Topic: Titluri de călătorie și sisteme de acces
1854 posts, 460004 views
📖 Pagination options
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Titluri de călătorie și sisteme de acces
andrei11
Eu am avut una de 16 , dar n-am semnalat aici. Acum vreo câțiva ani.
Eu am avut una de 16 , dar n-am semnalat aici. Acum vreo câțiva ani.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Cred ca cineva trebuie sa faca o donatie de 15 lei Metrorex-ului...
Cred ca cineva trebuie sa faca o donatie de 15 lei Metrorex-ului...
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Eu am avut un abonament lunar care a mers 13 luni (1+12), cred că am scris aici mai demult. Îi răzuisem ușor data cît să nu se mai înțeleagă și am avut mare grijă de el să nu pățească ceva.
Eu am avut un abonament lunar care a mers 13 luni (1+12), cred că am scris aici mai demult. Îi răzuisem ușor data cît să nu se mai înțeleagă și am avut mare grijă de el să nu pățească ceva.
- ZOLI
-
Posted:
-
ZOLI
S-au montat validatoare pe portile speciale de acces (cele de 1,5m latime):
-> Magistrala M1 : 19 porti, in 15 statii:
- Pta Muncii, Pta Iancului, Obor, Stefan cel Mare, Gara de Nord, Crangasi, Petrache Poenaru, Nick Grigorescu, Titan, Republica, Pantelimon, Eroilor, Izvor, Pta Unirii 1, Mihai Bravu.
-> Magistrala M2 : 4 porti, in 4 statii:
- Pta Victoriei 1, Universitate, Pta Unirii 2, Tineretului.
-> Magistrala M3 : 5 porti, in 5 statii:
- Preciziei, Pacii, Gorjului, Lujerul, Politehnica.
In total -> 28 de porti.
S-au montat validatoare pe portile speciale de acces (cele de 1,5m latime):
-> Magistrala M1 : 19 porti, in 15 statii:
- Pta Muncii, Pta Iancului, Obor, Stefan cel Mare, Gara de Nord, Crangasi, Petrache Poenaru, Nick Grigorescu, Titan, Republica, Pantelimon, Eroilor, Izvor, Pta Unirii 1, Mihai Bravu.
-> Magistrala M2 : 4 porti, in 4 statii:
- Pta Victoriei 1, Universitate, Pta Unirii 2, Tineretului.
-> Magistrala M3 : 5 porti, in 5 statii:
- Preciziei, Pacii, Gorjului, Lujerul, Politehnica.
In total -> 28 de porti.
- sab
-
Posted:
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Dacă ești cu un obiect mai voluminos în dotare...
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Probabil in caz de urgenta avand in vedere ca sunt late si nu au cititor pentru magnetic si contactless?
Probabil in caz de urgenta avand in vedere ca sunt late si nu au cititor pentru magnetic si contactless?
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ba au, când vreau să mă joc pe acolo intru. Cu cartelă, evident.
Ba au, când vreau să mă joc pe acolo intru. Cu cartelă, evident.
- sab
-
Posted:
-
sab
Cand iesi cu...frigiderul la plimbare ?
Tocmai a spus ZOLI ca s-au montat. Ce ma mira este ca pe M2 sunt prezente doar in 4 statii, iar pe M1 sunt si 2 per statie (19 validatoare la 15 statii).
andrei11 wrote:
Cand iesi cu...frigiderul la plimbare ?
punmeister wrote:
Tocmai a spus ZOLI ca s-au montat. Ce ma mira este ca pe M2 sunt prezente doar in 4 statii, iar pe M1 sunt si 2 per statie (19 validatoare la 15 statii).
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Au început să se prindă băieții ( și fetele ) cum pot să intre câte doi ( două ) la o singură validare. Pitipoancele de la poartă / cică omu' cu paza când e acolo nu iau nicio măsură. Stațiile unde am observat fenomenul ( destul de des ) Dristor ( 1 & 2 ) Iancului și evident GdN 1.
Au început să se prindă băieții ( și fetele ) cum pot să intre câte doi ( două ) la o singură validare. Pitipoancele de la poartă / cică omu' cu paza când e acolo nu iau nicio măsură. Stațiile unde am observat fenomenul ( destul de des ) Dristor ( 1 & 2 ) Iancului și evident GdN 1.
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Serios? Eu am vazut niste paznici foarte vigilenți la treaba asta.
Serios? Eu am vazut niste paznici foarte vigilenți la treaba asta.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Da, serios. Stațiile le-am spus.
La GdN 1 peronul spre Căminele Studențești ( spre Crângași ) practic nu e păzit de nimeni, pițipoancele și paznicii stau la peronul spre Victoriei. Duminică seara când vin trenurile cu studenți fenomenul este cvasigeneralizat, se intră doi pe o călătorie.
Da, serios. Stațiile le-am spus.
La GdN 1 peronul spre Căminele Studențești ( spre Crângași ) practic nu e păzit de nimeni, pițipoancele și paznicii stau la peronul spre Victoriei. Duminică seara când vin trenurile cu studenți fenomenul este cvasigeneralizat, se intră doi pe o călătorie.
- mcosmin
-
Posted:
-
mcosmin
Acum o luna la Basarab, paza i-a dat cu forta afara pe unii care au încercat asta. Probabil depinde cat de voinici sunt paznicii.
Pare-mi-se ca va e cam dor de Scorseze...
Acum o luna la Basarab, paza i-a dat cu forta afara pe unii care au încercat asta. Probabil depinde cat de voinici sunt paznicii.
Pare-mi-se ca va e cam dor de Scorseze...
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Pentru ca vorbeam de porti, poarta 20 de la AVL nu mai functineaza de ceva vreme. Are cumva cititorul de magnetic stricat de nu merge? Ca avea fanta acoperita cu un sticker.
Pentru ca vorbeam de porti, poarta 20 de la AVL nu mai functineaza de ceva vreme. Are cumva cititorul de magnetic stricat de nu merge? Ca avea fanta acoperita cu un sticker.
📖 Pagination options