Topic: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (PLS)
1661 posts, 437614 views
📖 Pagination options
- icee
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM)
icee
or sa stea cei de la case cu borcanul pe parchet ca sa asculte
parazitul81 wrote:
De ce nu puteti si voi un desen cu pozitia TBMului in harta...actualizat sistematic? Ar fi dragutz sa vedem pe unde "umbla" la un moment dat
or sa stea cei de la case cu borcanul pe parchet ca sa asculte
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Avanseaza incet momentan. Abia de la intersectia Sarii-Taberei va fi interesant de reprezentat grafic.
Avanseaza incet momentan. Abia de la intersectia Sarii-Taberei va fi interesant de reprezentat grafic.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
La mijlocul acestei saptamani punem la punct strategia de actualizare a evolutiei, tot atunci incepe sa lucreze mai repede utilajul.
parazitul81 wrote:
De ce nu puteti si voi un desen cu pozitia TBMului in harta...actualizat sistematic? Ar fi dragutz sa vedem pe unde "umbla" la un moment dat
La mijlocul acestei saptamani punem la punct strategia de actualizare a evolutiei, tot atunci incepe sa lucreze mai repede utilajul.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
icee wrote:Am văzut că sînt operate tot de turci (comenzile de pe panouri sînt în turcă), deci se presupune că au deja mîna făcută...
Sa isi intre in mana si tehnicienii, ca la vizita lui prim-ministrul, ziceai ca lucrau cu portelan.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nu sunt operate de turci, sunt operate de macaronari...
Vezi un reportaj dragut aici:
http://www.click.ro/news/bucuresti/metr...30671.html
Nu sunt operate de turci, sunt operate de macaronari...
Vezi un reportaj dragut aici:
http://www.click.ro/news/bucuresti/metr...30671.html
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Drăguț într-adevăr reportajul, mulțumesc.
Înseamnă că în Turcia au „calificat la locul de muncă” niște turci, iar aici... nu e cazul?
Drăguț într-adevăr reportajul, mulțumesc.
Înseamnă că în Turcia au „calificat la locul de muncă” niște turci, iar aici... nu e cazul?
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Aici la noi, vor califica niste romani...
Intre noi fie vorba, deocamdata singurii 'neantrenati' sunt Doreii, aia de manevreaza boltarii, la suprafata si in subteran...dar romanul e cea mai adaptabila creatura, isi vor intra in mana mai curand decat 'expected'...
Ati vazut voi vreun Dorel care sa nu-si 'optimizeze' treaba in doi timpi si trei miscari ???
Aici la noi, vor califica niste romani...
Intre noi fie vorba, deocamdata singurii 'neantrenati' sunt Doreii, aia de manevreaza boltarii, la suprafata si in subteran...dar romanul e cea mai adaptabila creatura, isi vor intra in mana mai curand decat 'expected'...
Ati vazut voi vreun Dorel care sa nu-si 'optimizeze' treaba in doi timpi si trei miscari ???
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Dupa ce TBM-urile vor trece de Orizont, masinuta care transporta boltarii va avea de parcurs tot tunelul dintre AM si Orizont. Ma gandesc ca daca cineva ar putea monta o camera pe acest kiki-car, am putea vedea tunelul/tunelurile in toata splendoarea lui/lor
Dupa ce TBM-urile vor trece de Orizont, masinuta care transporta boltarii va avea de parcurs tot tunelul dintre AM si Orizont. Ma gandesc ca daca cineva ar putea monta o camera pe acest kiki-car, am putea vedea tunelul/tunelurile in toata splendoarea lui/lor
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Camere live in subteran...putin probabil...in fond si la urma urmei nu facem filme documentare, construim metrou!
Camere live in subteran...putin probabil...in fond si la urma urmei nu facem filme documentare, construim metrou!
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Nu neaparat. Si o inregistrare/reportaj ar fi interesant.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Pentru aia sunt eu
URANUS wrote:
Pentru aia sunt eu
- URANUS
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Lucrul in tunel in parcursul curent e o insiruire de operatii repetitive...aceleasi si aceleasi mereu...cam ca lucrul la Banda de montaj din orice fabrica...
Lucrul in tunel in parcursul curent e o insiruire de operatii repetitive...aceleasi si aceleasi mereu...cam ca lucrul la Banda de montaj din orice fabrica...
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Corect. Eu ma refeream la o vizualizare a tunelului dupa finalizarea lui, dar oricum, inevitabil il vom privi pe geamlacul CAF-ului in 2016
Corect. Eu ma refeream la o vizualizare a tunelului dupa finalizarea lui, dar oricum, inevitabil il vom privi pe geamlacul CAF-ului in 2016
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination