MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

Topic: Modernizarea stațiilor de metrou

1895 posts, 454105 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 81 82 83 84 85 86 87  ... 136

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou sab

Nu face nimeni curat dupa stropeala. Adica nu curata nimeni zonele care nu ar fi trebui vopsite  :twisted:

Re: Modernizarea statiilor de metrou Puss in Boots

Poate cineva a fost azi pe la Aurel si posteaza cateva poze....  :bere:

Re: Modernizarea statiilor de metrou punmeister

...
IMG_20170731_202809.jpg (1.59 MB; downloaded 2856 times)
IMG_20170731_202814.jpg (1.51 MB; downloaded 2854 times)

:bere:  E bine ca s-au pus mai multe porti de acces si la fel de bine ca multe dintre cele pe care se iese se poate si intra. Astfel la ore de varf presupun ca se pot activa ca sa intre oamenii mai repede.

• sab
  • Posted:
  •  

Prima parte era obligatorie, din moment ce validarea dureaza aproape dublu acum, in toate statiile sunt mai multe porti de intrare ca inainte. Implicit sunt mai putine porti de iesire, pentru ca iesirea este mai facila acum.
Portile bidirectionale sunt o noutate, intr-adevar.

Cand am fost ieri validarea cu abonament a fost chiar rapida.
Partea proasta aici e ca au pastrat automatul care a fost montat in 2011, deci de la asta sa nu va asteptati la rest sau la compatibilitate cu cardurile Mifare. (ca sa nu mai zic ca de un an merge doar cu cardul)

Sa vedem la ore de varf cum se va proceda. Ca asa pe hartie da bine sa ai porti ambivalente dar sa fie si folosite cand trebuie.

Re: Modernizarea statiilor de metrou shoppy

Am fost eu ieri si parca m-am speriat de cate porti erau.
Incercand sa ma orientez care sunt portile de intrare vedeam toate portile pe interzis, este o problema de programare a indicatorului de pe partea verticala a portii, acesta arata interzis si atunci cand poarta este pentru iesire insa si atunci cand poarta este pentru intrare si o persoana tocmai a validat cartela(aici trebuie sa apara ceva diferit, poate un semn galben care sa arate ca poarta este pentru intrare dar este folosita pentru accesului cuiva iar tu care vrei sa intrii te poti aseza la coada ca sa validezi la randul tau).
Oricum am ramas cu o impresie placuta, eram la ora 6, era ditai puhoi pe strada si ma asteptam sa fie coada afara, nu era coada deloc!

Re: Modernizarea statiilor de metrou MikeT

Au demolat si chioscurile din vestibul, de langa fostii turnicheti? Parca erau o covrigarie acolo si un chiosc nefolosit.

Da, au fost demolate. Acum vestibulul este mult mai aerisit.

Pai daca nu ma insel prin demolarea lor au mai extins nr de porti pe partea aia. Macar cu vreo 3-4.
Astept cu viu interes lucrarea de la Leonida si pe cea de la Aparatori (probabil sare ghereta din mijloc si se mareste nr lor asa).

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou GPS

Nu prea ai cum sa o scoti, cel putin nu la APP.

Nu merge? De ce? Nu stiu statia pe de rost, nu e alt loc de vanzare de cartele pe margine?Sau e ceva tehnic? Nici cea de la Leonida sa nu poata sa zboare? Acolo stiu sigur ca se cumpara cartele si din alta parte decat de acolo. La Pipera s-a putut, mergeam pe acelasi rationament  :D

• sab
  • Posted:
  •  

Ce ai cu "ghereta" de la Leonida? :)

Go to page:  1  ... 81 82 83 84 85 86 87  ... 136

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433152 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”