Topic: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
3301 posts, 521871 views
📖 Pagination options
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
shoppy
Da, acel panou de mai sus este plasat in Basarab, cam neinspirata locatia, inca sunt prezente si cele vechi.
Da, acel panou de mai sus este plasat in Basarab, cam neinspirata locatia, inca sunt prezente si cele vechi.
DSC_0121.JPG (132.91 KB; downloaded 2242 times)
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Atunci este logic...
Dar nu a spus nimeni asta de la inceput.
Am crezut ca apare in toate statiile...
shoppy wrote:
Da, acel panou de mai sus este plasat in Basarab
Atunci este logic...
Dar nu a spus nimeni asta de la inceput.
Am crezut ca apare in toate statiile...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Apropo de schimbarea panourilor:
http://www.metrorex.ro/_read473-1
Apropo de schimbarea panourilor:
Metrorex a dat startul curăţeniei generale prin programul de lucrări ce presupun igienizarea, salubrizarea şi înfrumuseţarea staţiilor şi trenurilor de metrou.
Toate cele 51 de staţii de metrou sunt cuprinse în planul de curăţenie generală pe baza căruia se execută lucrări de reparaţii, vopsire, curăţare accesuri, precum şi refacerea şi completarea indicatoarelor pentru orientarea călătorilor.
http://www.metrorex.ro/_read473-1
- sab
-
Posted:
-
sab
Asteptam cu interes sa nu mai vedem panouri cu M3 de la PV pana la D2...
Asteptam cu interes sa nu mai vedem panouri cu M3 de la PV pana la D2...
- StefanD_
-
Posted:
-
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Eu inca astept ziua in care vom avea monitoare cu mersul trenurilor in toate statiile, asa cum e normal.
Eu inca astept ziua in care vom avea monitoare cu mersul trenurilor in toate statiile, asa cum e normal.
- argos
-
Posted:
-
argos
Nu stiu daca are legatura cu programul curateniei de vara sau cu inaugurarea pt public: azi, in jurul orei 14 era o echipa care curata de zor toata partea exterioara a acceselor de la Laminorului: acoperisuri, ferestre, usi, etc. Accesul D este luna acum, imi pare rau ca n - am avut telefonul sa pozez.
Am intrebat unul din baietii care curatau ferestrele despre inaugurare (pt prostime), dar a luat o figura de intelept tibetan si mi a spus doar ca 'nu poate divulga nimic'.
Nu stiu daca are legatura cu programul curateniei de vara sau cu inaugurarea pt public: azi, in jurul orei 14 era o echipa care curata de zor toata partea exterioara a acceselor de la Laminorului: acoperisuri, ferestre, usi, etc. Accesul D este luna acum, imi pare rau ca n - am avut telefonul sa pozez.
Am intrebat unul din baietii care curatau ferestrele despre inaugurare (pt prostime), dar a luat o figura de intelept tibetan si mi a spus doar ca 'nu poate divulga nimic'.
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Eu cred ca luni se va intruni comisia de receptie. Sa vedem insa daca ISU va si accepta receptia.
PS Hai sa va divulg ce intrebare am trimis vineri catre ISU:
Eu cred ca luni se va intruni comisia de receptie. Sa vedem insa daca ISU va si accepta receptia.
PS Hai sa va divulg ce intrebare am trimis vineri catre ISU:
Va rog sa precizati daca Receptia la terminarea lucrarilor pentru obiectivul de investitii “Parc Bazilescu- Straulesti” a avut loc si in caz afirmativ, sa confirmati ca reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Dealul Spirii” Bucuresti-Ilfov au constatat finalizarea tuturor lucrarilor cuprinzand si masurile de securitate la incendiu (sistem detectie si semnalizare incendii, sistem monitorizare si conducere atraficului, sistem informare dinamica calatori inclusive sonorizare, sistem radiocomunicatii in statii si pe tunel), astel incat conditiile legale privind punerea in functiune a obiectivului sus-mentionat sa fie indeplinite.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Azi se montau noile semne in 1 Mai, conform cu acestea se vor folosi macazele din Straulesti si nu cele din 1 Mai.
Acum ca ma uit mai bine la poza, fiind in capatul dinspre GdN, ori au pus semnul pe dos ori se va circula pe dos.
Azi se montau noile semne in 1 Mai, conform cu acestea se vor folosi macazele din Straulesti si nu cele din 1 Mai.
Acum ca ma uit mai bine la poza, fiind in capatul dinspre GdN, ori au pus semnul pe dos ori se va circula pe dos.
DSC_0122.JPG (97.57 KB; downloaded 1717 times)
- argos
-
Posted:
-
argos
Cel mai probabil au pus indicatorul invers.
Cel mai probabil au pus indicatorul invers.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pentru inceput se va circula tot in pendula ca si in prezent.
Pentru inceput se va circula tot in pendula ca si in prezent.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Pentru cât timp ?
Oricumrusine lor. Nu sunt in stare sa termine o lucrare la timp. Daca stau sa ma gandesc bine, cel târziu in 31 Decembrie 2016 ni se promisese inaugurarea.
Deci una peste alta vom avea o distanta intre trenuri de tot râsul. De la 1 Mai la Straulesti si viceversa se fac vreo 16 - 17 minute. Impartit la doi rezulta vreo 9 minute. Asta daca nu fac băieţii pauză de necesitati la capete. Vreau sa spun ca timpul minim de succedare va fi de vreo 9 minute, in practica va veni un tren la un sfert de ora. Cred ca se experimenteaza circulatia pe M 5 cu minim de trenuri posibil.
Pentru cât timp ?
Oricumrusine lor. Nu sunt in stare sa termine o lucrare la timp. Daca stau sa ma gandesc bine, cel târziu in 31 Decembrie 2016 ni se promisese inaugurarea.
Deci una peste alta vom avea o distanta intre trenuri de tot râsul. De la 1 Mai la Straulesti si viceversa se fac vreo 16 - 17 minute. Impartit la doi rezulta vreo 9 minute. Asta daca nu fac băieţii pauză de necesitati la capete. Vreau sa spun ca timpul minim de succedare va fi de vreo 9 minute, in practica va veni un tren la un sfert de ora. Cred ca se experimenteaza circulatia pe M 5 cu minim de trenuri posibil.
- argos
-
Posted:
-
argos
Pai chiar si asa, tot da cu virgula : de ce pe o parte scrie "Straulesti", iar pe cealalta "Gara de Nord", cand practic vor fi posibile ambele variante pe fiecare din peroane ?
Pai chiar si asa, tot da cu virgula : de ce pe o parte scrie "Straulesti", iar pe cealalta "Gara de Nord", cand practic vor fi posibile ambele variante pe fiecare din peroane ?
- oache81
-
Posted:
-
oache81
Eu zic ca au pus indicatorul corect si se va circula pe dos de la 1 Mai incolo.(1 Mai inclusiv).
Adica pe dreapta de la Gara de Nord 2 pana la Grivita si pe urma se inverseaza sensurile de la 1 Mai pana la Straulesti.
Unde sunt macazele de la 1 Mai? intre Grivita si 1 Mai sau intre 1 Mai si Jiului?
Eu zic ca au pus indicatorul corect si se va circula pe dos de la 1 Mai incolo.(1 Mai inclusiv).
Adica pe dreapta de la Gara de Nord 2 pana la Grivita si pe urma se inverseaza sensurile de la 1 Mai pana la Straulesti.
Unde sunt macazele de la 1 Mai? intre Grivita si 1 Mai sau intre 1 Mai si Jiului?
📖 Pagination options