Topic: Sectorul 2
476 posts, 182315 views
📖 Pagination options
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Sectorul 2
andrei11
Esti sigur ? << Cuburile >> par a fi peste mezanin, par a fi la nivelului etajului I de apartamente. O să mă mai uit odata mai cu atentie cand mai ajung pe acolo.
Si daca ar fi asa, tot nu e logica acea excentritate dubla. Bine, sunt convins ca totul e calculat, dar nu e logic. Si mai am exemple, la blocurile de garsoniere de 8 ( 10 ) etaje apare o situatie cam similara, dar la etajul 8 ( 10 ).
Dar nu peste tot.
Explicatii ?
Esti sigur ? << Cuburile >> par a fi peste mezanin, par a fi la nivelului etajului I de apartamente. O să mă mai uit odata mai cu atentie cand mai ajung pe acolo.
Si daca ar fi asa, tot nu e logica acea excentritate dubla. Bine, sunt convins ca totul e calculat, dar nu e logic. Si mai am exemple, la blocurile de garsoniere de 8 ( 10 ) etaje apare o situatie cam similara, dar la etajul 8 ( 10 ).
5.png (865.29 KB; downloaded 5594 times)
6.png (614.21 KB; downloaded 5597 times)
7.png (847.14 KB; downloaded 5592 times)
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Si tot in Sectorul 2, sos Colentina, aceeasi << anomalie >> la blocurile de tip OD.
Un cadru general si două detalii :
Si tot in Sectorul 2, sos Colentina, aceeasi << anomalie >> la blocurile de tip OD.
Un cadru general si două detalii :
Colentina 101.png (1.06 MB; downloaded 6103 times)
Colentina 102.png (1.02 MB; downloaded 6104 times)
Colentina 103.png (777.41 KB; downloaded 6101 times)
- shoppy
-
Posted:
-
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Aici mi se pare cat de cat logica treaba, insa in celelalte cazuri parca e neo-modernism arhitectural.
Aici mi se pare cat de cat logica treaba, insa in celelalte cazuri parca e neo-modernism arhitectural.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Cine e cu auto si are treaba pe Avrig ( intre Ferdinand si Primaria S 2 ) atentie, s-ar putea sa aveti o problema.E cu semafor inteligent.
Cine e cu auto si are treaba pe Avrig ( intre Ferdinand si Primaria S 2 ) atentie, s-ar putea sa aveti o problema.E cu semafor inteligent.
DSCN0622.JPG (393.18 KB; downloaded 5957 times)
S 4.jpg (137.22 KB; downloaded 5957 times)
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
B-dul Pache pe unde e ( incă ) linie de tramvai. De când nu mai circulă tramvaiele pe acolo ?
Detaliu :
Si inca una de la biserica Mătăsari :
B-dul Pache pe unde e ( incă ) linie de tramvai. De când nu mai circulă tramvaiele pe acolo ?
t1.jpg (161.76 KB; downloaded 5881 times)
t2.jpg (147 KB; downloaded 5878 times)
t3.jpg (131.67 KB; downloaded 5879 times)
- V2A
-
Posted:
-
- Saint666
-
Posted:
-
Saint666
Care este motivul pentru care nu mai circula?
Lucrarile de pe Pantelimon/ Iancului?
Care este motivul pentru care nu mai circula?
Lucrarile de pe Pantelimon/ Iancului?
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Lucrarile din Pantelimon. Pe Iancului au fost terminate de mult.
Motivul real este lipsa acută de tramvaie. Iancului este acoperit de 46 / 335 si 655. 655 este mult mai util decât 55. Si oricum la Unirii se poate ajunge si cu metroul si din Pantelimon cu 14.
Lucrarile din Pantelimon. Pe Iancului au fost terminate de mult.
Motivul real este lipsa acută de tramvaie. Iancului este acoperit de 46 / 335 si 655. 655 este mult mai util decât 55. Si oricum la Unirii se poate ajunge si cu metroul si din Pantelimon cu 14.
- cris_m
-
Posted:
-
- andrei11
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Dedicatie pentru andrei11...
Strada Agricultori, la aprox. 150 metri de intersectia cu Pache Protopopescu.
In seara asta, la ora 18.54 !
Dedicatie pentru andrei11...
Strada Agricultori, la aprox. 150 metri de intersectia cu Pache Protopopescu.
In seara asta, la ora 18.54 !
- andrei11
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
De parca am ramas fara personalitati. Firea vrea sa-i mai faca statuie si lui Reagan, mai avem si bustul unui slovac parca la Sala Palatului, si cum sa uitam de Charles de Gaulle.
De parca am ramas fara personalitati. Firea vrea sa-i mai faca statuie si lui Reagan, mai avem si bustul unui slovac parca la Sala Palatului, si cum sa uitam de Charles de Gaulle.
📖 Pagination options