Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2042 posts, 613940 views

Go to page:  1  ... 89 90 91 92 93 94 95  ... 146

📖 Pagination options
  • Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

• MNP
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MNP

Robert24 wrote:
Au aparut bannere pe pod cu PMB si 'Bucuresti 555 ani'. Un grup de muncitori mi-au zis ca se da drumul pe pod duminica. Sa speram...

Si eu am vorbit cu unii care mi-au zis ca vineri se da drumul la primul pod si ca in septembrie va fi gata al doilea. Fantezii sau chiar ar fi posibil lucrul asta?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

E cam imposibil sa fie gata in septembrie al doilea pod. Nu uitati ca structura primului pod e gata de vreo 3 luni. Daca se lucreaza sustinut, eu vad in cel mai bun caz decembrie.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Maine o sa ma duc pe santier, o sa vorbesc cu inginerii si vom afla adevarurile. Totodata, fac si un foto-reportaj !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Bretelel sunt marcate , la fel si la urcarile pe pasaj.
Parca i-ar da drumul azi...
Panglica ii mai lipseste

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri si articole din presa 133 313

Dragos Tanase wrote:
Podul (deci, nu Pasajul) Mihai Bravu va fi lărgit.

Da, exact, ca la nebuni. Surprlusul de masini de pe chei care merg spre Unirii care acum sta la semafor la Mihai Bravu ca sa treaca fluxul Baba Novac - Berceni se va muta la Timpuri Noi in cozi kilometrice. Dar noi largim la Mihai Bravu. C-or sa mearga la biciclisti prin boschetii de pe langa bretele cu duiumul. La Timpuri Noi n-o necesita consolidare? Cand stai in statie la merou zici c-or sa vina tramvaiele peste tine prin tavan.

Sunt pe santier. Revin cu poze. Maine se da drumul !

Sa incepem cu inceputul. Maine, 30 mai 2014 se deschide circulatiei pasajul Mihai Bravu. Deschiderea o sa aibe loc la ora 11:00 pentru cei interesati. Pasajul arata foarte bine, este o lucrare de calitate, se poate observa si din poze. Esafodajele ramase in consola au trecut cu brio testul static ce a fost realizat acum cca. o saptamana cu convoi de camioane. Deci fara frica, nu vor exista tasari sau alte situatii nefavorabile.
Pentru pasajul 2: primul transport de grinzi o sa soseasca pe data de 15 iunie
Supralargierea podului vechi va avea loc dupa finalizarea pasajul 2; tot Astaldi se va ocupa.
In curand incepe santierul si la Sudului.
Aici gasiti linkul cu pozele realizate astazi: https://www.flickr.com/photos/117357669...949176153/  :ugeek:
IMG_2669.JPG (147.17 KB; downloaded 3340 times)

Re: Stiri si articole din presa survola

Macar schema asta de largire sa o faca la podul de la Timpuri Noi, micsorarea/ desfiintarea trotuarelor si inlocuirea lor cu pasarele pietonale...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BogdanSimion

Se schimba in vreun fel circulatia pe celalalt sens de mers?

Nu cunosc amanunte despre reconfig. circulatiei

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Albert Florescu

Voi cred ca faceti misto.
Din pozele lui Buddy... trotuarul ala are mai putin de 45cm.
O sa treaca sacalii in viteza pe langa tine, te spulbera.

In cel mai ingust punct al trotuarului se poate asemana cu cel de vis a vis de cand nu era santierul, daca stii ce zic (zona cu parcarea). Dar sa fim seriosi, cati oameni circula pe acea parte ? Nu e decat camp .... Alta solutie tehnica nu exista. Campul este privat. E ok ca latime per total, poti da o tura sa vezi, maine.

Go to page:  1  ... 89 90 91 92 93 94 95  ... 146

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463884 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”