Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Stații, case de bilete, microdispecerate

2570 posts, 897157 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 184

📖 Pagination options
Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Andi_C

Am găsit azi la Crângași, sens Ciurel/Giulești, ceva diferit pe plăcută. E doar o gluma proasta făcută de niște copii sau e o chestie a STB neanunțată ?
Statie crangași.jpg (211.1 KB; downloaded 4712 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Dragos31

La o primă vedere pare a fi fake - chiar dacă se apropie foarte mult de insemnele facute de angajații STB la apariția unei noi linii.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Victor92

Statia "Aprodex" a devenit "Cartier Panduri".

Cartier Panduri 1, 8, 11, 25.JPG (132.46 KB; downloaded 5672 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate andrei11

Tăblița asta NU e scrisă cu șablon STB...Sau mi s-a stricat mie monitorul și deformează imaginea...De aparatul tău foto nu mă îndoiesc, îl  știu.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Victor92

Pe site-ul STB apare noua denumire.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate andrei11

Atunci înseamnă că au pierdut șablonul și nu mai au un profesionist să mai facă unul. Credeam că sunt unii  care modifică denumirile stațiilor, asta după ce au pus linii care nu mai sunt de ceva zeci de ani pe tăblițe.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Dragos31

Din 19 Iulie 2019 este valabilă noua denumire --> viewtopic.php?f=20&t=154&start=1162#p322196.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate rosetti61

Au profesionisti cu tendinte de parkinson sau delasare, acum in 2020 sa mai pictez la tablite?? :mrgreen:

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate V2A

Stația de autobuz „Fabrica de Glucoză” va funcționa temporar pe alt amplasament

În vederea desfășurării lucrărilor edilitare pe Calea Floreasca, în zona intersecției cu Șos. Fabrica de Glucoză, începând cu data de 11.02.2019, ora 10:30, stația de autobuz „Șoseaua Fabrica de Glucoză” aferentă liniilor 135 și N119, situată pe Calea Floreasca pe sensul spre Șos. Pipera, va fi reamplasată temporar, la aproximativ 70 de metri spre Str. Ceaikovski.

http://stbsa.ro/comunicat1.php?nrcom=1207

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate Puss in Boots

rosetti61 wrote:
Au profesionisti cu tendinte de parkinson sau delasare, acum in 2020 sa mai pictez la tablite?? :mrgreen:

Dar mai vedem mult tablitele astea? Stilul s-a pastrat din interbelic si manopera vad ca e din ce in ce mai proasta plus ca acolo unde se inmultesc liniile numai ca nu le pun si pe stalpul de sustinere....

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate cosminduru

O Capitală europeană civilizată ar trebui să aibă stații electronice, măcar în nodurile mai importante (să zicem 20-30% din stații). STB ar trebui să facă o astfel de investiție în loc să toace banii pe alte inutilități (ca de ex. abțibilduri pe autobuze)

Pe tabele ar trebui trecute liniile ca în aplicația electronică, cu estimarea sosirii.

De asemenea, mi se pare îngrijorătoare lipsa de unitate a indicatoarelor și stațiilor, avem tăblițele astea cu aspect de 100 de ani, apoi acele casete rămase din anii 90, mai nou în sectorul 4 s-a trezit primarul și a făcut chestiile alea oribile rotunde, tăblițele noi cu autobuze școlare, tot soiul de alte stații prin ilfov...    în loc să existe o imagine unitară este această harababură unde fiecare decident politic împopoțonează cum îi tună lui..

La fel era și la metrou în trecut pe diferite magistrale și stații chiar consecutive erau diferite însemne, de toate culorile și dimensiunile.. unele portocalii, altele albe, altele bleumarin, altele cu litere din alea comuniste..
Până la urmă Metrorex a contractat ceva de rebranding și acum avem o semnalizare unitară măcar la nivel de hărți și însemne ale numelor stațiilor. E mult mai civilizat așa.

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate 1689

In timp ce in Bucuresti discutam despre schimbarea sablonului pentru indicatoarele de statii din tabla, aceleasi de 100 (?) de ani ...

... cam asa arata astazi in Bratislava, Slovacia, si aceasta fosta tara din blocul de est...
07A4E363-77F9-434B-B85A-67407D6415DF.jpeg (227.55 KB; downloaded 5073 times)

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate TibiV

Slovacii stiu sa faca mentenanta...

La noi tot ce depaseste vopsitul tablitelor cu pensula necesita Caiet de Sarcini, licitatie....

Re: Stații, case de bilete, microdispecerate 1689

Eu cred ca are mai mult de a face cu dorinta de progres si pentru comunitate in loc de altceva[/u:2jep4rg2] (si ma opresc aici, ca sa nu primesc un avertisment)

Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 184

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463974 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”