MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

Topic: Construcție pasarelă peste stația Berceni

173 posts, 53308 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12 13

📖 Pagination options
Re: Construcție pasarelă peste stația Berceni subway guru

Poza aia a doua e fotoshopata?

Re: Construcție pasarelă peste stația Berceni ByOnu

Pai sunt doua poze identice, dintre care una are copaci. Deci da. I-am plantat digital, la repezeala. Sa ne imaginam cum ar fi trebuit poate sa arate o lucrare in 2021.

Re: Construcție pasarelă peste stația Berceni subway guru

N-au lasat nici macar alveole ca sa faca ceva plantari de primavara...
Cam atat il duce mintea pe primarele de Pop&Leo.
La vara soferii care-si lasa masinile acolo se vor bucura de autoturisme rascoapte.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Construcție pasarelă peste stația Berceni sab

Oricum nu cresteau copacii pana la vara.
ByOnu wrote:
Pai sunt doua poze identice, dintre care una are copaci. Deci da. I-am plantat digital, la repezeala. Sa ne imaginam cum ar fi trebuit poate sa arate o lucrare in 2021.

Nu exista copaci in Popesti Leordeni. Sunt blocuri care au doar beton intre ele....Deci acolo normalitatea este fara copaci. Cei care cumpara apartamente acolo nu isi pun asemenea probleme de finete. Important este sa fie ieftin, chiar daca parchezi masina sub geam si toata zona are acces pe o strada cu o banda/ sens.
Totusi, aici pare ca au plantat ceva pe partea cu blocurile...
Screenshot 2021-04-06 191030.jpg (128.22 KB; downloaded 2506 times)

Stefan28 wrote:
Da, nu sunt puse scări rulante...

Normal,  de ce am face si noi un proiect cu cap ?

Re: Construcție pasarelă peste stația Berceni cris_m

Rulantele ca rulantele, dar aia e scara pentru o pasarela care se presupune ca genereaza suficient trafic pietonal?! La ochi abia de au loc 2 persoane una pe langa alta...
Pun pariu ca nici liftul nu e mai breaz si abia de incap 4 oameni...

• sab
  • Posted:
  •  

Normal ca NU.  Este fix ca la Bazilescu, un lift si o scara "invartita" dupa lift. De aceea spun ca este un proiect facut cu "partile moi".
Astept si eu sa vad cand coboara puhoiul din metrou.
Liftul poate sa fie de 10-15 persoane, dar la cate apartamente sunt in zona si cate de vor mai construi, cat poate sa transporte ?
La Leonida, unde exista o scara normala ca latime, se asteapta cate 3-4 curse la lift la fiecare garnitura de metrou. Din acelasi motiv, nu exista rulante.  Asta cand functioneaza liftul. Dar se vede ca cei care investesc/ proiecteaza la metrou nu circula cu acest mijloc de transport.
O batjocura de investitie... :popa:

Re: Construcție pasarelă peste stația Berceni survola

Primarele din Popești a fost cam emoționat :)
Nu știa pe unde să fugă.

Re: Construcție pasarelă peste stația Berceni Stefan28

sab wrote:
Dar la cate apartamente sunt in zona si cate de vor mai construi, cat poate sa transporte ?

Da, chiar în poza de mai jos se poate vedea încă un bloc aflat în plină construcție...
Cât despre acele scări, numai ei știu pentru ce le-au conceput așa, probabil au crezut că fac o clădire de birouri inițial, nu o pasarelă...  :bleah:  
Iar despre lifturi, vizual din ce am văzut, încap 6-7 persoane, iar dacă merge cu liftul o persoană în cărucior...  :headbash:
Proiect gândit foarte bine, acum nu ai ce să îi mai faci, nu ai cum să mai pui rulante și nimic...
Ne mulțumim cu ce avem.  :popa:
VideoCapture_20210406-134231_compress64.jpg (1.52 MB; downloaded 2402 times)

Re: Construcție pasarelă peste stația Berceni ByOnu

Ce-i asta?
xiMqW6m.jpg (693.72 KB; downloaded 2380 times)

Re: Construcție pasarelă peste stația Berceni aztec

Trotuar, pista de biciclete, banda pt jmeker...cine stie

• sab
  • Posted:
  •  

Stefan28 wrote:
acum nu ai ce să îi mai faci, nu ai cum să mai pui rulante și nimic...
Ne mulțumim cu ce avem.  :popa:

Poti sa pui niste rulante pe exterior. Insa nu inteleg de ce  :twisted: nu putem sa facem si noi un proiect cum trebuie in tara asta. Chiar nu si-a dat nimeni seama ca este OBLIGATORIU sa ai niste rulante acolo, la ce dezvoltare exploziva are Popestiul ? Nu si-a dat nimeni seama ca acele scari fixe inguste sunt, in cel mai rau caz, potrivite la un bloc , in niciun caz la traficul de metrou? De ce naiba mai platim consultanti/ proiectanti cu bani grei sa produca asemenea rebuturi ?
Sau in Romania inca functioneaza bine-merci clasicul "lasa, ba, ca merge si asa", facem niste "ieconomie"... ? Trist, extrem de trist...
nvAsw4g (1).jpg (1.26 MB; downloaded 2323 times)

Re: Construcție pasarelă peste stația Berceni andrei11

Proiecul a ieșit de câți bani au fost...Ce, Pasajul Latin are rulante ?
Parcă și un aces de la vestibul la suprafață de la Unirii M 2 n-are rulante. Nici unul de la Unirii 1. Și or mai fi.

• sab
  • Posted:
  •  

Nu comparăm regulile care se aplicau acum 30 ani cu ce se aplica acum.  Atunci venea unu' extrem de destept care spunea ca "metroul poate să meargă pe aici, ca am mers eu pe jos", sau "nu facem statie/ punem rulante pentru ca bucurestenii sunt grași, să faca miscare.." sau pentru ca "distanța este mica" ( a se vedea Izvor, unde în locul în care trebuiau să fie inițial rulante au apărut scări fixe).
Prefer sa cred ca am invatat si noi ceva in acesti ani...

Re: Construcție pasarelă peste stația Berceni andrei11

În 32 de ani câți au trecut din 1989 la Unirii 1 / 2 unde am spus puteau să monteze rulante. Într-adevăr sunt lifturi acolo, tot e ceva.
O să fi surprins, poate găsesc poza, la stația de tramvai subterană Obor erau prevăzute spații pentru  rulante de urcare... Poate dau de o poză cu scările, poate o ai și tu, dămi-o și mie pe e mail.

Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12 13

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2460 forum members have written 437215 posts in 5460 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”