MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 494400 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 87 88 89 90 91 92 93  ... 109

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Stefan28

În acest moment e plin de șefi la Eroilor, care iau ultimele decizii...

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

sab wrote:
Lucrarea de la Eroilor nu pare să aibă o gândire unitară.

Pentru coerenta la Eroilor ar fi trebuit alb sanitar, celelalte au verde MApN...

Stefan28 wrote:
Pai din ce auzeam din Iunie la un material facut la Pro TV, vor sa dea impresia statiei de un mare submarin si sugerează si aproprierea de apa, podeaua înclinată reprezentantand valurile.  :popa:

Onduleurile n-au nicio treaba cu valurile, vor sa sugereze aripile ingeresti sau vulturesti ale eroilor sanitari...
Fantana aia e relicva arheologica, a fost astupata cu pamant pe durata santierului si acum dezgropata si adusa din nou la lumina.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 rosetti61

Cu panourile de informare au lasato asa, au mai fost discutii pe tema respectiva, cine sa-i verifice, nu si-au dat interesul sa semnaleze si sa indrepte greselile la receptionarea panourilor sau in procesul imprimarii. Panourile puse aiurea le-au remediat si atat (inclusiv cele unde aparea M2) :rofl:  :headbash:
119620467_3316748491745712_8956527874132423553_o.jpg (224.98 KB; downloaded 3840 times)
crop.jpg (75.24 KB; downloaded 3829 times)

Mai concret, care ar fi buba?

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Bube :
1. cuvantul "spre", pe care cred ca il vad prima oara pe un afisaj si care are aceeasi semnificatie cu sageata. Deci este un fel de pleonasm ;)
2. str Piata Operei...pe buneee ? :rofl: Poate inteligentul care a dat aceasta comanda de afisaj identifica pe o harta aceasta strada...

O alta greseala este la accesul E, cum spuneam zilele trecute . Cum ajungi tu de la castravete la M1/3 , de au afisat culorile galben si rosu ? Asta este acces dedicat M5, dar au facut la fel ca la celelalte, fara sa-si puna la contributie unicul neuron din dotare.
Doamne, cum s-au adunat toti la "serviciul afisaje" ? A fost conditie la angajare ?
rTGbIYe.jpg (1002.9 KB; downloaded 3785 times)

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 BGP2597

La ultimul aspect pot să îți răspund din propria grabă. Cobori pe peronul E2, apoi urci în capătul celălalt spre pasajul de legătură de unde în final cobori pe peroanele E1. Este cam contraintuitiv să cobori doar ca să ai de unde să urci, în loc să o iei pe la suprafață și să cobori direct la E1, dar strict tehnic e posibil să ajungi la M1/M3 de la castravete.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 orex

@sab
Nici prin cap nu credeam ca clevetesti, asupra/impotriva!
Afla ca astia mici, adica generatia viitoare, sunt brici! (Am filmare cu un un ”EL”, pe Eroilor 2-V. Ialomitei). Totul e sa vrea sa RAMANA aici,... asta-i oful! :yes: Restul...garantat le rezolvam PE TOATE! ;)
@BogdanPetrini
As dori, sa incerci sa-ti reevaluezi ”sentimentele”. Esti prea dur cu ceva ce nici nu ti-ai inchipuit cum poate sa arate in Romania! Si EU, am seizat ca si calator anume lucruri indaradnice dar n-am facut apologia lor, nu ca n-as fi cunoscut despre acestea din peleginarile mele prin Europa, dar am ”ambâț” dincolo de categoria ”musca”, crede-ma! ;)

• sab
  • Posted:
  •  

Stiu ca poti sa strabati statia pe la nivelul peronului, dar asta nu este o solutie.
Teoretic, pe logica asta, era bun si afisajul de dinainte cu albastru la Eroilor, ca luai metroul si ajungeai pe M2. ;)
NU, afisajul este eronat. De ex la Unirii au fost mai destepti, desi acolo nu trebuie sa strabati statia pe la peron. La Unirii chiar puteau sa afiseze si M1/3 la Magazin sau M2 dincolo fara probleme.
1-unirea-rc.jpg (53.02 KB; downloaded 3691 times)
11150866_422914944537227_871295631957832331_n_88721700.jpg (159.35 KB; downloaded 3688 times)

Orexuleee, ti-a scos peri albi M5 dar ai ajuns...filosof!!!
Asa-i, totul e sa le creem tinerilor conditiile sa vrea sa ramana langa noi si sa puna umarul.
:mrgreen:

Zilele astea, sunt precaut, ca energia MEA, o sustine pe cea a ”liniei a treia” a M5.1 si n-ai, nici barem TU, ce ”arc electric” sa faci sa mi-o stirbesti! ;)
Oricum, e de-a dreptul inexpugnabilă!  ;) :bere:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 rosetti61

In pasajul de sub derdelusuri, bataie de joc la finisaje (via skyscrapercity,com)
Hal de imbinari, n-au auzit si de panouri ambuiisate, asa cum au stiur sa faca panourile curbe de pe stalpi, puteau si aici sa le faca in unghi. Lucreaza cu placa asa cum e, doamne fere s-o indoaie, Cum de le-a iesit structura curba la copertinele de la Obor iar la Eroilor (accesele de la spital si castravetele) au comis contur poligonal??
Ce sunt cu spatiile alea dintre placi de poti baga o scrisoare pe acolo?
In concluzie, ce e mizeria aia acolo?? Garniturii politice ii sfaraie talpile pentru alegeri... :twisted:
Dorel et co
finisaje1.jpg (119.13 KB; downloaded 3229 times)
Inclinatia peretelui e din proiect.
finisaje21.jpg (98.55 KB; downloaded 3224 times)

• sab
  • Posted:
  •  

Pare ca s-a terminat tabla si au pus rigips. Nimicuri...
Oricum s-a inaugurat pe repede inainte, iar de o saptamana nu mai lucreaza nimeni, cel putin la linia 4 este liniste. Daca face parte din alt proiect...

@sab
Cred ca stii, inainte-ti dadea casa, dupa 6 luni liftul si gazele! De ce crezi ca nu mai suntem ca acum peste 30 de ani? ;)  :bere:

Go to page:  1  ... 87 88 89 90 91 92 93  ... 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464053 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”