Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea a II a)

1660 posts, 375910 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 119

📖 Pagination options
Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) MIHAI_TB_10

Și să înțeleg, că 50 o să circule cu tramvaie Astra Imperio? Sunt curios ce depou va trimite Imperio în 50, cel mai probabil Dudești.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) citaro4775

Exact, cine a dispus aceste măsuri, chiar nu consider că le-a gândit destul de bine.
1) Noua linie 50- 22 de ture? Mi se pare nejustificat de mult, îmi pare rău. Nu cred că va fi o cerere enormă pentru această linie încât să fie justificată aceasta turație, în condițiile în care, de exemplu, pe porțiunea Ștefan cel Mare-Piața Iancului avem deja inelarul și linia de autobuze 335.
2) Poate în privința scurtării liniei 55 la Piața Iancului mai înțeleg cât de cât, ar fi doar un schimb și mă gândesc că cel mai probabil 4 linii în terminalul Pantelimon clar nu ar fi încăput. Dar în privința liniei, 330, chiar nu înțeleg raționamentul care a stat la baza acestei idei. 330 este un veritabil ajutor pentru 335 spre Complex Băneasa, fiind chiar o legătura destul de utilă dinspre Titan către Barbu Văcărescu. Astfel, în viitorul său format, nu prea va mai avea o utilitate destul de mare.
PS: Dacă tot se va suspenda linia 636, cu autobuzele rămase, ar fi un moment oportun sa fie suplimentată linia 619. În plus, dacă îmi amintesc corect, 636 era alocată Autobazei Giurgiu, deci totodată nu ar fi vreo mare problema din punct de vedere al accesului.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) cris_m

Dar de unde atata certitudine cu numarul de ture, repartizari si alte asemenea? Sper ca nu de la radio-șanțul depoului/autobazei...

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Mihai2005

Legat de linia 330, încă îmi mențin părerea că dacă ar fi existat racord pe ambele sensuri între Bd. Camil Ressu și Șos. Mihai Bravu, ar fi putut exista o linie de tramvai între Aeroport Băneasa și Faur care să fi putut fi activă inclusiv după modernizarea integrală a liniei 5.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) citaro4775

“Începând cu ora 13:00, după finalizarea probelor menţionate se înfiinţează linia 50, care va funcţiona cu 22 vagoane în zile de lucru (7 vagoane de la Depoul Dudeşti, 8 vagoane de la Depoul Victoria şi 7 vagoane de la Depoul Colentina) şi 12 vagoane în zile de sărbătoare (4 vagoane de la Depoul Dudeşti, 3 vagoane de la Depoul Victoria şi 5 vagoane de la Depoul Colentina), între terminalele Aeroport Băneasa şi Pantelimon”- cel puțin asta reiese din linkul articolului publicat acum câteva mesaje.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) alexandru_gr

330 scurtat la Dristor o sa piardă aproape toți călătorii care se vor orienta către 335 unde autobuzele sunt și asa super aglomerate.
Va fi un haos.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) deprodio

Eu cred că acest articol nu este de luat în serios având în vedere că ei spun că se desființează 636 și că 49 este un traseu activ. E clar că habar nu au despre ce scriu.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Gabi23

330 dubla linia de tramvai modernizată.
335 va fi suplimentat cu 4 ture.
290 va face legătura între Colentina și Băneasa, înglobând traseul liniei 636.
243 va fi scurtat la Bd. Lacul Tei.
619 va fi suplimentat cu 2 ture.
381 va fi echipată cu două autobuze electrice de la Floreasca.
55 va fi scurtat la Piața Iancului.
Indicativul liniei va rămâne 5, nu 50, umând șa fie echipată și cu vagoane Imperio.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) moonteanu

Aceste modificari vor avea loc, pana la urma, de maine sau de luni, sau este alta prevestire? Mie mi se pare deja ciudata situatia asta, in care primarul tot promite ca deschide linia, dar niciodata nu se adevereste.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) petro burgener

330 trebuia lăsat până la Obor, o linie foarte utila,  folosita de mulți călători, dar scurtata la Dristor, e inutilă,  putea fi desființată.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Cormoranul

335 dublează linia 5 de la Delfinului până la Ștefan cel Mare.
Cred că era mai bine dacă 335 nu ar mai fi mers pe Nicolae Grigorescu, pe care deja funcționează 101, ci ar fi înlocuit traseul actual al 330, pe Liviu Rebreanu, Câmpia Libertății, Baba Novac, Mihai Bravu, iar de la Piața Iancului să își continue traseul normal.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) punmeister

So it begins...
20260307_110255.jpg (1.6 MB; downloaded 1026 times)

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) jiko_adiz

Cei de la PMB menționează pe panourile de reclame din București (cele electronice) ca se va deschide linia 5 mâine la ora 12.

Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463915 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”