Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1532996 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 214 215 216 217 218 219 220  ... 444

📖 Pagination options
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Victor92

Poate cel mai sinistru capat RATB se afla aproape de Soseaua Giurgiului (sau chiar artera pe mentionata anterior - conform Google Maps). La aproximativ 500 de metri de terminalul C.F.R. Progrescul, se localizeaza Gara Progresul, capatul la care intorc liniile 102, 116 si 216.
Cadrele sunt destul de interesante aici, oferind o alta fata a orasului. Din pacate, soferii acestor linii indura conditii nu tocmai placute. Desi beneficiaza de un "container" cu toaleta, parca anagajatii regiei merita un terminal apropiat zilelor noastre ...

Sa urmarim cateva poze realizate in aceasta dupa-amiaza, dar si cateva cadre, dupa ploaie, din anul 2014.

4835 - Linia 102 - 28 Iunie 2017

4975 - Linia 102 - 28 Iunie 2017

6230 - Linia 116 - 28 Iunie 2017 (Salutari soferului  :bere: )

Alte cadre ...

]

Gara Progresul drum.png (119.85 KB; downloaded 3245 times)
DSC_0632.JPG (204.96 KB; downloaded 3253 times)
DSC_0633.JPG (198.42 KB; downloaded 3241 times)
Gara Progresul 102, 116, 216.JPG (169.6 KB; downloaded 3243 times)

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB cris_m

Daca in timpul zilei arata asa, nici nu vreau sa stiu cum arata dupa ce se intuneca :? Si acum la modul serios, merge cineva pana la capat la Gara Progresul? Nu ar fi fost mai ok sa le scurteze traseele acestor linii undeva mai la "civilizatie", acolo unde intorc si tramvaiele, de exemplu?

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Victor92

La C.F.R. Progresul, nu prea ar fi loc pentru toate liniile de autobuz (102, 116, 216, 425, 471) (si) din cauza dubarilor care stau nestingheriti la capat. Din punctul meu de vedere, ar fi util sa fie construit un terminal adecvat (precum sunt cele de la Brasov - Saturn, Rulementul, etc). Impactul ar fi mai mare la Gara Progresul daca s-ar relua circulatia trenurilor pe relatia Bucuresti - Giurgiu ...

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB V2A

Am impresia că 23-ul a fost suplimentat. Am văzut azi 7 tramvaie de la dep. Titan în loc de 5, câte au fost week-end-ul trecut. Posibil să mai fie şi 057 de la dep. Dudeşti.

• V2A
  • Posted:
  •  

Suplimentarea se confirmă. Începând de azi are intervale de 10-13 minute în timpul săptămânii și maxim 13-15 minute în week-end.
23Zețarilor.pdf
23Zețarilor.pdf (27.8 KB; downloaded 244 times)
23FaurPoarta4.pdf
23FaurPoarta4.pdf (27.44 KB; downloaded 168 times)

• lucica
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB lucica

V2A wrote:
Am impresia că 23-ul a fost suplimentat. Am văzut azi 7 tramvaie de la dep. Titan în loc de 5, câte au fost week-end-ul trecut. Posibil să mai fie şi 057 de la dep. Dudeşti.

Victor92 wrote:
8 ture: 6 Titan, 2 Dudesti (luni-vineri)

Sigur erau 7 de la Titan? In cel mai fericit caz poate un tur de la Titan si sa mai fi luat Dudestiul inca un tur si sa aiba 3 ca pe vremuri?

• V2A
  • Posted:
  •  

7 erau de la Titan : 146, 166, 169, 216, 276, 277, 290.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB georgica2704

V2A wrote:

Un tur sigur l-a luat din 56. Saptamana trecuta erau 4 ture la schimbul 2, saptamana asta doar 3. Azi erau :222,292,358

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB AlexMisuRailfan

2 CH-PPC-uri ieri in 23, #4018 si #4019  :shock:  :shock:

• lucica
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB lucica

Am impresia ca liniile de pe centru au fost "nenorocite" de cand cu liniile preorasenesti.ale doamnei primar.Nu zic ca nu e bine,dar treaba asta trebuia facuta cand mai veneau din autobuze.Am avut zilele astea treaba prin centru,mai exact zona Unirii si vreau sa spun ca pe 104 si 123 este nenorocire.Se circula doar in usa,deci vin mai greu.Intrebarea ar fi si anume liniile astea au fost afectate de treaba cu preorasesnestile? Cat ture au pierdut in medie?

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB dany

Sunt perfect de acord cu tine pe acest subiect si anume ca nu poti nenoroci transportul central pentru liniile periferice deși sunt pentru înființarea lor 1000%, ce am de spus este ca pe unele linii exista foarte multi timpi morți, minute mult prea multe alocate pentru cursa, linii întregi pe care toți șoferi au viteza setat la la 25-35 km/h, poate ca daca am umbla un pic la timpi alocați si am strânge un pic latul, pe anumite linii nu va mai fi nevoie de 30 de mașini ci doar de 28 si asa poti face altceva cu autobuzele "economisite", poti înființa pre-orășenești sau de ce nu, alte linii pentru oraș.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Puss in Boots

La pre-orasenesti ma enerveaza concurenta facuta de dubari, in conditiile astea nu stiu cat de profitabile sunt cursele astea pt RATB.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB cris_m

Pe toti ne enerveaza dubarii :P

Go to page:  1  ... 214 215 216 217 218 219 220  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2451 forum members have written 436595 posts in 5449 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”