Topic: Repartizarea autobuzelor
1254 posts, 365714 views
📖 Pagination options
- cris_m
-
Posted:
-
Re: Repartizarea autobuzelor
cris_m
Luna august este de regula dedicata concediilor. De exemplu, la locul meu de munca zilele acestea cam 30% din angajati erau in concediu...
Luna august este de regula dedicata concediilor. De exemplu, la locul meu de munca zilele acestea cam 30% din angajati erau in concediu...
- Just a User
-
Posted:
-
Just a User
4969 circulă astăzi pe linia 223.
Încep să observ că Autobaza Titan trimite de câteva săptămâni autobuze Non-C10 pe linia 223... Acum 2 săptămâni a fost 6538 și acum o lună 4527
4969 circulă astăzi pe linia 223.
Încep să observ că Autobaza Titan trimite de câteva săptămâni autobuze Non-C10 pe linia 223... Acum 2 săptămâni a fost 6538 și acum o lună 4527
- citaro4775
-
Posted:
-
citaro4775
4210 este repartizat în această seară pe linia N122.
Dacă nu greșesc, știam că E3-urile nu mai pot fi repartizate pe liniile de noapte din cauza lipsei aerului condiționat, a sistemului de supraveghere și a plății cu cardul.
4210 este repartizat în această seară pe linia N122.
Dacă nu greșesc, știam că E3-urile nu mai pot fi repartizate pe liniile de noapte din cauza lipsei aerului condiționat, a sistemului de supraveghere și a plății cu cardul.
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
7226, 7227, 6456, 6650, 6687 circulă astăzi pe linia 90, alături de doar două Solaris.
7226, 7227, 6456, 6650, 6687 circulă astăzi pe linia 90, alături de doar două Solaris.
- Just a User
-
Posted:
-
Just a User
Ce s-a întâmplat frate? Au rămas fără Solaris cei de la Vatra Luminoasă?
Ce s-a întâmplat frate? Au rămas fără Solaris cei de la Vatra Luminoasă?
- ANDREI_TB_CFR_413
-
Posted:
-
ANDREI_TB_CFR_413
Și asta e pentru prima dată când bagă autobuze electrice ZTE Granton pe linia 90. Nu-mi amintesc să fi fost vreodată repartizate pe linii de troleibuz, unde se circulă cu Solaris-uri.
Și asta e pentru prima dată când bagă autobuze electrice ZTE Granton pe linia 90. Nu-mi amintesc să fi fost vreodată repartizate pe linii de troleibuz, unde se circulă cu Solaris-uri.
- idk_vlad
-
Posted:
-
- Just a User
-
Posted:
-
Just a User
ZTE-urile 7245, 7249 și 7250 sunt repartizate astăzi pe linia 95
ZTE-urile 7245, 7249 și 7250 sunt repartizate astăzi pe linia 95
- Bogdan Ciorascu
-
Posted:
-
- idk_vlad
-
Posted:
-
idk_vlad
95 avea deja troleibuze noi, Solaris, deci pe 686 ar fi cel mai ok să circule, care are azi DOAR E3 (cu excepţia unui Otokar).
Cu toate acestea, este, totuşi, o măsură temporară, deci nu va fi ceva de lungă durată.
95 avea deja troleibuze noi, Solaris, deci pe 686 ar fi cel mai ok să circule, care are azi DOAR E3 (cu excepţia unui Otokar).
Cu toate acestea, este, totuşi, o măsură temporară, deci nu va fi ceva de lungă durată.
- Bogdan Ciorascu
-
Posted:
-
Bogdan Ciorascu
95/686 linii scurte cu incarcare mica, perfecte pentru electrice!
O statie de incarcare in BN ar fi facut minuni!
95/686 linii scurte cu incarcare mica, perfecte pentru electrice!
O statie de incarcare in BN ar fi facut minuni!
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
95 ar fi bine sa ramana linie de troleibuz, 686 intr-adevar putea sa primeasca autobuze electrice...
95 ar fi bine sa ramana linie de troleibuz, 686 intr-adevar putea sa primeasca autobuze electrice...
- Calaretul
-
Posted:
-
Calaretul
In premiera , il avem pe 6311 in linia 135. Nu cred ca este o repartizare buna pentru cursul saptamanii.
In premiera , il avem pe 6311 in linia 135. Nu cred ca este o repartizare buna pentru cursul saptamanii.
- cris_m
-
Posted:
-
📖 Pagination options