Kogălniceanu - Opera - Eroilor - Cotroceni WT_fan06

Se putea face de mult timp, dacă exista interes pentru troleibuze. E bine că abia acum există cât de cât o speranță. Restul sunt speculații care nu-și au rostul.

 


Re: Zona Kogălniceanu - Opera - Eroilor - Cotroceni cosminduru

Am trimis o petiție să se înființeze stație la Carol Davila, acela este capătul de facto.  Și 69 poate opri acolo, înainte de semafor.
O soluție chinuită din cauza opoziției celor din Cotroceni.  Va fi foarte interesant cum va putea troleibuzul 70 să iasă din Carol Davila dimineața, când toată acea intersecție este blocată.  Așa pe străduțe, ajungea mai repede la Operă.  Păcat că avem astfel de concetățeni NIMBY, asta este și slăbiciunea primarului, care trebuia să pună interesul general mai presus de interesele câtorva egoiști

 


Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18
 
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Prezentarea rețelei de troleibuz din București  • 
Choose destination

Since our 2321 forum members have written 424107 posts in 5280 topics and 516 subforums.

 

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

The Terms Of Use