MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1373381 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 93 94 95 96 97 98 99  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate subway guru

București: Grevă la stația de metrou Valea Ialomiței. Muncitorii spun că nu au mai primit salariile de trei luni
http://www.b1.ro/stiri/eveniment/bucure ... 38676.html

sau mai limpede aici:
http://ovidiuciutescu.wordpress.com/201 ... e-e-frica/
Fac grevă pentru că nu şi-au luat banii. Nu vorbesc pentru că…le e frică!
Posted on septembrie 27, 2012
În jurul orei 7.00, în această dimineaţă, circa 200 de muncitori de la staţia de metrou Valea Ialomiţei au intrat în grevă. Aceştia sunt nemulţumiţi de faptul că de circa 3 luni de zile nu au mai fost plătiţi de către Tehnologica Radion RSL, firmă care se ocupă de lucrare.
Muncitorii mai au o problemă, de comunicare. Contactat pentru o declaraţie de presă un inspector a refuzat să vorbească de frică “să nu mă dea afară”, iar inginerul şef Radu Ginel a avut o reacţie de toată jena…”N-am timp de televiziune”! Grevă plăcută, dragilor!

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate Utilizator anonim

De fapt nu este problema finantarii principale ci o neintelegere cu impartirea banilor in cadrul asocierii care lucreaza acolo. Practic de la MT toate facturile sunt platite.

Ca sa fim foarte clari si sa nu lasam loc de 'interpretari', MT nu a taiat nici-un sfantz de buget la Valea Ialomitei, Metrorex e cu plata facturilor la zi, bubele sunt doar din situatia financiara delicata de la Tehnologica!...dar se pare ca patronul a promis ca-si plateste muncitorii, cu tzaraita, in urmatoarele zile...
P.S.
Asa-i cand faci contracte la PMB cu plata la 365zile si dupa un an bugetul primariei generale trece pentru aprobare pe la consilierii Dlui Ciomu! :lol:  :lol:  :lol:

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate URANUS

Multumim M.A. pt poze. Cele de la AM sunt superbe. Oricum, cred ca la ultimul nivel o sa dureze ceva, pana vor reusi sa scoata tot pamantul. Abia asteptam coborarea TBM-urilor.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

E mai mult nisip acolo, prima saptamana a mers greu ca se scoate apa, acum intra in linie dreapta. Totusi daca ne uitam la poze, acum doua luni abia se turnase prima parte de planseu superior.

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate survola

@Utilizator anonim: Poti re-posta pozele statiilor din Despre M5 https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=233&t=1188 ?
S-au cam degradat  :D

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Avand in vedere ca mai avem doua luni si jumatate pana la sfarsitul anului imi permit sa fac o estimare personala a lucrarilor la sfarsit de an dupa cum vad situatia de acum:
- Eroilor 2 - probabil vor termina retelele edilitare si vor incepe pregatirile pentru PM
- Academia Militara - toata incinta va fi gata, la fel si peretii interiori, radierul finalizat, nu stiu cum este planificata astuparea unor spatii tehnice libere poate le vor astupa pe cele din mijloc, TBMurile montate pe pozitie
- Orizont - PM finalizati, planseu superior finalizat, nivel 1 in curs de excavare
- Favorit - PM finalizati, planseu superior finalizat, nivel 1 excavat, planseu 2 in pregatire
- Tudor Vladimirescu - planseu superior finalizat, nivel 1 excavat, planseu 2 finalizat, nivel 2 in curs de excavare
- Parc Drumul Taberei - PM 50%
- Romancierilor - planseu superior in lucru, pregatiri excavare nivel 1
- Valea Argesului - planseu superior finalizat, nivel 1 excavat, planseu 2 in pregatire
- Raul Doamnei - PM 80%
- Valea Ialomitei - lucrari PM in zona racordului cu Romancierilor, primele parti din zona depoului prind forma

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate George

Estimarea e foarte interesanta, probabil concluzia care se impune e ca nu stam rau.
Sigur, ne-am bucura sa mearga chiar mai repede, dar asta este, lucrurile trebuie luate in ordine.

Doua intrebari:

1) Inteleg ca, potrivit acestei estimari, TBM-urile nu pleaca pana de Anul Nou? Parca era vorba ca prin noiembrie sa le dea drumul...

2) S-a tot discutat ca la Orizont nu trebuie neaparat sa fie incinta gata ca sa treaca TBM-urile pe acolo, dar nu inteleg de ce, mai bine zis, de ce aici ar fi diferit fata de restul statiilor. Poate cineva reia explicatiile. Multumesc!

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

TBMuri pe pozitie, daca pleaca nu vreau sa imi dau inca cu parerea pentru ca nu cunosc procedura.

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate Adrian Rosca

Imi permit si eu sa-mi dau cu parerea: nu cred ca TBM-urile pleaca anul asta, pentru ca odata plecate nu mai poti sa le opresti. Si pentru asta trebuie sa "curga" si banii. Poate ca de aici vine si diferenta dintre bugetul intial pe 2012 si cel rectificat?

George wrote:
Parca era vorba ca prin noiembrie sa le dea drumul...

Era vorba ca in noiembrie sa fie puse pe pozitie de start pe radier...

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate b69crx

da, la rectificarea bugetara care vine, probabil ca nu vor mai avea bani nici macar sa le puna pe pozitia de start pe radier

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate Adrian Rosca

b69crx wrote:
da, la rectificarea bugetara care vine, probabil ca nu vor mai avea bani nici macar sa le puna pe pozitia de start pe radier

Ramane de vazut. Oricum, la un moment dat ministerul de finante va trebui sa publice pe site-ul propriu propunerea de rectificare bugetara.

Re: Discutii generale: M5 Drumul Taberei - Universitate DocOctavius

Doar pentru a pune un pic în perspectivă pentru cei ce se plângeau de copacii sacrificați lucrărilor la metrou http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-19934513, într-un ținut mult mai "fierbinte" decât al nostru, 400 de copaci tăiați pentru un simplu exponat de muzeu care trebuia mutat, și totuși lumea acceptă compromisul.

Go to page:  1  ... 93 94 95 96 97 98 99  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2404 forum members have written 432364 posts in 5381 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”