MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 425081 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 81 82 83 84 85 86 87  ... 109

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 andrei11

aztec wrote:
Cred că este adeptul ... mai bine zis a curbelor prin linii frânte....

Cred că a lucrat cu un program mai vechi de arhitectură care nu știe să deseneze curbe.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

zapacitu wrote:
Derdelus iarna, clar, ca doar nu o sa incalzeasca prea mult...

Doar daca aduc niste instalatii de zapada artificiala ca la interior nu ninge!

Se referea la exterior, nu la interior.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 zapacitu

La interior ma refeream, ca prin culoarul ala nu cred ca vor fi temperaturi pozitive daca afara sunt -10, iar zoaiele pe care le vor aduce calatorii care intra se vor topi si vor forma un derdelus impecabil, in interior, greu de navigat pentru cei fara incaltaminte aderenta.

Ce-i drept, daca se foloseste material poros de calitate, aderenta va exista chiar daca materialul este ud sau chiar aproape de zero grade si ud. Insa ma indoiesc sincer ca e altceva decat gresie ieftina, din experienta altor lucrari edilitare. Stiu ca aici e Metrou, dar asa sunt eu mai Toma Necredinciosu'.

Sper ca nu mai am mult ca sa ma plimb pe acolo sa vada si picioarele mele cum sta treaba :D

Nu e nicio gresie pe jos, sunt placi de granit.
Daca esti nesigur pe picioare ai optiunea sa o iei pe margine pe banda rugoasa pentru nevazatori, care intamplator e din placi ceramice.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 zapacitu

E bine atunci. Dupa cum ziceam, sunt eu mai neincrezator dupa atatea dezamagiri. Astept sa ma plimb si eu pe acolo ca sa imi schimb opinia  :yes:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Stefan28

Cu toții așteptăm. Sperăm că Ludovic se va hazarda sa dea vreun termen săptămâna asta.  ;)  :bere:

Eu mi-as fi dorit ca orice podea inclinata sa aiba la perete o mana curenta dar la nevoie se poate monta si dupe

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 sab

Dar totusi, care este logica podelei inclinate ?

Nu  e bine să te pui cu arhitecții !

• sab
  • Posted:
  •  

Nu ma pun, intreb doar...
Am inteles afara, a vrut neaparat sa avem lumina naturala si au iesit "derdelusurile", dar de ce sa faci podea valurita  la interior, nu se putea dreapta  ?

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 Stefan28

Pai din ce auzeam din Iunie la un material facut la Pro TV, vor sa dea impresia statiei de un mare submarin si sugerează si aproprierea de apa, podeaua înclinată reprezentantand valurile.  :popa:

• sab
  • Posted:
  •  

Da, dar nu am inteles legatura intre valurile marii si eroi, asa cum am spus anterior. :?
Adevarul este ca poate avem eroi si pe submarine....cred ca avem un submarin, Delfinul parca se numeste.  
Intrebarea este...podeaua este in panta doar la accesul respectiv sau face valuri pe toata lungimea pasajului de corespondenta ?

Păi sunt trei sau patru "derdelușuri " ! Probabil că în dreptul fiecărui "derdeluș"  sunt "valuri".

Go to page:  1  ... 81 82 83 84 85 86 87  ... 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433201 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”