Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 4

3232 posts, 913279 views

Go to page:  1  ... 83 84 85 86 87 88 89  ... 231

📖 Pagination options
Re: Sectorul 4 Puss in Boots

https://www.google.ro/maps/@44.3864143, ... 312!8i6656

plus minus de pe aici. Se vede sigla Alpha Bank ;) Sau te refereai de unde e luata de pe FB? Cu aia nu te pot ajuta, sorry.

Re: Sectorul 4 MikeT

Serban wrote:
De unde e poza luata de pe fb? As vrea sa arunc si eu un ochi pe acolo. Thx.

Pagina Bercenidepoveste

Re: Sectorul 4 shoppy

Pai ca sa nu se mai planga nimeni ca masinile sunt parcate pe trotuar, se redefineste trotuarul ca fiind intre cladire si bolarzi, restul este strada.

Re: Sectorul 4 Daddy

Eu nu cred ca e vorba neaparat de un trotuar delimitat acolo. Voi vorbiti de bulevardul unde pana acum cativa ani se parca si pe banda 3, langa scuarul central can-avem unde. Uite, chiar acum am trecut pe la statia Aliorului si e unul parcat chiar langa un bloc, sub balcoane, la 30 cm de perete, mai e putin si nu au oamenii cum sa intre/iasa din scara... acolo s-a ajuns... deci la cati mai multi stalpisori sau, ma rog, borduri intoarse.

Re: Sectorul 4 Serban

Perfect de acord, dar sa le monteze la marginea trotuarului, nu sa il transforme in strada si pentru pietoni sa lase 1 metru pe langa cladiri.

Asta intr-o tara normala. O sa vedem P-uri ca sa le legalizeze si gata. Toate mizeriile din sector se fac ca sa se creeze noi locuri de parcare deci nu au cum sa reduca din ele acum. Eu as vrea sa vad stalpisori pe acele sectoare de trotuar ce se gasesc de obicei la colturile unor strazi sau la capatul unei parcari in spic unde pac te trezesti cu o zona mai lata asfaltata pe care zac masini. Desi poate in unele locuri puteau fi continuate parcarile, laterale sau in spic. Daca tot s-a luat decizia de a asfalta si de a face "trotuar" atunci macar acolo sa interzica accesul masinilor. Altfel n-are sens (nu ca m-ar mira, in fond si la urma urmei). Sunt destule exemple.

Re: Sectorul 4 realistul

MikeT wrote:
Acolo au pus doua randuri de borduri si probabil vor asfalta spatiul dintre ele. Singurul lucru bun este ca scapam de cei care ignora semnul "obligatoriu la dreapta" si fac stanga de pe Drumul Gazarului spre Oraselul Copiilor. Ce mi se pare este ca orice s-ar fi castigat cu largirea strazii se pierde acum, odata cu aparitia acelui scuar central.
de la intersectia cu Str. Secuilor spre Oraselul Copiilor, din loc in loc, au aparut decopertari pe axul drumului (intre sensuri) sub forma de patrat cu latura de aproximativ 50 cm.

Probabil vom vedea scuar cu fântâni arteziene.

Poate pun copacei in ghiveci. Sa fie si verde :D "Am facut parcari, am reabilitat blocuri, am largit bulevardele, am plantat copaci", poti sa-i contrazici?  :lol:

Exact, e posibil sa vedem ghivece cu copaci si fantani arteziene. Macar de era spatiu verde. Dar nu pot pune decat maxim gazon, pentru ca nu au spart strada pana la pamant, ca sa poata pune copaci in sol. Copacii vor fi in ghiveci, clasic pentru Brancoveanu.

Copacii nu sunt acceptati decat in ghiveci in S4. E noua moda. Copacii de stil vechi sunt inconjurati de borduri si masini sau eliminati. Traim alte epoci totusi, nu mai merge cu traditionalisme. Mi se pare ca am mai vazut in curte la ADP niste ghivece deci sigur vor mai aparea pe undeva.

Re: Sectorul 4 Daddy

Serban wrote:
Perfect de acord, dar sa le monteze la marginea trotuarului, nu sa il transforme in strada si pentru pietoni sa lase 1 metru pe langa cladiri.

Repet, nu inteleg de ce considerati ca trotuarul se va limita la acel metru, nu cred ca s-a schimbat nimic in acte la incadrarea acelui trotuar care nu a devenit peste noapte carosabil. Acei stalpi sunt probabil montati pentru a-i descuraja pe unii sa parcheze si pe al doilea rand, chiar sub bloc, langa vitrine, daca vad trotuarul larg. Adica, asa sper sa fie. Solutia Brancoveanu link este cea mai potrivita si civilizata, insa in cazul Obregia, spre exemplu, ar fi insemnat defrisarea a sute de arbori (chiar daca ar fi fost plantati altii noi) si un proiect de cateva ori mai scump.

In orice caz, se poate observa ca au iesit mai putine locuri de parcare decat inainte (undeva la 2/3).

Pe Brancoveanu era teren viran unde s-au facut parcarile alea. Deci loc garla, ca nu erau copaci.
Peste tot pe unde reamenajeaza trotuarele ies mai putine locuri de parcare decat inainte. Insa probabil ca el le va numara pe astea reamenajate si le va considera locuri de parcare noi. In campanie va miza pe numerele astea.

Re: Sectorul 4 realistul

După un timp, copacii din parcări se vor usca iar ei vor betona. Caz rezolvat.

Go to page:  1  ... 83 84 85 86 87 88 89  ... 231

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463917 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”