Topic: Știri, noutăți, perspective
473 posts, 214840 views
📖 Pagination options
- punmeister
-
Posted:
-
Re: Stiri, noutati, perspective
punmeister
Au inceput ridicarile auto in Cluj, felicitari!
Rusine Bucuresti!
Atenţie, şoferi! Vi se poate ridica maşina în mai puţin de 60 de secunde
Un clujean a filmat, luni dimineață, pe o stradă din oraş, o operaţiune de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar. 45 de secunde a durat ridicarea efectivă a autoturismului, întreaga operaţiune durând mai puţin de 3 minute, scrie stiridecluj.ro.
Au inceput ridicarile auto in Cluj, felicitari!
Rusine Bucuresti!
Atenţie, şoferi! Vi se poate ridica maşina în mai puţin de 60 de secunde
Un clujean a filmat, luni dimineață, pe o stradă din oraş, o operaţiune de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar. 45 de secunde a durat ridicarea efectivă a autoturismului, întreaga operaţiune durând mai puţin de 3 minute, scrie stiridecluj.ro.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
In aceeasi propozitie cu, Cluj, Bucuresti este doar un cuvant urat.
In aceeasi propozitie cu, Cluj, Bucuresti este doar un cuvant urat.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Clujul își mărește flota cu 50 de autobuze Mercedes.
http://ziuadecj.realitatea.net/administratie/cine-trimite-la-cluj-un-lot-de-50-de-autobuze-noi--159512.html
Clujul își mărește flota cu 50 de autobuze Mercedes.
http://ziuadecj.realitatea.net/administratie/cine-trimite-la-cluj-un-lot-de-50-de-autobuze-noi--159512.html
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Ce se aude de tramvaie?
Poate cineva sa faca asa scurt o recapitulare a parcului auto al CTP ? Cate bucati si ce tip de autobuze sunt ? Poate si la trolee. Nu cifre exacte, asa cat de cat orientative.
Ce se aude de tramvaie?
Poate cineva sa faca asa scurt o recapitulare a parcului auto al CTP ? Cate bucati si ce tip de autobuze sunt ? Poate si la trolee. Nu cifre exacte, asa cat de cat orientative.
- Robert
-
Posted:
-
Robert
Autobuze:
Renault R312
Renault Agora 12 - 5 sau 10 bucăți
Renault Agora L
Renault Ares Interurban - 3 bucăți
Irisbus Agora L - 10 bucăți
Irisbus Agora
Irisbus Citelis - 1 bucată
MJT - 2 bucăți
Man - 2 bucăți
Man midibus - 2 bucăți
Iveco Urbanway - 10 bucăți
Solaris Urbino 18 - 40 bucăți
Troleibuze:
Câteva Dac-uri
Rocar 412 E - 2 bucăți
Irisbus Agora
Irisbus Citelis - 10 bucăți
Irisbus Citelis 18 m - 5 sau 10 bucăți
Renault Agora L - ex autobuze - 15 bucăți
Astra Town 118 - 20 bucăți - 2016
Cam astea le știu eu. Licitații în diferite stadii: pentru 50 de autobuze scurte ce se pare că a fost adjudecată de Mercedes, încă una suplimentară pentru 10 autobuze scurte în derulare. Era în discuție încă o licitație pentru 12 articulate second și 10 autobuze electrice cu contract de până la 30 de bucăți. Licitație care se tot amână.
Autobuze:
Renault R312
Renault Agora 12 - 5 sau 10 bucăți
Renault Agora L
Renault Ares Interurban - 3 bucăți
Irisbus Agora L - 10 bucăți
Irisbus Agora
Irisbus Citelis - 1 bucată
MJT - 2 bucăți
Man - 2 bucăți
Man midibus - 2 bucăți
Iveco Urbanway - 10 bucăți
Solaris Urbino 18 - 40 bucăți
Troleibuze:
Câteva Dac-uri
Rocar 412 E - 2 bucăți
Irisbus Agora
Irisbus Citelis - 10 bucăți
Irisbus Citelis 18 m - 5 sau 10 bucăți
Renault Agora L - ex autobuze - 15 bucăți
Astra Town 118 - 20 bucăți - 2016
Cam astea le știu eu. Licitații în diferite stadii: pentru 50 de autobuze scurte ce se pare că a fost adjudecată de Mercedes, încă una suplimentară pentru 10 autobuze scurte în derulare. Era în discuție încă o licitație pentru 12 articulate second și 10 autobuze electrice cu contract de până la 30 de bucăți. Licitație care se tot amână.
- Celestin Draganescu
-
Posted:
-
Celestin Draganescu
Rocar 312E - 2 bucati
Rocar 212E si 217E - in proces de casare pe masura ce se livreaza troleibuzele noi
...
Rocar 312E - 2 bucati
Rocar 212E si 217E - in proces de casare pe masura ce se livreaza troleibuzele noi
...
- Puss in Boots
-
Posted:
-
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Si pentru un eventual muzeu un cuplu Timiș 2 (stiu ca vagonul motor e 01) si troleibuzul DAC/ROCAR 117E 007.
Si pentru un eventual muzeu un cuplu Timiș 2 (stiu ca vagonul motor e 01) si troleibuzul DAC/ROCAR 117E 007.
- Robert
-
Posted:
-
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Am spus-o si la Iasi si la Bucuresti, daca nu se poate face muzeu, macar reconditionate respectivele vehicule si pot fi utilizate la o gramada de evenimente diferite, inchiriate de nostalgici din strainatate sau de aici (depinde de ce vehicul vorbim), pot iesi uneori la traseu tot asa pe considerente nostalgice etc etc
Am spus-o si la Iasi si la Bucuresti, daca nu se poate face muzeu, macar reconditionate respectivele vehicule si pot fi utilizate la o gramada de evenimente diferite, inchiriate de nostalgici din strainatate sau de aici (depinde de ce vehicul vorbim), pot iesi uneori la traseu tot asa pe considerente nostalgice etc etc
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Stimate coleg, vezi ca forma corectă e vehicul si nuvehicol.
Multumesc.
Stimate coleg, vezi ca forma corectă e vehicul si nuvehicol.
Multumesc.
- Alin10CFR
-
Posted:
-
Alin10CFR
Update la troleibuze:
Rocar 212E - 1
Rocar 217E - 5
Restul troleibuzelor au fost retrase/casate.
Update la troleibuze:
Rocar 212E - 1
Rocar 217E - 5
Restul troleibuzelor au fost retrase/casate.
- Norbi
-
Posted:
-
- Alin10CFR
-
Posted:
-
Alin10CFR
1.Au ajuns doua autobuze articulate din Franta (Irisbus Agora L). Se afla in autobaza de pe str. Plevnei.
2.S-a finalizat lucrarile la Podul Traian. S-au montat semafoare, stalpi noi cu LED si retelele liniilor de troleibuz (1, 3, 4 si 5).
http://ziuadecj.realitatea.net/administ...60722.html
1.Au ajuns doua autobuze articulate din Franta (Irisbus Agora L). Se afla in autobaza de pe str. Plevnei.
2.S-a finalizat lucrarile la Podul Traian. S-au montat semafoare, stalpi noi cu LED si retelele liniilor de troleibuz (1, 3, 4 si 5).
http://ziuadecj.realitatea.net/administ...60722.html
📖 Pagination options