De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacara Rosiatica"

4373 posts, 994041 views

Go to page:  1  ... 86 87 88 89 90 91 92  ... 313

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

No way. Maxim sarcastic. As vrea eu sa fiu capabil de chestii gen "Cu astia 100 lei pe an usor-usor ne apropiem de vecinii nostri, dar din pacate ei au si preturile mai mici".
Sau poate vreti sa va apropiati de ucrainieni, moldoveni, sarbi, bulgari si unguri ca asta inteleg eu prin vecini. Ca de nemti, francezi, britanici, olandezi... nici o sansa. Nu cu rata aia de promovare la bac.
Si sa-ti spun o chestie, bulgarii nu au preturile mai mici (din cursul de schimb leu-leva) ca noi si nici tara nu arata asa jalnic. Esti socat? Eu fac escala in Kaufland Ruse si Kaufland Giurgiu. Aia ca lauda cu penultimii la orice in Europa la noi este o chestie strict pentru psihologie. Bulgarii in Ruse au troleibuz. Romanii in Giurgiu au... Peojosul? Bulgarii in Ruse au MALL. Romanii in Giurgiu au...?
Nici nu stiu cum sa-i spun la ocolul ala rupt si fermenita spre vama.
Am pus punct, ca n-am timp nici de copilarii gen "ba tu esti". Astea sunt pentru generatia facebook. Auzi... propaganda pentru tara... Jos tirania euro 6, sus Trabantul, Lada si Volga. Propaganda anticonsumerism. Sa vad ce face "tara" cu Petrom dupa 1 ianuarie.  :twisted:
De citit lectura aia de au pus-o eu mai sus in link. Momentul este similar, urmarile difera. Atunci a fugit unul si au ramas restul, acum fug toti si va ramane unul.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Costin

Va rugam sa nu va atacati...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Nu-i necesar, fac eu primul pas spre dezinflarea situatiei.  :geek:

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Mircea G

sss wrote:
Moroeni... presupun  ;)

Pai ...presupune ...
big xxl.jpg (41.99 KB; downloaded 2125 times)

• sss
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" sss

Tu chiar vrei sa ai dreptate si cand n-ai... Ce draq are Moreniul cu drumul de la Sinaia la Pestera Ialomicioara, care intamplator trece prin Moroeni?

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" shoppy

Cineva are prea multe frustrari si timp liber...

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Costin

:roll:

moreni.jpg (235.08 KB; downloaded 2226 times)

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Goldmund

Florinds,
cum poti avea atata rabdare?  Eu am renuntat sa mai demonstrez...normalitatea.

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Mircea G

Normalitatea este o notiune relativa si nu exista in sensul cum priviti cuvintul " normal ".
In cazul ca te referi la un individ , " normal " inseamna doar putin mai intreg/ sanatos ,  decit cel considerat " anormal " ....

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) 133 313

Am facut azi in goana doua filmulete (sau filmuloaie) cu traseul auto in lungul magistaralei dar din nefericire ma vad nevoit sa le distribui pe baza de exclusivitate, din motiv de embargo pentru trolli. Daca situatia nu se remediaza si gradele membrilor nu se acorda mai cu atentie s-ar putea sa suspend definitiv informarea de la M5 si sa o redirectionez altundeva. Informatiile proaspete de azi se suspenda. Puteti multumi corului vociferator (in format 3+1, care de azi este in format ignore) care nu are niciodata de impartasit o informatie (verbala sau foto) utila din urbe si este aici strict pentru propaganda politico-filozofico-sociala si promovarea propriilor interese, superioare intereselor majore comune + mult mult trolling. Have a nice day.  :)
Nu sunt la nivelul de tiganeala si pertu cu patronasi de pfa/srl care isi tin "afacerea" cu rable distruse si nu vad pe unde umbla sa nu zic... de prosti ce sunt. Nici cu postaci de partid, nici cu pseudo-semi-capitalistizati azinoapte intr-un concediu prin analele Europei. Si nici n-am de gand sa ajung acolo.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Robert24

Iti intelegem frustrarile, dar atitudinea asta nu este deloc constructiva. Faptul ca doresti sa activezi pe acest forum si sa contrubui la aducerea de informatii noi este laudabil, dar nu se poate pentru unii da si pentru altii ba...
Iar "gradele" le decidem in cadrul echipei pe baza calitatii continutului fiecarui utiizator de-a lungul a aprox. 6 luni.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Luckily for us... normalitatea se poate distribui si in privat...  :) Evitand elegant anormalii, care in limbaj internautic se numesc trolli.
snapshot1.jpeg (70.49 KB; downloaded 2190 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) 133 313

Ce este constructiv pentru persoana mea hotarasc eu in exclusivitate. Si cel mai constructiv este sa eviti cauza frustarii sa zic asa, daca daca asta este intradevar. Nu cred ca (virgula) cantitate peste calitate este o politica (virgula) constructiva pentru forum.  :D
Exista un moment cand este cel mai bine sa lasi lucrurile sa se rezolve de la sine, nehranind anumite situatii anormale.
Nu am nimic de adaugat. In final... la club cu ultimele mele doua postari.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Costin

Fiecare decide ce ii place si ce nu. Un forum presupune prin definitie idei contradictorii si schimb de pareri diferite. Forumul nu poate fi exclusiv de prezentare a informatiilor, pentru ca atunci ar fi doar un blog cu mai multi autori. Avem un regulament care permite exprimarea parerilor si formularea judecatilor de valoare, pe langa subiecte ce dispun si de informatii obiective. Asta e formatul forumului si asa va ramane. Derapaje de la spiritul regulamentului vor fi intotdeauna dat nicuodata nu o sa actionam drastic, brutal si fara o motivare buna a actiunilor noastre, pentru ca exact acest gen de comportament a dus, in timp, la creearea de comunitati separate si fragmentate ce au multe in comun si totusi nu se accepta unele pe altele (a se vedea  ate 'forumuri concurente') exista. Asadar, in aceasta situatie, credem ca poate fi alegerea fiecaruia unde, cat si cu ce contribuie, fara sa trebuiasca sa intervenim prea mult.

Go to page:  1  ... 86 87 88 89 90 91 92  ... 313

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433420 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”