MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Accidente / incidente

2681 posts, 823250 views

Go to page:  1  ... 86 87 88 89 90 91 92  ... 192

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente Cristy

La Piața Victoriei se anunță că din motive tehnice se circulă cu întârziere între Preciziei și Eroilor.

Re: Accidente / incidente florin

Circulatia metroului, ingreunata miercuri dimineata dupa o defectiune la un tren in statia Preciziei. Circulatia s-a desfasurat timp de o ora in sistem pendula

Defectiunea a fost remediata la ora 09:15. Pe perioada defectiunii, pe tronsonul Lujerului - Preciziei, circulatia s-a desfasurat in sistem pendula, iar trenurile din directia Anghel Saligny s-au intors la statia Lujerului. Calatorii au fost permanent informati prin sistemul de sonorizare din statii.

In acest moment, circulatia se desfasoara in conditii normale.

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente Tom

florin wrote:
Calatorii au fost permanent informati prin sistemul de sonorizare din statii.

Purtătorul de cuvânt al Întreprinderii Comuniste a Metroului să se ducă în stația Păcii să asculte minunatul sistem de sonorizare la care nu se înțelege nimic, mai puțin anunțul idiot cu "îndatorirea civică" și încă unul. Orice anunț al operatorului este neinteligibil. A fost haos în stație și de abia pe la 9:15 circulația s'a reluat normal, după ce trenul 1009/2009 s'a tot plimbat între Lujerului și Preciziei.
Ar fi cazul să mai aducă o firmă cu epoleți să modernizeze și instalația de sonorizare, dacă tot au modernizat sistemul de acces, în care în continuare se imprimă cu fonturi de mărime diferită de la o stație la alta.
Poate ar fi cazul ca actuala conducere a metroului care n'a fost în stare de 8 luni să repună în circulație o nenorocită de scară rulantă din cea mai importantă stație a orașului, să fie DEMISĂ și dată afară pe ușa din dos, fără drept de pensie. Poate le dă pensie din partea cealaltă, poate chiar mai mare.

Re: Accidente / incidente andrei11

Asa ne trebuie daca nu avem nici un macaz  intre  Preciziei si Politehnica. Trebuiau sa faca unul la Gorjului. Stiu ca aveau ceva murdarie deasupra, dar  daca eram pe vremea Romanilor sigur reuseau sa-l construiasca fara mare tărăboi.
8-9-2017 11-16-03 AM.jpg (92.96 KB; downloaded 4073 times)

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente sab

N-au facut macaz ei unde era strict necesar pe M4 la capat de linie Bazilescu, ce sa faca la Gorjului,unde ar fi folosit doar in situatii de acest gen...

Re: Accidente / incidente andrei11

S-a dovedit ca macazul de la Bazilescu ar fi fost inutil... In conditiile actuale vad ca circulatia se desfasoara mai mult decât  rezonabil cu fir unic între 1 Mai şi Străuleşti.

Re: Accidente / incidente argos

Daca ti se pare ok sa astepti pana la 16 min inseamna ca avem optica diferita fara de ceea ce inseamna "rezonabil".

Re: Accidente / incidente punmeister

Cata vreme suntem cu Dimetronicul in pom...  :roll:

Re: Accidente / incidente shoppy

Pai daca la 16min gradul de ocupare al garniturilor este de 75%, inseamna ca acela este intervalul care trebuie, ca nu plimbam garnituri ocupate la 30% de dragul de a le plimba.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Accidente / incidente sab

Daca la 16 min suntem ok nu aveam nevoie de metrou acolo.
Eu sunt de parere in continuare ca nu era inutil un macaz la Bazilescu, dar nu vreau sa mai reluam discutia. Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca M4 nu s-ar fi prelungit si am fi ramas permanent cu Bazilescu drept capat de linie.
Un capat de linie se inaugureaza oriunde in lumea asta cu un macaz, cred ca noi am fost unicat cu  incropeala cu circulatia in ambele sensuri. Dar asta este, am zis, nu mai reluam discutia. Pentru ca nu am facut macaz la Bazilescu am fost nevoiti da facem unul inutil la Laminorului, doar ca sa mai reducem timpul de asteptare cand om racorda M6 la M4. Asta ca n-am construit si amorsa de racordare a M6 si pe sensul celalalt cand inca era M4 in constructie, daca stiam ca asta urmeaza.. Viziune, taica...

Re: Accidente / incidente alexxd_31

Azi am mers cu trenul Iasomia in gurul orelor 18:00. Trenul se comporta anormal. Din statia Gara de Nord spre Dristor 2 a plecat extrem de repede producand un sunet asurzitor. La plecarea din statia Obor au fost 2 frane violente dupa care a plecat incet spre Piața Iancului.

Re: Accidente / incidente mcosmin

Probabil de la ATC. Se mai intampla la ore de varf.
Deci nu a avut nimic grav daca azi e din nou in circulatie. Probabil trebuia dus mai repede la revizie.

Re: Accidente / incidente WT_fan06

Am observat si eu asta la unele rame. Ce se intampla mai exact de se produce acest zgomot asurzitor la plecarea/franarea trenului?

Re: Accidente / incidente mcosmin

Patineaza osia pe sina.

Go to page:  1  ... 86 87 88 89 90 91 92  ... 192

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2717 forum members have written 466248 posts in 5822 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”