Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1527911 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 215 216 217 218 219 220 221  ... 444

📖 Pagination options
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Puss in Boots

De ce nu face nimeni ceva impotriva lor? Chiar asa spagara e toata administratia incat sa nu poata sa-i zboare pe unii care ofera conditii subumane pe liniile lor? COTARlele ce fac? Spaguiesc si-atat?

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB V2A

A fost cumva suplimentat 46? Întreb fiindcă, în mod normal, sunt 3 ture de la Victoria iar azi am văzut 4: 028, 036, 203, 4044.

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Tom

Puss in Boots wrote:
La pre-orasenesti ma enerveaza concurenta facuta de dubari, in conditiile astea nu stiu cat de profitabile sunt cursele astea pt RATB.

Teoretic, ai dreptate. Însă RATB are clienții săi, care nu urcă în dubă decât dacă autobuzul întârzie prea mult. Pe de altă parte, între două autobuze mai trec 3 dube. Cel puțin pe unele linii așa este.
Iar cu un program de circulație negarantat, cu frecvențe foarte mari și cu imposibilitatea achiziționării de bilete/titluri de călătorie pentru RATB prin comunele suburbane, duba rămâne o opțiune pentru mulți și din păcate, un rău necesar.
Poate că niște midibuze ale RATB și o frecvență mai bună pe aceste linii să atragă clienți.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Puss in Boots

Asa e. Unii -multi- apeleaza la dube si de nevoie si pt ca RATB-ul nu e o optiune viabila de multe ori.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Florinds

Ar fi culmea ca intervalul la preorasenesti sa fie de 5 minute, iar in oras sa fie de 70.

• V2A
  • Posted:
  •  

După ultimele suplimentări, pe linia 5 circulă 9(!) tramvaie la sch 1.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB ByOnu

Surprinzator, se circula foarte bine pe linia 5, chiar voiam sa scriu despre asta. Nu am mai asteptat de cateva saptamani mai mult de 10 minute, la varii ore. Poate doar m-am aflat la momentul potrivit. Intervale scurte si destul de egale. Cat am stat o ora la intersectia Lacul Tei cu Barbu Vacarescu 4 seturi de tramvaie s-au intalnit exclusiv in acel punct cu o precizie aproape ridicola. :shock:

Cat de bine ar fi sa se mentina situatia si din toamna. :roll:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Robert24

Intr-adevar, programul actual e de departe cel mai bun din probabil ultimii 10 ani:

http://www.ratb.ro/pdf_statii/5/5_0.pdf

• V2A
  • Posted:
  •  

Suplimentarea asta vine, probabil, cu prețul amânării (pe termen nedeterminat) redeschiderii liniei spre Granitul...

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB punmeister

Cred ca si din cauza ca au mai carpit linia de pe Al. Serbanescu/Barbu Vacarescu. Zic asta ca am vazut cum mergeau tramvaiele cu viteza pe OR-ul execrabil.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB cris_m

Din ce am aflat, 46-le va fi asigurat de acum incolo de Titan si de Colentina. Victoria ramane astfel cu niste bidirectionale din 46 pe care nu are unde sa le bage. Alta explicatie nu am. :?

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB dany

Mai mult ca sigur mișcarea a fost făcută deoarece de bidirecționale este nevoie pe Pantelimon :D . Sunt curios daca vor reveni toate liniile de tramvai pe Pantelimon sau doar o singura linie, dublata de autobuze.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Robert24

Victoria are inca ture in 46. 309 e turat in 46 azi.

Go to page:  1  ... 215 216 217 218 219 220 221  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2449 forum members have written 436399 posts in 5442 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”