MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5585 posts, 1236208 views

Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 399

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse despre Metrorex URANUS

Da...e ziua portilor larg deschise! :)

Re: Discutii diverse despre Metrorex zapacitu

Ventilatie ca masura de remediere a caniculei, probabil.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex sab

In statii nu este canicula. Doar in trenuri, care niste isteti au considerat ca nu au nevoie de aer conditionat decat la mecanici. Acei mecanici care au un mare respect pentru calatorii care fac sauna ( remember..."Stimati calatori, v-ati tampit?").

Re: Discutii diverse despre Metrorex shoppy

Pai si ce sa faca mecanicii, sa mearga cu usa de la cabina deschisa ca sa vina aer conditioant in salon? Nu ar ajuta la nimic, unitatea din cabina e mica, dimensionata pentru cabina, doar cateva sute de BTU...

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex sab

Nu, sa aiba respect pentru cei pe care ii transporta si sa vorbeasca civilizat.

Re: Discutii diverse despre Metrorex Florinds

Daca faceau cei din tren toti sesizare, zbura mecanicul respectiv sau oricum ceva penalizare la salariu daca era prima abatere. Totusi, nu imi vine sa cred ca a zis chiar asa, poate mai era vreun sef in tren sau pe peron. : )

Re: Discutii diverse despre Metrorex Florinds

Totusi, 6 ani... Sper ca s-au mai schimbat lucrurile intre timp.
Uite ce fac si altii mai destepti, fara sa scuz MetroREX:

http://www.antena3.ro/externe/incident-la-metrou-calatorii-au-intrat-in-panica-dupa-ce-trenul-s-a-pus-in-miscare-cu-usa-deschisa-303583.html

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri si articole din presa 133 313

URANUS wrote:
Sursa: B365.RO

http://www.b365.ro/mobi/introducerea-un...34391.html

Introducerea unui program de noapte la metrou? Imposibilă! Care sunt motivele invocate de Metrorex

Bla bla-uri. "Cei mai multi bucuresteni" noaptea dorm, nu buhaie pe craca in pom. O la*areala a patronasilor de livrari care sunt prea scarbosi sa-si care angajatii de la schimbul 3 cu un Sprinter obosit. Ca ce, e firma statului nu a lor.  :ugeek:
Iti dai seama daca intru la 2 am in Bucuresti cum las eu masina si ma imbarc in metrou. Dupa o asteptare de xx minute. :twisted:

Re: Stiri si articole din presa aztec

Cum sa nu se poata.. Se poate face mentenanta pe rand la caile de rulare si sa circule metroul pe un singur fir..
Daca se justifica toata noaptea din pct de vedere al traficului de calatori si necesitatea personalului de noapte... e chiar altceva. Posibil sa nu

Re: Stiri si articole din presa Florinds

In alte tari credeti ca se justifica noaptea? Merg goale peste tot sau mai au calatori eventual cand aterizeaza vreun avion sau este vreun eveniment. Dar turistii care vin pentru ca gasesc o infrastructura in regula in general, un respect la adresa calatorilor, consuma in economie mai mult decat curentul platit sau motorina, bani care raman in tara si care se pot impozita. Ei subventioneaza transportul public cu 2 euro si castiga 3 euro.

Re: Stiri si articole din presa andrei11

Nu se justifica. Exista trasee de noapte RATB. Programul si traseul ca atare daca sunt facute cu cap absorb fluxul de calatori sufocant de la ora 2,00 noaptea. Si in plus daca ai chef de o bere cu prietenii la o "ora mica" daca va intoarceti cu taxiul nici nu va costa asa de mult. Presupunând ca taxiul va costa cat va costa iar consumatia se duce la 3 - 4 sute de lei ca  :popa: .

Re: Stiri si articole din presa Florinds

Cred ca am mers o singura data cu transportul de noapte al RATB, in rest intr-adevar taxiul. Rutele sunt putine, te lasa oricum departe si vin extrem de rar... O gluma.
Ar putea totusi sa mearga noaptea macar in weekend-uri. ; ) Vad ca sunt capitale care procedeaza si asa, plus ca nu cred ca se face si atunci mentenanta.

Re: Stiri si articole din presa satanistu

Nici eu nu sunt de acord cu metroul noaptea. De fiecare data cand ieseam din ultimul metrou la Basarab pe la ora 23:30-23:40 era plin de femei de servici in statie cu aparate de curatat, special sa asigure curatenia pentru ziua urmatoare. Din cate am inteles exista o rutina care este facuta in fiecare seara, verificarea liniilor, verificarea infiltrațiilor si asa mai departe.

http://adevarul.ro/news/bucuresti/ce-in...index.html

Aici e unul dintre exemple. Bucurestenii sunt buni la datul cu parerea si cam atat.

Go to page:  1  ... 95 96 97 98 99 100 101  ... 399

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2439 forum members have written 435696 posts in 5431 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”