Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

 

Topic: Sectorul 1

443 posts, 148253 views
 
Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32
 
 

📖 Pagination options
Re: Sectorul 1 andrei11

O întrebare care poate fi privită şi ca o afirmaţie nefinalizată. Depinde din ce unghi priveşti.

 


Re: Sectorul 1 aztec

ByOnu wrote here:
Una din Parcul Kiseleff cred ca este aceasta: https://google.com/maps/@44.4581465,26.0 ... 4!8i8192

Cealalta nu stiu care ar fi.

Cat despre cea din Calea Grivitei, sa fie oare aceasta subterana? https://google.com/maps/@44.4444833,26.0 ... 2!8i6656


In poza este asta...
Oarecum peste drum.
Ceva ani in urma se vindeau baterii Rombat parca.

https://www.google.com/maps/@44.4588559, ... 4!8i8192

 


Re: Sectorul 1 Gabi23

Primăria Sectorului 1 blochează proiectul de modernizare, restaurare și eficientizare energetică pentru Teatrul Excelsior, conform Companiei de Investiții și Dezvoltare Sector 1 S.A..
Comunicatul integral:
Teatrul Masca - 2022_1.png (191.8 KB; downloaded 1668 times)
Teatrul Masca - 2022.png (163.33 KB; downloaded 1668 times) 


Re: Sectorul 1 ByOnu

Asta e o companie "municipala" de sector? Apartine CLS1?

Imi pare ca are conducere galbuie sau sangerie, avand in vedere tenta politica a scrisorii.

 


Re: Sectorul 1 Gabi23

Compania de Investiții și Dezvoltare Sector 1 S.A.(CIDS) este o societate pe acțiuni, înființată în baza Hotărârii Consiliului Local al Sectorului 1 nr. 293/12.10.2018, cu modificările și completările ulterioare.
Principalul obiect de activitate îl reprezintă “Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.
Mai multe detalii: https://cids.ro/index.php

Primăria Sectorului 1 ar trebui să își spună punctul de vedere. Din teren clădirea teatrului și zona adiacentă arată tot mai rău, iar PS 1 nu pare că mișcă ceva...

 


Re: Sectorul 1 Gabi23

Revine încet-încet problema gunoaielor pe străzile din acest sector...
Sectorul 1 - Gunoi - 24.10.2022 (1).jpg (286.76 KB; downloaded 1502 times)
Sectorul 1 - Gunoi - 24.10.2022 (2).jpg (335.61 KB; downloaded 1502 times)

 


Re: Sectorul 1 reiny2000

Bulevardele-fantomă din București. Drumuri noi, care au costat peste 5 milioane de euro, năpădite de bălării.
Este vorba despre Bd. Alexandru Furtunescu, Bd. Gherasim Constantinescu, Calea Nicolae Filip, Bd. Teodor Saider și strada Paul Riegler din cartierul bucureștean Băneasa, în total 5 kilometri de drum cu două benzi pe sens, în câmp, oprite traficului.
Un articol vechi, dar interesant. Zona pare că ar avea potențial, mai ales dacă există ar exista o conexiune cu viitorul 5 prelungit și M6.

 


Re: Sectorul 1 shoppy

In prima poza cel mai probabil angajatii Romprest au scos gunoiul din cos si l-au pus intr-un sac pentru a fi apoi colectat de masina Romprest care vine mai in urma lor sa ridice sacii(se vede un sac intact mai in spate), iar sacul a fost rupt de scormonitori care cauta doze de aluminiu ca sa le duca la reciclat sau oamenii strazii care cautau ceva de mancare sau de golani care vroiau doar sa distruga, sigur in cateva ore a venit masina Romprest si l-a luat.
In poza a doua este vorba de reciclabile care se ridica periodic, asociatiile de locatari au obligatia legala de a colecta separat fractia uscata si de a o scoate la marginea drumului pentru a fi colectata de Romprest(este un bloc in spatele fotografului), acolo probabil ca reciclabilele erau depozitate ordonat dar au venit ca in prima situatie scormonitorii, oamenii strazii sau golanii si le-au ravasit, oricum sigur au fost colectate in cateva ore de Romprest.
Circul zilnic la pas prin sector si asa se intampla.

Ce tunuri trebuie sa fi fost acolo langa Mall Baneasa cu acele terenuri, cica un apartament acolo ar costa 1 milion de €, cine este proprietar pe acele terenuri sigur nu in drumuri se impiedica el, trebuie vazut PUZ-ul, pe acolo trebuie sa treaca si Strapungerea Avionului(nu stiu daca este vreun radial prevazut pentru asta), de vazut si daca vor sa mai prelungeasca tramvaiul, mai bine ca inca nu s-a acoperit fiecare m^2 posibil cu blocuri, cine stie in ce procese s-au impotmolit.

 Re: Sectorul 1 orex

Departe de a se fi terminat saga celor 224 ha!
PS
Tot in S1 e si faimoasa Cathedral Plazza care troneaza pe strada General H. M. Berthelot 11 si, cu toate ca are autorizatie de demolare, sta, inca, semeata in peisajul urbanistic al Bucurestiului.
Deci...mai e mult pana departe, in ambele spete! :yes:

 


Re: Sectorul 1 ByOnu

Care sunt limitele terenului/terenurilor disputate mai sus? Intreb pentru ca in anii trecuti se discuta si despre Complexul Comercial Baneasa, dar in articole se discuta doar despre ambasade.

 


Re: Sectorul 1 shoppy

Tin minte ca la Cathedral Plaza biserica catolica daduse in judecata PMB si obtinuse decizia de demolare, deci nu tine de PS1, si si la Baneasa, scrie in articol ca este facut de PMB iar PS1 a spus ca nu este administrat de ei, ce tun a tras PMB aici, a construit pe terenul aluia drumuri de o banda si dupaia a spus ca sunt bulevarde ca sa nu fie conflict de interese cu PS1.

 


Re: Sectorul 1 orex

ByOnu wrote here:
Care sunt limitele terenului/terenurilor disputate mai sus? Intreb pentru ca in anii trecuti se discuta si despre Complexul Comercial Baneasa, dar in articole se discuta doar despre ambasade.

Mall Baneasa, Brico Depot, Mobexpert, Ikea, Metro dar si ambasada SUA sunt situate pe cele 224 ha!

 


  • Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 1 Utilizator anonim 2

De programul “Termoficare de la soare” ce spuneti? Vad ca e mereu respins la vot de consilierii “ USL” asa, din principiu, Gica Contra, insa dupa parerea mea ar fi foarte simplu sa-si justifice puntul de vedere cu niste simple calcule de eficienta si sa arate ca e o aiureala, o risipa absurda a banului public. Ma mir ca a venit Clotilde cu asa ceva, ca doar are pregatire inginereasca si inca la o universitate de prestigiu.

 


Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32
 

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2189 forum members have written 411470 posts in 5166 topics and 503 subforums.

 

© 2009 - 2023 Asociația „Metrou Ușor”

Powered by PhpBB In DotNet

Terms Of Use