Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1479 posts, 306945 views

Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 106

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

A disparut giratoriul :). Mi se pare funny

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bogd_an

Semafoarele inca functioneaza, doar au fost facute niste schimbari, astfel:
- Dinspre Ambasada Chinei spre Pipera erau doua directii, inainte semafor si intermitent la dreapta, spre Pipera - intermitentul a fost scos, a ramas doar semafor normal.
-Dinspre Pod Baneasa spre Caramfil era un singur semafor si pentru inainte si pentru stanga, spre Pipera - a fost adaugat un semafor si doua semne sub fiecare semafor, stanga, respectiv inainte.
-Dinspre Pipera, din cate am vazut, nu sunt 100% sigur, totul a ramas la fel.

Am pus o schita. Nu am nici talent si nici timp suficient sa desenez cum trebuie, dar cred ca va puteti face o idee despre cum va arata intersectia.

LE: WTF, cum adica a disparut?! De ce l-au mai pus, sa vada feedback-ul? Sau a pierdut Dorel la bere si l-au pedepsit?! Daca stau mai bine sa ma gandec, poate a fost doar de proba, urmand sa faca un giratoriu adevarat, nu din plastic. Vedem...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului codz

Merg semafoarele, daca o sa le opreasca o sa vedem un blocaj de dat la stiri, plus accidente plus un agent de circulatie care o sa-si scoata peri albi acolo zilnic dimineata si seara  :roll:

LE: l-au scos? eu am trecut cu bicicleta azi dimineata pe acolo si nu m-am uitat, dar parca da, acum ca ma gandesc parca n-am vazut gogomania .. eu apucasem deja de-am trimis un mesaj la primarie si unul la politie, sa vina sa vada ce efect are giratoriul si le-am dat un copy paste (aproape) la ce am scris pe forum ieri  ;) o fi venit unul mai cu cap si si-au dat seama ca incurca cercul ala :) sper sa ia si urmatoarea masura logica si anume anularea trecerii de pietoni de la biserica, care are verde odata cu virajul stanga de pe Pipera, si pe a doua adica interzicerea virajului stanga de pe Ceasornicului, si pe a treia adica doua benzi spre centru si numai una spre iesire

In locul giratorului ar trebui sa marcheze prin mijlocul intersectiei benzile de viraj stanga (una dinspre Pipera si una dinspre Caranfil) si sa fie interzis virajul la stanga de pe banda din dreapta - ceea ce se pare ca au implementat deja dinspre Caranfil.

LE: la noi nu exista simulatoare AI sa poata simula traficul intr-o intersectie in functie de variantele alese (cu, fara sens, cu fara trecere)? la noi se face direct intersectia (sau se parasuteaza un sens giratoriu) si pe urma se urmareste live cum stau lucrurile :)

LE: cum arata zona de demult (attach), interesant ca Zagazului era legata de Caranfil; o prioritate majora este pasajul peste CF la Nordului/Elena Vacarescu si neinceperea lui este doar din cauza intereselor imobiliare de pe Nordului (cu apartamente de 250k-500k eur); odata si odata tot se face si atunci sa vezi suparare pe locatari (mai ales cele doua imobile "de lux" de pe Gafencu), dar deh banii au fost dati;

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Am trecut şi eu astăzi prin intersecţia Pipera cu Caranfil, giratoriul era lipsă...
Au apărut nişte linii pe carosabil, ca nişte insule asimetrice; tare îmi e că vor fi două benzi spre Charles de Gaulle şi una spre Pipera/Caranfil.
Mai vedem.

liniile sunt de cateva zile si erau contur pentru celelalte prefabricate care defineau giratoriul (nu ma refer doar la cercul din intersectie ci si la insulitele directionale)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Asta seara...
hide_cam_url.php.jpg (88.88 KB; downloaded 2603 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului fbsoft

Mda prograsul e seminificativ... se pregatesc pentru marea deschidere de Pasti... ( nu cel Catolic ori Ortodox ) cel al Cailor. ( din cate tineam minte e prin septembrie park nu ??? )

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului vancouver

fbsoft wrote:
Mda prograsul e seminificativ... se pregatesc pentru marea deschidere de Pasti... ( nu cel Catolic ori Ortodox ) cel al Cailor. ( din cate tineam minte e prin septembrie park nu ??? )

Nu, e prin februarie. 29. A fost anul asta.
Urmatorul e pe 29.02.2016.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

Pana in 01.06.2012 este gata intreaga lucrare, daca pana atunci nu intervine ceva grav.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului laurashgeo

Eu nu vad nimic nou in print screenul pus de guru. Am asteptat sa comenteze cineva ceva de poza aia da nu zice nimeni nimic; e ceva ce nu observ eu?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Tavi

Goldmund wrote:
Pana in 01.06.2012 este gata intreaga lucrare, daca pana atunci nu intervine ceva grav.

De unde stii?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

laurashgeo wrote:
Eu nu vad nimic nou in print screenul pus de guru. Am asteptat sa comenteze cineva ceva de poza aia da nu zice nimeni nimic; e ceva ce nu observ eu?

Nu e 'printscreen', e un ...'stand still'... :lol:

La Lukoil si PBA par a fi incheiate lucrarile la terasamente, borduri 100%, trotuarul de la PBA betonat 100%

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

S-a facut rahatu` praf cu ultimii 100m din lucrarea asta ... o locala bah nene ba ... un rahat de locala de 50m ... imi vine sa plang .. pasajul e gata de 3 luni!!

Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 106

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Pipera si largirea Sos. Pipera (INAUGURAT 30.04.2012)  • 
Choose destination

Since our 2441 forum members have written 435782 posts in 5434 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”