Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 625719 views

Go to page:  1  ... 87 88 89 90 91 92 93  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Partea  asta nu am vazut-o ca eram in trecere prin zona. O metoda moderna si eficienta, ce sa zic :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alexandru

Mulțumim, Pinky. Se pare că băieții sunt în formă!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alexandru

Sâmbătă am văzut câțiva muncitori pe-acolo. Nu știam ce urmăresc, dar după vâjgălăul ce a urmat, mă gândesc că au înfoliat materialele care sunt depozitate pe tronsonul nou turnat

Re: Ianuarie 2016 Costin

Intrucat ultimele imagini nu prezinta evolutia lucrarilor ci, mai degraba, situatia deszapezirii pe bulevard, acestea au fost mutate la jurnalul de iarna din Bucuresti.

Re: Ianuarie 2016 gaddy

Costin wrote:
Intrucat ultimele imagini nu prezinta evolutia lucrarilor ci, mai degraba, situatia deszapezirii pe bulevard, acestea au fost mutate la jurnalul de iarna din Bucuresti.

Mda era de așteptat. Mă rog nu vreau să intru în polemici. Cum nu prezintă evoluția lucrărilor?. Ce în zona aceasta nu s-a lucrat? Doar s-au montat și acei stâlpi. Să fim serioși. E vina mea că am adus eu zăpada în București? Sau poate era bine sa topesc eu toată zăpada. Se vede evoluția lucrărilor în această zonă dar este zăpadă. Am dreptate 100% în mod evident.

Re: Ianuarie 2016 andrei11

gaddy, hai sa lamurim o problema :
Ai publicat unele fotografii care sa ilustreze evolutia lucrarilor. Fotografia respectiva ( ca era suficienta una ) trebuia sa fie insotita si de un text explicativ, de genul :
<< S-au montat stalpi noi >>, sau ceva echivalent. De unde sa stiu eu cand ma uit la poza sa ma uit la stalpi ? Acum fii corect, pozele arata foarte bine, merita sa-ti alegi una din  ele si sa participi la concursul foto.

Re: Ianuarie 2016 gaddy

Da, este greşeala mea. Cum se poate participa la concurs cu orice fotografie care are legătură cu transporturile? Postată în acel topic?

Re: Ianuarie 2016 survola

Nu mai conversați aici ;-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Poti participa la concursul foto, pe care il gasesti in sub-forumul dedicat, in conditiile regulamentului forumului, pe care il gasesti la locul lui.

Incearca sa te descurci singur...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Foarte tare! Astia vad ca nu se dau loviti ca e zapada afara, ca e ger sau stiu eu orice alt motiv pentru care sa nu munceasca. Daca se misca bine si la vara, cred ca ar fi ceva sanse sa termine in toamna si tronsonul acesta  :bere:

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Foarte bine, sa-l termine cat mai repede. Daca trageau tare cand trebuia, era de mult finalizat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Multumim, PinkyHog !
Daca o tin tot asa, la primavara termina... :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

PinkyHog,
superbe reportajele tale!
As avea o intrebare:
peste tot in Bucuresti se refac liniile de tramvai vechi de zeci de ani. O treaba buna, laudabila, dar s-a gandit cineva si la tramvaie moderne(Siemens, Bombardier, de oriunde, doar moderne sa fie si nu fabricate, sau modernizate la "Atelierele...")?
Eu nu as alege un "primar general"(scris cu majuscule ar fi o insulta la adresa umanitatii care este cinstita), sau unul de sector daca NU ar promite clar, cu termine clare  cand va aduce tramvaie cu aer conditionat si moderne in Bucuresti. Daca capitala Romaniei este al cincilea oras de pe glob in privinta aglomeratiei din trafic este si datorata faptului ca transportul in comun de calatori a fost cenusareasa locala. Vedem si noi acum pe timp de pace(dictatura este o exceptie nedorita de oamenii sanatosi!) cat de greu este cu o constructie de metrou, care ar scapa orasul de aglomeratie daca ar exista inca cateva magistrale noi...
Asadar, tramvaie noi! - vom avea in curand? Proiecte faraonice de schimbare la fata a orasului avem, dar vorba lui Guran, " si cand ajungi acasa, in cartier..., e jalnic cu parcarile, etc.."

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Nu exista nici o intentie in acest sens... Toti zic ca "trebuie", nimeni nu a facut macar un studiu.

Si mai e o problema. Inca mai sunt destule tronsoane nemodernizate. Sunt putine traseele de tramvai care sa mearga cap-coada pe linie noua...

Go to page:  1  ... 87 88 89 90 91 92 93  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463981 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”