Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3)

1420 posts, 368094 views

Go to page:  1  ... 85 86 87 88 89 90 91  ... 102

📖 Pagination options
  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Dr2005

Ziua parcă va fi duminica ce vine.

Utilizator anonim nu poate/nu vrea să o zică pe faţă, fiind angajatul constructorului. S_guru probabil e la fel, deci nici el nu are voie/nu vrea să spună, că doar Oprică a zis că anunţă el cu 24 de ore înainte şi cine-şi permite să-l supere? Că dacă se supără, adio contracte pentru autostrăzi zburătoare şi alte poduri, podeţe, punţi ş.a..

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) misterr

Asta cu inaugurarea obligatorie într-o zi nelucrătoare e chiar o aberație, nu știu de ce insistă Utilizator anonim atît. Nu scrie în nici o lege sau normă așa ceva. Chiar își imaginează cineva că cei care vor folosi zi de zi pasajul vor veni toți în acea zi nelucrătoare să facă "repetiții", să dea ture pe pasaj înainte și înapoi ca să-și "intre în mînă"? Hai să fim serioși!
Iar dacă ne gîndim la ultimele lucrări inaugurate: de exemplu pasajul Băneasa de pe DN1 (ăsta îmi vine acum în minte, pentru că circul zilnic pe el) a fost inaugurat într-o simplă zi de vineri, la ora 12... și ceva, și nu s-a "rătăcit" nimeni pe el. La urma urmei, pasajul Basarab nu e atît de complicat încît să ai nevoie de atîtea "simulări" și exerciții ca să te descurci pe el.
Deci eu zic că motivul ăsta pică, trebuie inventat altceva... Din moment ce nu a putut fi deschisă pînă acum nici linia de tramvai, deși se tot anunță cu obstinație că "e gata", înseamnă că încă mai sînt probleme de rezolvat, de ce să ne ascundem după deget?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) bekxy

Dar n-a zis nimeni că e obligatoriu. Inaugurarea în zi nelucrătoare nu e o condiţie legală, ci probabil o dorinţă a beneficiarului. Fiecare cu fluturii lui...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) andrei11

Pasajul Baneasa nu a beneficiat de "ziua portilor deschise",  se doreste ca primele 24 de ore ale pasajului Basarab sa fie in exclusivitate dedicate pietonilor, asadar acest lucru nu se poate intampla decat intr-o zi de weekend. Asta e logica si nu alta. Ar fi trebuit sa se deschida weekend - ul asta dar nu era gata statia de tramvai, asa ca mai indurati si voi o saptamana. Poate au cantarit si ploile zilnice, se spera ca sambata viitoare sa fie frumos.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) misterr

Ok, dar dacă primarul general Oprescu ar vrea cu adevărat să dea un semnal în favoarea transportului în comun, ar avea ocazia să o facă acum. Ar putea da drumul circulației tramvaielor pe pod, cu cîteva zile înaintea circulației auto, arătînd astfel că cei care folosesc transportul în comun (electric) au prioritate (chiar și simbolic, cîteva zile) față de cei care folosesc transportul individual cu automobilul. Dar ar însemna să-i cerem prea mult...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) alex1968

Corect, sa ne plimbam cu 34 sau care o mai fi!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) catalinm

andrei11 wrote:
Pasajul Baneasa nu a beneficiat de "ziua portilor deschise",  se doreste ca primele 24 de ore ale pasajului Basarab sa fie in exclusivitate dedicate pietonilor, asadar acest lucru nu se poate intampla decat intr-o zi de weekend. Asta e logica si nu alta. Ar fi trebuit sa se deschida weekend - ul asta dar nu era gata statia de tramvai, asa ca mai indurati si voi o saptamana. Poate au cantarit si ploile zilnice, se spera ca sambata viitoare sa fie frumos.

asta o am mai auzit-o si acum 1 saptamana si acum 2, etc etc :(; repet, mi se pare penibil si chiar la limita nesimtirii sa se mai astepte inca o saptamana pt un teribilism(poti citi si teribilist);

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Goldmund

Deoarece eu sunt putin mai distant fata de inaugurarea Pasajului(nu circul cu masina/tram-ul in fiecare zi prin Bucuresti), pe mine m-ar interesa cum arata intersectia de la "Leul", daca s-a facut si acolo ceva pregatiri pt. un flux ceva mai substantial  de masini...si, cum arata 'curba Titulescu' cum vii de pe pasaj spre Piata Victoriei(presupun ca si acolo va fi un trafic mare, mai ales in Rash Hour.
...cu toate ca si eu am asteptat atata sa vad gata acest pasaj gata...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Goldmund

Daca voi nu mai puneti poze noi cu aceasta lucrare spectaculoasa, am gasit eu ceva:
http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti ... 50429.html

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) Nightwolf

Goldmund wrote:
Deoarece eu sunt putin mai distant fata de inaugurarea Pasajului(nu circul cu masina/tram-ul in fiecare zi prin Bucuresti), pe mine m-ar interesa cum arata intersectia de la "Leul", daca s-a facut si acolo ceva pregatiri pt. un flux ceva mai substantial  de masini...si, cum arata 'curba Titulescu' cum vii de pe pasaj spre Piata Victoriei(presupun ca si acolo va fi un trafic mare, mai ales in Rash Hour.

La LEU se ia in considerare desfiintarea virajelor stanga in intersectia de acolo ... astfel fluxul de masini ar castiga un timp semaforic semnificativ ... ramane de vazut ce se va intampla ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) catalinm

Goldmund wrote:

titulescu: s-au ridicat ceva masini astfel ca se respecta in proportie mai mare oprirea interzisa - mai putin taximetristii de la colt cu felix; trebuie sa se puna gard pe trotuare pt a impiedica parcarea in spic cu fundu' pe strada (s-a mai spus chestia asta pe forum); raman la parerea ca ar fi trebuit sa se renunte la scuaruri (s-ar fi creat o a 3a banda) si ar mai trebui desfiintata si parcarea de pe banda 1 de pe breteaua pasajului victoriei (pe partea cu spring time)

in curba s-a reparat asfaltul care era cam naspa si s-a desfiintat semaforul cu cuza;

la leu nimic: am anticipat (ca si tine, cred) ca problemele vor aparea in mod special la coborarea inspre titulescu/pta victoriei si leu; nu am senzatia ca proiectul a fost gandit ca parte a unui suite de intersectii si fluxuri, ci doar individual (cel putin pe moment); se va indrepta in timp ceea ce este de indreptat

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) andrei11

Nightwolf wrote:
La LEU se ia in considerare desfiintarea virajelor stanga in intersectia de acolo ... astfel fluxul de masini ar castiga un timp semaforic semnificativ ... ramane de vazut ce se va intampla ...

:!:  :?:  Si daca vrei sa ajungi din Pitesti / Militari spre Stefan cel Mare, neaparat o sa treci Dambovita "pe jos" ? Sau sa faci un ocol pe la Academia Militara ca sa te incadrezi "drept" spre pasaj ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) larus

Cateva poze dinspre Titulescu - Banu Manta
IMG_0873A.jpg (433 KB; downloaded 3418 times)
acces interzis (inca)
IMG_0880A.jpg (596.71 KB; downloaded 3430 times)
Banu Manta
IMG_0885A.jpg (762.57 KB; downloaded 3420 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 3) larus

zona Basarab
IMG_0917A.jpg (430.99 KB; downloaded 3413 times)
IMG_0924A.jpg (508.97 KB; downloaded 3412 times)

Go to page:  1  ... 85 86 87 88 89 90 91  ... 102

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463963 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”