Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Pasajul CFR Doamna Ghica - Chisinau (2007 - 2012)

867 posts, 261350 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12  ... 62

📖 Pagination options
Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - abandon Slick

DanCld wrote:
Nu as fi atat de pesimist. Asa a inceput si la Tudor Vladimirescu, o alta lucrare din epoca Videanu care a fost dusa atunci pana la 80+% si apoi abandonata - a pus panouri in intersectie la Chirigiu simultan cu aparitia primului utilaj. Presimt ca e rost de o noua panglica la 1 decembrie  :twisted:

Sa te auda...:)
Au inceput sa asfalteze si strazile de peste strada, alea dinspre lac. Cred ca Oprescu s-a vorbit cu Ontanu si fac in aceleasi timp lucrarile. Eu sper sa continue si strada pentru ca au pus afiselele alea din 30 in 30 de metri aproape de pod. Ma gandesc ca nu vrea Oprescu sa de faca de kko tocmai in an electoral.

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - abandon Lutyk

Avand in vedere ca alegerile locale sunt in iunie anul viitor eu zic ca sa nu va grabiti cu 1 decembrie. O sa fie taieri de panglici mai la primavara. Parerea mea.

cornel001 wrote:
Tine-ne la curent te rog.

Ok. Am inceput sa trec in fiecare zi pe noua strada (inainte ocoleam) ca sa vad daca se misca ceva. Azi pe la 9 lucrau de zor aia de la ADP cred, la spatiul verde de pe mijloc. Ideea e ca in ultima luna s-au ridicat si toate garajele din zona Baicului, mai ales de la blocurile care sunt exact la noua strada (cum e si blocul meu). Asteptam cu totii numai vesti bune...daca vor veni.

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - abandon Dominatrix

Nu s-a inceput nimic. Stop legendelor urbane! :mrgreen:

Dominatrix wrote:

Pai a zis cineva ca s-a inceput ceva? Eu am povestit ceea ce s-a schimbat in ultima saptamana. Spre deosebire de altii eu stau exact la "locatia" despre care vorbim... :D

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - abandon Tavi

Slick wrote:
Dominatrix wrote:

Pai a zis cineva ca s-a inceput ceva? Eu am povestit ceea ce s-a schimbat in ultima saptamana. Spre deosebire de altii eu stau exact la "locatia" despre care vorbim... :D

Trebuie sa inceapa ceva ca maine poimane ne trezim ca madam Boagiu ca vine cu autostrada b-pl pana in Petricani si se sufoca tot acolo. Ar urma in mod natural de acolo defluarile catre sectorul 1 (largire Fabrica de glucoza), sector doi (intersectie Doamna Ghica si supratraverasare Colentina) si sector 3 (pasajul ... in prezent abandonat).

Si parca o vad ca face asta doar ca sa-i sufoce strazile lu Oprescu sa-i mai taie din elanul (pre)electoral  :twisted:

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - abandon telvanni

Nu uita ca autostrada va avea un pasaj care va supratraversa calea ferata la intrarea in Bucuresti...daca e sa analizam volumul de lucrari are Oprescu timp sa faca si pasaj subteran la intersectia D-na Ghica cu Lacul Tei pana ajunge Boagiu cu autostrada pe Petricani. (celelalte se subinteleg)

telvanni wrote:
Nu uita ca autostrada va avea un pasaj care va supratraversa calea ferata la intrarea in Bucuresti...daca e sa analizam volumul de lucrari are Oprescu timp sa faca si pasaj subteran la intersectia D-na Ghica cu Lacul Tei pana ajunge Boagiu cu autostrada pe Petricani. (celelalte se subinteleg)

Hehe! Cam ai dreptate, din pacate! Daca e sa ne luam dupa ritmul de construire al autostrazii, Oprescu moare la primarie de batranete.

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - abandon Tavi

telvanni wrote:

Da, da. Clar! + inca jumatate de pasaj la CB si racorduri de rigoare care nu-s simple din cauza liniei CF + cei 5-6 Km unde prevad ceva descarcari arheologice ... mda, ai dreptate telvanni! E cam greu sa-i dai sah lui dl. dr  8-)

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - abandon subway guru

PMB atribuie lucrări de 15 mil. euro la străpungerea Doamna Ghica-Chişinău doar cu licitaţie accelerată
09 sep, 10:27 / B365
Primăria Capitalei este dispusă să plătească 14,8 milioane de euro pentru terminarea unui proiect de investiţii abandonat timp de trei ani: străpungerea Doamna Ghica-Chişinău şi pasaj suprateran, lucrare care în 2006 valora 5,6 milioane euro.
http://b365.ro/news/pmb-atr ... ccelerata/
Ete braul...dintr-o data s-or 'accelerat', musai sa faca o procedura 'pe genunchi' in 11zile ca sa 'iasa cine trebe'...

Potrivit anunţului publicat de către PMB pe site-ul guvernamental de licitaţii, valoarea contractului este de 62,5 milioane de lei, cu TVA, echivalentul a aproximativ 14,8 milioane de euro iar lucrările ar trebui finalizate în termen de 10 luni de la semnarea contractului de atribuire, notează gandul.info.
Pentru alegerea firmei de construcţii, municipalitatea va organiza o licitaţie accelerată restrânsă pe data de 19 septembrie, adică în 11 zile de la data publicării anunţului de participare. Din nota justificativă, care însoţeşte documentaţia publicată pe site-ul guvernamental, reiese că s-a impus o licitaţie accelerată restrânsă din cauză că “orice întârziere în finalizarea lucrărilor conduce în mod evident la pagube iminente”, respectiv pentru că “se pot schimba semnificativ condiţiile tehnice pentru lucrările rămase de executat”.

Expertiza tehnică, făcută în luna iulie a acestui an, se precizează că “dat fiind faptul că au trecut aproximativ 3 ani de la întreruperea lucrărilor, este absolut necesar ca în cel mai scurt timp să se urgenteze lucrările fără timp de aşteptare la obiectivul Artera Doamna Ghica-Chişinău şi pasaj suprateran”. Din document mai reiese că pe traseul lucrărilor executate şi abandonate în 2008 s-au furat bordurile şi dalele sau au fost deterioarate, carosabilul s-a umplut de gropi periculoase pentru şoferi iar pe teren au fost depozitate resturi menajere.

Proiectul străpungerea Doamna Ghica – Chişinău începe din capătul străzii Doamna Ghica, continuă pe terenul viran de pe malul lacului Colentina şi traversează calea ferată cu un pasaj suprateran până în spatele Pieţii Delfinului, din cartierul Pantelimon. Noua arteră de circulaţie este prevăzută cu câte două benzi pe fiecare sens de circulaţie şi are o lungime de doi kilometri.

Timp de trei anishori ce-or facut???...s-ou 'decelerat'???

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Pasaj Suprateran Doamna Ghica - Chisinau (2007 - abandon Dr2005

14,8 milioane de euro pentru pus nişte grinzi (care sunt deja acolo) şi tras un strat de asfalt?

Să îmi dea mie materialele şi utilajele şi le fac eu... pe gratis!

Go to page:  1  ... 6 7 8 9 10 11 12  ... 62

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2717 forum members have written 466250 posts in 5822 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”